Torrent'ais siunčiuosi tik įdomius ir tikrai gerus anime, mat lėtas internetas, o šiaip pasitenkinu ir tokiom svetainėm kaip Veoh ir pan.
Anime šaltiniai?
Collapse
X
-
-
Kaupti nebutina, bet pasiziuret normalia kokybe norisi.... Cia gi anime o ne youtube prikolai.Comment
-
Na as esu isbandes nemazai saltiniu ir siuntimo budu, bandziau ir DC++, Emule, Torrent, BearShare, Direct, Ares... Labiausiai patiko Torrent, bet kartais parsisiunciu ir Direct, nes nevisada normaliai seed'ina zmones O ed2k tai labai letai man siuncia nzn, ai dar mirc'u norejau pamegint siustis, bet nemokejau, tai meciau salin ta mintyComment
-
Kam mes kaupiam gigabaitus? Kazkas juos kaupia anukams; Kazkas juos kaupia, kad senatvej paziuret, prisimint senus laikus; Kiti idiotai (va kaip as) prisisiuncia anime, po to paziuri, kad nebus kada ziuret ir pasideda i spinta, kad per kokias atostogas paziuret. Treti idiotai kaip chamiakai, turi instinkta viska kaupt. Dar kiti idiotai susiraso i kompaktus, pasideda juos ant stalo ir grozisi, dziaugiasi, kad turi daug anime.
Kaip isvis imanoma ziureti anime online? As net per kompa ziuret jau nebegaliu, nes man jau per prasta kokybe
Labiausiai patiko Torrent, bet kartais parsisiunciu ir Direct, nes nevisada normaliai seed'ina zmonesComment
-
O man tai uztenka ir DC+
Nes greitis gana padorus buna, ir kokybe gera, ir jeigu siunties koki populiaresni anima, zmoniu kurie ji turi, buna daugiau
Su torentais man neina draugaut, kazkaip nesisiuncia ir viskas >______<
O su online tai net nesinuo gadint ziurejimo malonumo, geriau palaukt kol parsisius ir megautis svariais vaizdaisComment
-
http://hsbsitez.com/anime-downloads - kol kas bene geriausias saltinis anime siuntimuisi tiesiai is interneto, yra labai daug anime, iskas patalpinta megaupload'e taciau yra direct download tada i ta megaupload nekreipiat demesio ir viska siunciates ddl, labai didele anime baze formatas ogm arba mkv dazniausiai dual languageSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
Anime beveik ir nesisiunčiu, nes nežiūriu taip, kad peržiūrėčiau, ką kada nors prieš metus parsisiuntęs.
Įprasčiausias šaltinis - torrentai, t.y. nuo ko kažkada ir pradėjau. Kartais, ypač kai reikia ko nors rečiau, pasiknaisioju [taip pat seniai teko] po IRC tinklius.Comment
-
Oi kaupiu. Labai kaupiu. Turiu fobija tokia. Bijau kad atsibusiu viena ryta ir nebus intiko. Koks TEO uzsileks ar ziurkė laidus nugrauš. Žodžiu, bent jau anime turėsiu.
Prie to pačio i DVD rasau. Na jie dabar pigiau grybo tiesiogine to žodžio prasme. Tai as va, bijau kad HDD gali uzsilenkti ir liksiu be anime. O taip jau yra nutike.
Va todėl kaupiu anime į visus kampus.
Tik tiek kad siauro skonio esu. Tai tu anime nedaug žiuriu ir nedaug kaupiu.Comment
-
Na zinoma, torrent. Surandami per google, jei ongoingas, dazniausiai pasitaiko siust is animesuki. Taciau pries siunciant patikrinu ir ftp. Bet ten dazniausiai nebuna ko noriu...
That reminds me, kad reikia pagaliau baigt siustis ir ziuret ta s.g... > >Comment
Comment