Cowboy BeBop per TV3

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lust
    a.k.a Yurla

• 2006 12 17
    • 274

Bet kodel su En dub'u ... bet vistiek ziuresiu.. xD tik velyvi filmai turi minusa, per nesveikai ilgas reklamas dazniausiai prasnaudziu iki pat filmo pabaigos >.>

Spoileris:
    Kaubojus Bibopas
    2071 metais Marse visi, kaip ir kasmet, laukia Helovyno. Deja, didžiosios šventės išvakarėse judrioje gatvėje susprogsta milžiniškas sunkvežimis, erdvėje pasklinda mirtį nešantys virusai. Teroristai šitaip ketina išnaikinti milijonus žmonių visoje galaktikoje. Specialiai sudaryta komanda turi susekti ir sutramdyti teroristus.
    Rodomas 21/1 00:15
    Pavadinimas Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
    Kategorija Filmas
    Žanras Veiksmas/Animacija/Mokslinė fantastika.
    Šalis Japonija, JAV
    Metai 2001
    Vaidina Steven Blum (Spike Spiegel), Beau Billingslea (Jet Black), Wendee Lee (Faye Valentine), Melissa Charles (Edward), Jennifer Hale (Elektra), Mickey Curtis (Rasheed) ir kiti.
    Režisierius Shinichirô Watanabe
    Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• 9inch
      ELO

• 2007 11 13
      • 159

Autorius Killerbee
      Tai aisku, higieniniu paketu reklamos padarys shita anime idealiu!
      Smaikstuolis. Niekas nevercia ziureti reklamu. be reklamu nebutu sio Anime. As kalbejau, kad maloniau ziureti per TV, kadangi maloniau sedeti minkstam fotelyje, ziureti per dideli ekrana bei girdeti lietuviska igarsinima, pailseti nuo subu. Tai vat.

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius K_BoX
        Smaikstuolis. Niekas nevercia ziureti reklamu. be reklamu nebutu sio Anime. As kalbejau, kad maloniau ziureti per TV, kadangi maloniau sedeti minkstam fotelyje, ziureti per dideli ekrana bei girdeti lietuviska igarsinima, pailseti nuo subu. Tai vat.
        As puikiai supratau tavo minti.... Reklamu ziuret nevercia nes gali perjungti kanala arba nueit parukyt, bet pertaukos (daznos) ishmusha is ritmo... Seip as anime ir taip ziuriu minkshtam fotelyje.
        As cia aisku ishsidirbineju, bet turbut paziuresiu. Idomu kas gausis.

Comment

• angellus
          tinginys

• 2007 01 17
          • 228

dabar tokia mintis toptelejo: o gal netycia musu superteleviziju sulai sugalvos daugiau anime per tv rodyt

Comment

• civer
            Inspire to conspire

• 2006 12 05
            • 92

Autorius K_BoX
            maloniau sedeti minkstam fotelyje, ziureti per dideli ekrana bei girdeti lietuviska igarsinima, pailseti nuo subu. Tai vat.
            dubai yra geris kai jie ANGLISHKI, nors gal cia bus vienas is tu labai labai labai... retu atveju kai lietuviai sugebes bent pusiau pakenciamai isverst ir igarsint
            What if all the world's inside of your head?
            Just creations of your own
            Your devils and your gods all the living and the dead
            And you're really all alone...

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Autorius Killerbee
              Tai aisku, higieniniu paketu reklamos padarys shita anime idealiu!
              Ai tiiieeesa, reklamos.... issivaizduojat, taip seniai naudojausi televizijom kazka beziuredamas, kad visai pamirsau apie sita gery. Dabar galvoju, kiek valandu trunka tas filmas? Su reklamom jis pailges ~40 min. Ar turiu tiek laisvalaikio? Ar nebus man tos 40 min per didele prabanga? Nu jei pirmadieni mano kaledines atostogos dar nepasibaigs tai gal dar kaip nors gal... gal diena po to pamiegosiu... gal neziuresiu... ai, vopsim.

As cia leidziu sau pafloodint, nes tema mazdaug tam ir skirta kazkokia biski beprasme tema, ane?

Dar beto: LNK tai maladiec, per multikus reklamu visai nerodo (nors dabar tai jau nezinau, mano laikais tai nerode), o tv 3 ten gi sitokia komercija... Neapkenciu tv3, galvoju dabar, kaip cia man sia tv apjuodinti... Geriau isvis neziurekit nes uzsiknisit reklamas beziuredami.
              Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-01-15, 00:01.

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

Autorius angellus
                dabar tokia mintis toptelejo: o gal netycia musu superteleviziju sulai sugalvos daugiau anime per tv rodyt
                Cia aisku bus mangos itaka,pamate kad manga perka tai ir anime rodys,zino kad reitingai bus tik va tas laikas nepatogus, nors W/e visvien teliko neturiu normalaus T_T
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• slicKrox
                  Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                  • 2161

Autorius Izzo
                  Cia aisku bus mangos itaka,pamate kad manga perka tai ir anime rodys,zino kad reitingai bus tik va tas laikas nepatogus, nors W/e visvien teliko neturiu normalaus T_T
                  ramiai pasvarscius, gerai, kad nors kazka idomesnio pradejo rodyt, bei reklama tarp 18h. ir
                  21h. net du kartus maciau. Nebloga progra pademonstruot viena is anime realibiu.
                  Autorius K_BoX
                  As kalbejau, kad maloniau ziureti per TV, kadangi maloniau sedeti minkstam fotelyje, ziureti per dideli ekrana bei girdeti lietuviska igarsinima, pailseti nuo subu. Tai vat.
                  Kazkoks kitoks jausmas yra, kai ziuri grinai per televizija, bet sunku tai paaiskint. Kas liecia komforta, tai neteko girdeti apie
                  S-Video laida?
                  Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-01-14, 23:56.

Comment

• Eisas Kuperis
                    Simintis Sun

• 2006 01 25
                    • 355

O pasakysiu taip, jei tik reklama gali prisideti prie to jog TV3 rodytu anime, nesvarbu, kad ir tuo pigiu nakties laiku, as sutinku, kad dar ir daugiau jos būtu. Beto, sumuštiniai ir arbata baigiasi per 15-20 min, tad reklamos man nėra blogai.
                    Šį filmą mačiau. Nuostabios kokybės, puikaus garso ir gerų subtitrų, bet žiurėsiu vėl, nepaisant visų televizijos trukumų. Ir dar labiau žiurėsiu todėl kad man patinka šis anime.
                    Sakyti kad kad anime per tv yra šūdas, kai visi turi interneta, tas pats kas visai neskatinti anime plėtimosi lietuvoje.
                    O kas dar dėl laiko, tai gi po vidurnakcio pigiausias TV laikas, pats tas experimentuoti su naujomis idejomis.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2008-01-15, 01:51.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

...Tai vat nuejau i anidb.net specialiai paziuret, ar kas nors nepertaise Cowboy Bebop lietuviskai, t.y. "Kaubojus Bibopas" , http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=219

Comment

• Botaro
                        Akuma

• 2005 11 17
                        • 196

Autorius Evil_of_Darknesz
                        ...Tai vat nuejau i anidb.net specialiai paziuret, ar kas nors nepertaise Cowboy Bebop lietuviskai, t.y. "Kaubojus Bibopas" , http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=219
                        o kas cia negerai?
                        I have the Holy Lance

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

as totaliai pritariu Eisui, kokie jus otakai jeigu prisirisat prie kompo ir negalit iskest igarsinimo,juk ne visada prastai isvercia,ben jau tv3 igarsinimas man visada patiko,tik va lnk su songoku nesamones darydavo kai nedaversdavo, fma visai neblogai buvo,na TV.3 dar nelabai rode anime tik yu-gi-oh bet igarsinimas irgi nebuvo labai prastas
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• niekšas
                            forumo idiotas

• 2006 08 23
                            • 544

Autorius Izzo
                            as totaliai pritariu Eisui, kokie jus otakai jeigu prisirisat prie kompo ir negalit iskest igarsinimo,juk ne visada prastai isvercia,ben jau tv3 igarsinimas man visada patiko,tik va lnk su songoku nesamones darydavo kai nedaversdavo, fma visai neblogai buvo,na TV.3 dar nelabai rode anime tik yu-gi-oh bet igarsinimas irgi nebuvo labai prastas
                            nu kodel gi prisirisam prie kompo? as per kompa anime neziuriu jau seniai. O igarsinima iskenciu labai lengvai, tiesa rusiska, bet drystu teigti, kad rusiskas megejiskas igarsinimas prilygsta lietuviskajam 'profesionaliam'.
                            Su yugioh viskas buvo tvarkoj, bet per tv3 rode angliskai dubliuota ygo. siaip nieko blogo nesakau, turbut ir pats ziuresiu ta bibopa, bet jau praejo tie laikai kai buvau suinteresuotas anime rodymu per tv. Vargu ar televizijos pajegs prisiderinti prie mano grafiko.

Comment

• Izzo
                              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                              • 1530

siaip man ygo dubas buvo geresnis uz originala ^^ o siaip niekshas aisku TV nesiderins prie TAVO grafiko,kas butu jei tv bandytu itikt kiekvienam ziurovui?
                              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• ramzas
                                Rimtas forumo narys
                                • 2007 06 10
                                • 114

ne otakas as ir nuo tokio apibudinimo man akys ima siaureti. kas liecia manga tai gi per anonsa sako "mangos gerbejams rodome sy anime". tai va. siaip gerai is tikro, kad rodo tv3, nors man lnk geriau, bet nors tv3 vertejjai man nepriot jau geriau bet kuris blogas ten vertejas negu tas "issigimelis" kur igarsina visus multikus per lnk su savo balso intonacijom ir garantuoju jis igarsintu jei rodytu per lnk ir siaip kiek kartu as paminejau raidziu junginius lnk ir tv3, b*** ?
                                sigpic

Comment

Working...