Cowboy BeBop per TV3

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SeiSoraYu
    That's my pie.

• 2007 03 09
    • 212

Aš mačiau tai man patiko ^^ Ir įgarsinimas puikus(gana). Maniau kad bus prastas (nes dažniau siai taip buna kai įgarsina lietuviškai) Bet iš tikrųjų puiku Verta buvo nemiegoti Dabar esu truputį kaip zombis, bet nieko (nepamiegojau )

Tik viską gadina reklamos (nelemtos reklamos TT)
    Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-01-21, 13:32.

My DeviantArt

Comment

• Ultra
      Naujokas

• 2007 06 28
      • 20

Autorius Sable
      Man tai keistas tas n-7 kampe buvo. O šiaip nemaišė tos, reklamos, jų metu egzui ruošiaus ^^'

Bet overall gerai pakartotinai susižiūrėjo, ypač po tiek laiko prisiklausius jo ost'o tai efektas kiek kitoks buvo :}
      Uzdejo N-7 ir rode nakty what's the point??? XD Butu S uzdeja kazkaip normaliau butu atrode taigi "Anime Suaugusiems"
      Siaip smagu buvo isgirst Spike kalbanty Lietuvsikai ^^

...Even now I keep calling your name...
      [[<...>]]

I'm not a girl ^^

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Buvo linksma žiūrėt Tik tos nelemtos reklamos... Per jas vos nenulūžau

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Suiram
          Narys
          • 2007 11 24
          • 85

Norejau pazet bet... ziurejau iki gal 1:30 tada pagalvojau kad akys ziuri bet smegenys nieko negaudo taj pamaniau geriau pamiegosiu o parsisiusiu veliau

Comment

• WrX
            I like pie :*
            • 2007 11 03
            • 7

Autorius Suiram
            Norejau pazet bet... ziurejau iki gal 1:30 tada pagalvojau kad akys ziuri bet smegenys nieko negaudo taj pamaniau geriau pamiegosiu o parsisiusiu veliau
            as tapati tuo paciu laiku padariau
            Seip tai fainas filmas man patiko tik vat smegenys nedatrauke daugiau

Comment

• damn.
              -.-
              • 2008 01 02
              • 40

žiūrėjau gal 20 minučių,nes miegas nugalėjo..;DD

Comment

• dyrikaas
                Narys
                • 2007 05 14
                • 53

paziurejau visa iki galo. tikiuosi kad tv3 daugiau tokiu naktiniu seansu padarys ( bet galetu kaskiek anksciau nes teko i mokykla eit pamiegojus 3 val. )

Comment

• Audria
                  Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                  • 98

Autorius dyrikaas
                  ( bet galetu kaskiek anksciau nes teko i mokykla eit pamiegojus 3 val. )
                  Same to me..
                  Bet tikrai verta buvo ziuret, igarsinimas padorus, reklamos netrugde, per jas ir pasnaust buvo galima (:
                  Tikiuos tv3 pastebes, kad tikrai gana nemazai zmoniu ziurejo anime, kad ir veloku metu, ir pabandys dar kart koky geruli parodyt.. (:

Comment

• hanaretsu
                    Beealzebub
                    • 2006 08 19
                    • 135

man buvo įdomu tai iki galo pažiūrėjau ankščiau mačiusi nebuvau , gal dėl to....man toks laikas ne problema, bet kitiems ,manau, sukelia labai daug nemalonumų. galėtų ir geresniu laiku parodyt....

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

Autorius Sable
                      Aš tai visai dėl tos pačios priežasties nesivarginau, o ir egzui pasiruošiau normaliai kažkodėl po bebopo net labiau nuotaikos turėjau skrolint tas 660+ skaidrių ^^' ausyse vis dar skambant cosmic dare ir gotta knock a little harder motyvams :] o miegot prieš egzą išvis kažkas nepatirto dar ir nepatirsiu jau čiuju - paskutinis egzas ever atlaikytas ^^
                      inz. grafika pas mane buvo, AutoCad'a ir taip jau uzdroc*nes buvau, tad neturejau jokio noro dar 7ni su juo sedet, paziurejau 9ta kompa, po to miego, telikas lievas dar buvo..so...geriau jau manasis monikas koki 5ni su alum

Comment

• Pikulis

Siaip neblogas movie, gan idomus siuzetas, bet man per mazai, kazko truksta, kraujo tikriausiai, vakar ziurejau, truko itampos ir siaip velokai rode, jau link galo buciau ir nusmiges jei ne cigarete dantyse.

Comment

• ToxicMe

Man kažkaip nesižiūrėjo vakar o.O
                          Bet ko norėti kai antra para beveik be miego. ;>

Comment

• amidau
                            ☣☠☣

• 2007 04 25
                            • 1384

Nors as vakar nesulaukiau, tai nors per PC ta lt dub'a isgirsiu katik imete i BTT

Comment

• nejiten
                              3;2;1; click boom cicaboo

• 2007 11 19
                              • 65

Nu paziurejai truputi... nu nesusidarau nuomones apie anime,bet supratau apie ka esme viso neziurejau nors galejau , bet vistiek reikejo ryte anksti keltis tai nevarginau saves lb!

Comment

• slicKrox
                                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                                • 2161

Autorius amidau
                                Nors as vakar nesulaukiau, tai nors per PC ta lt dub'a isgirsiu katik imete i BTT
                                Tiesa.. kas nespejo ar neturejo galimybes paziuret, bet vis dar nori tai atsirado visdelto
                                zmogelis, kuris nuripino ir uzdejo garso takeli ant DVDripo:
                                http://www.linkomanija.net/details.php?id=34617

Comment

Working...