Kokį anime pavadintumėt klasika? Kodėl?
Collapse
X
-
Comment
-
Kodėl otaku būtinai privalo žiūrėti senus anime? Kas būtent nustato tą ribą, kada esi otaku o kada ne? Man tas neaišku.
Jei esu matęs DB tai aš jau Otaku ar dar kažko man trūksta? (sakykim visas serijas per dvi paras peržiūrėjau)Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-30, 17:57.Comment
-
otaku yra perdaug pasineses ant anime, manga zmogus o kas perdaug tas nesveika
(realiai neimanoma perziuret visas serijas per 2 paras. labiau savaite sakyciau)Paskutinis pakeitimas nuo vrblitz; 2009-07-30, 18:22.Comment
-
o dabar nauja atejo = narutofagai - kitu animu jiems nera (pries ~10m tokiu buvo db)Comment
-
Klasikai be jokių kalbų priskirčiau "Band of Ninja". Išleidimo metai ir visa kita, tiesiog kalba už save.Comment
-
-
candy candy
abi su mama žiūrėdavom ir ašarą spausdavomPaskutinis pakeitimas nuo Akina; 2009-08-08, 22:15.Comment
-
Comment
-
hmm./ cia kiekvienam savaip.
sailor moon -klasika delto.. o kas nezino sailor moon? nuu tikrai man jis panasus y klasika xD
DBZ- nu cia tj be zodziu,kad klasika. tiek epu jis apima.
FMA- bent jau man. beto gera istorija,jos vystymasi epizoduose ir pan.. juk buvo pripazintas metu anime,tj vadinas ir yra kalsika ;]
Rurouni kenshin- kaip jis ten turi dar kazkokiu pratesimu ar ko tean.. vistiek klasika ;D👍 1Comment
-
👍 1Comment
Comment