Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Torrent`ai, extra atveju eMule ir kazkada siusdavau is FTP, bet ten nebeliko is ko rinktis vien Naruto ir Bleach.
Saito ypatingo nenurodysiu, paprasciausiai www.google.com suvedu "[anime pavadinimas] torrent" ir susirandu...
Išponėjau, subtitrai man jau nelabai tinka, reikia rusiško arba angliško įgarsinimo, bet nedubliuotai. Tam tinka tik animereactor.ru bet ten blogai nes neiškarto visas serijas verčia ir reikia pastoviai siuntinėtis gabalais arba laukti tos ju globalizacijos bet bėda tame kad kai vienu metu daug skirtingu anime siunčiu gabalais tai pamirštu ką jau atsisiunčiau o ko dar ne arba susipainioju ir ko nors tai nedasiunčiu, tai du vienodus atsisiunčiu, tai pamirštu ką nors dasisiust, tai tingiu su viskuo tuo terliotis ir apsiėmęs siūstis 10 skirtingu anime, normaliai neparsisiunčiu nei vieno nu aišku, dėl visko kalta betvarkė mano kompe, bet aš tingiu tvarkytis (dar to betruko, kad dar kompa tvarkyčiausi, tarsi kambario dar būtų negana) taip kad nežinau ką daryti. Man reikia kad anime patys siūstųsi į mano kompą, po to susirašytų į kompaktus, o tie kompaktai dar su markeriu užsirašytų anime pavadinimą, nes aš tingiu pats parašyt, atidėlioju, o po to nežinau kuriam kompakte koks anime ir išvis ar tuščias kompaktas ar su kokiu nors anime gal kas galit ką patart? Gal yra kokių nors programų kurios visą tai atliktų?
A, o naudoju, tai torrentus, torrentus.
Išponėjau, subtitrai man jau nelabai tinka, reikia rusiško arba angliško įgarsinimo, bet nedubliuotai. Tam tinka tik animereactor.ru bet ten blogai nes neiškarto visas serijas verčia ir reikia pastoviai siuntinėtis gabalais arba laukti tos ju globalizacijos
Gal jau laikas ir skaityt ishmokt.....dede Niekshai. Tada ir ishsisprestu visos problemos.
Aaaaa.. aišku nu jo, jo išmintinga. Tik kažin ar kada išmoksiu taip skaityt, kad spėčiau perskaityt ir dar pamatyt kas vyksta, nestabdydamas vaizdo tėkmės
Va čia tai mažiausiai suku galva. Japoniškas igarsininmas, prancuziški subai - nieko nesuprantu, bet susižiuri skaniai. Ypač jei tai kokia sunkiai gaunama retenybė. Neturiu laiko aš pasirodo ten tu subu skaitimui. O gal tiesiog užmirštu kad reikia juos skaityti. Na taip jau išeina kad subus skaitau tik tada kai ilgas, nuobodus dialogas ir nėra ka žiureti, arba nė velnio nesuprantu kas vyksta.
Va kaip igarsinimo nemėgstu. Ne orginalas ir šakės.
Aaaaa.. aišku nu jo, jo išmintinga. Tik kažin ar kada išmoksiu taip skaityt, kad spėčiau perskaityt ir dar pamatyt kas vyksta, nestabdydamas vaizdo tėkmės
Nereikia skaityt ziurint i kiekviena zodi.Reikia matyt bendra teksta ,nu as nemoku paaishkint.Jeigu skaitai knygas,tai supranti ka turiu galwoj
Jeigu pas žmogų yra ganėtinai vidutinės anglų kalbos žinios, tai jis vientiso teksto negali suvokti, kaip vienetinio ir nedalomo ir skaito fragmentais, tada automatiškai verčiasi. Tie kurie suvokia vientisą tekstą, nežinomus žodžius susižino iš kontektsto jų reikšmę ir nevyksta vertimas, nes galvoj tos kalbos(gimtoji ir anglų) egzistuoja, kaip atskiros ir vertimas tampa nebereikalingu procesu smegenose or smt like that.
P.S. Dėkui Slickrox ir Redragon už pateiktus linkus ^^
torrent'tai arba retais, ytin retais atvejais FTP. normaliai, tai anksciau pumpuodavau visus anime is linkomanijos, bet paskui kazkaip radau kelis ongoing anime situs ir tada linkomanija jau kaip ir liko tik antrinis saltinis, kuriame gali parsipusti jau tik baigtus arba senesnius anime. o FTP, tai cia isvis, va neseniai siunciau is ten GUNDAM serija, nes 100 seriju is uzsienio (mat linkomanija neturejo) tai kazkaip amzius butu uztruke..
Comment