Kokį anime pavadintumėt klasika? Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Arctaos
    Naujokas
    • 2010 01 25
    • 7

kaskodel daugumai atrodo kad klasika tai tik seni anime kuriuos vis mate.
    reiketu nepamirst ir tokiu kaip Getter Robo - kuris ispopuliarino visa mecha zanra, ir praskyne kelia gundam, kuris irgi sutinku yra tikra klasika.

Comment

• m2
      D**** pervert!
      • 2008 12 21
      • 5

Dragon Ball tikrai galima klasikai priskirt, tai ir yra vienas tų senų anime.
      Rurouni Kenshin irgi klasika jau galima vadint. istoriniai įvykiai, senas darbas ir tikros vertybės.

Comment

• Dr4ys
        Naujokas
        • 2010 04 06
        • 5

Čia tik mano nuomonė bet manau kad Death note ir Naruto.

Comment

• virtual123
          Naujokas
          • 2008 12 18
          • 10

3x3 eyes [1991m.]
          3×3 Eyes Seima Densetsu [1995m.]
          Dabar tiksliai negaliu pasakyt, bet tikrai zinau, kad paliko ispudi ir labai dideli., ypac ta misterija ir romantika, bei pati istorija

Comment

• Esquisse

Na, Rurouni Kenshin {1996m.} visada pakerėdavo savo serijom bei veikėjų būdo bruožais

Comment

• Horkis
              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
              • 637

One Piece... Nes kai pradejau ziuret anime (cia dar buvo kazkada seniai kai per telika ji ziurejau... per kazkoki vokiska kanala XD) ji rode ir dar dabar ongoing

Comment

• OpHiEll
                Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
                • 123

Man tai DBZ klasika ,atsimenu kai dar žiūrėdavau per vokiečių kanalą nevelnio nesuprasdavau ka jie ten šneką na gal tik keletą žodžių (užtat vertimas buvo geras) , bet nenorėjau praleist nei vienos serijos.Po to per lnk jį dar rodė irgi žiūrėjau, nedgi mano senelis žiūrėjo.Manau čia vienas iš pirmūjų anime man, nuo kurio ir prasidėjo domėjimasis anime.Tikriausiai beveik visi Lietuvos vaikai žinojo kas toks yra Songokas ir legėndinis jo kamehamės smūgis...

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• ForestTiger
                  Me cool!

• 2009 01 06
                  • 101

Hmm. Klasika pavadinčiau šiuos:
                  The Wings of Honneamise (1987);
                  Grave of the Fireflies (1988);
                  Golden Boy (1995-1996);
                  Patlabor the movie (1989), Patlabor 2 (1993)
                  Visi šie anime žiūrint net iš šiandieninės perspektyvos yra tiesiog nerealūs, piešimas detalumas istorija (na dėl istorijos gal golden boy silpnokas). Pvz pažiūrėjus patlabor ir the wings of honnienmise norėtųsi, kad animė taip visad ir pieštu tik ranka, ir nebūtu jokios durnos CGI
                  Žiūrim į avatarą!

Comment

• Eimi
                    Naujokas
                    • 2008 01 02
                    • 11

Na kaip nuo vaikystės taip Dragon Ball išlieka man klasika, neskaitant dar Pokemonu ir Digimonu. Viskas nuo to ir prasidėjo. Gera buvo vaikystė

Comment

• Unusual
                      3------->

• 2010 10 14
                      • 40

Man pvz klasikiniai anime yra, kurie buvo piesti oldschooliskai kaip Trigun ar Berserk.

Comment

• Augis24
                        AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                        • 767

Klasika laikyčiau kai kuriuos Ghibli studijos darbus.. Howl's Moving Castle, My Neighbour Totoro ir pan. Čia kalbant apie filmus.
                        Na, o iš serialų: FMA, Berserk, Cowboy Bebop, galbūt ir pati pirmąjį DB.
                        Iš tikro, tai gan sunku kažkokį anime pavadinti klasikiniu, nes juk negalima vien tik pagal jo amžių spręsti.

Comment

• angelele
                          eina is proto xD
                          • 2009 04 03
                          • 8

Rurouni Kenshin..... Nes istringa atmintyje visam laikui <3

Comment

• alucard
                            Narys
                            • 2011 05 10
                            • 70

Batuoto katino trilogija(neatsimenu originalaus pavadinimo)pirmas zinomas is gerai zinomos frazes ''atiduok kaukole'', antras aplink pasauli per 80 dienu motyvais (nepamirstamos gaudynes ant varpines)ir trecias kur kicius yra laukiniuose vakaruose.
                            Flyng ghost ship 1969 (skraidantis laivas vaiduoklis)
                            Kaliostro pilis 1979
                            Princese mononoke
                            AKIRA (1986 lygtais)
                            Vampire hanter D (tikriausei visos dalys priskaitomos klasikai)
                            rurouni kenshin
                            cowboy bebop
                            First it control your mind
                            Then it destroy your body

Comment

• After
                              As the psycho himself

• 2009 07 15
                              • 125

Rurouni Kenshin ir Dragon Ball nuo vaikyste man tokie prie sirdies, ir manau jie verti butu vadint klasika

Comment

• lialia
                                GD <3

• 2010 07 18
                                • 383

Raroun Kenshin - jau net nezinau kiek kartu matytas anime. Tikrai galima vadinti klasika.
                                Sailor Moon - pats pirmas anime. Ziurejau kai dar buvau maza ir dar su draugem atsimenu zaisdavom - tipo vaidindavom jas. xDDD
                                Labai sorry bet noriu pridet dar anime kurie mano nuomone yra nusipelne tokio zodzio kaip klasika. (truputy sitos gijos taisykle pazeisiu xDDD)
                                DBZ - pirmasis mano matytas anime ir pasinesus buvau ant tu visokiu keistai paisytu zmogu xDDD
                                Spirited away - ohh.... fantazijos vaisius... Tikras sedevras ir dar diska turiu...
                                Pokemon - nu nezinau. Gal ir nedaug kas jy pavadintu klasika bet as galeciau. Visa vaikyste prabego su tais pokemonais visokiais pikachiu ir t.t. xDDD
                                http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                                Max parašo aukštis 130

Comment

Working...