Anime daroma įtaka paaugliams ir vaikams

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • TeraX
    Naujokas
    • 2008 01 30
    • 22

Pala... O cia skaitosi, kad vakar sapnavau, kad saudau vampyrus su Alucard patrankomis?...

Siaip ar daro itakos tai nzn... Isskyrus tai, kad paziurejus Cowboy Bebop parsisiunciau OST ir tai, kad mano kompe karts nuo karto atsiranda ziurimo anime wallpapperiai tai jokios itakos...
    *maunuosi pirstines su transmutation circle'ais*
    Paskutinis pakeitimas nuo TeraX; 2008-02-09, 13:56.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• mindzze
      Forumo vilkas

• 2007 05 18
      • 375

Autorius TeraX
      Pala... O cia skaitosi, kad vakar sapnavau, kad saudau vampyrus su Alucard patrankomis?...
      Per tave aš prisimeniau savo vaikyste , tada tik pc games itakos buvo mano pasamonei , pvz: zaidziu sims ar NFS tai ir sapnuose zaist pradedu tik daug idomiau.
      Bet kad televizija ar kokie horor muvie neturejo man jokios itakos ,o nekalbant apie anime.
      Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-02-09, 14:12.

Comment

• rienka

piesiu anime stiliumi. ziauriai daug piesiu, ir is ryto, ir per pamokas, ir per pertraukas, gryzusi namo skaitau manga ir ziuriu anime, o po to vel piesiu kol einu miegoti....nu kaip ir jokios ytakos beveik nedaro

Comment

• psiox

Šiaip ne kiekvienas eilinis paauglys žiūrėtų anime. Žiūrint mano miesto mastu... Mano klasiokai mieliau rinktųsi butelį alaus. Tad galime suprasti, kokie jie išsivystę. Bet jeigu žiūrėtų... Na tai taptų tokiais pat pervert'ais kaip aš, manau. Su destruktyviomis mintimis ir kraujo pomėgiu. xD O vaikai, matę DBZ ar Kenshin'ą.... Mano kieme tiek SonGokų ir Samurajų, kad baisu iškišt nosį, jei nenori gaut pagaliu į nosį. Ne, ne. Jie manęs bijo. Bet vaikams anime tikrai daro įtaką. Nes jie juos žiūri. Ir jiems tėvai nepaaiškina, kad yra skirtumas tarp pieštų veikėjų ir realybės. O galbūt jie šiaip neturi kitų žaidimų. :]

Comment

• Futari
            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
            • 1094

Nieko ipatingo, kambary pilna fanartu, DN lipduku, viena manga metosi, kompe pilna anime ir AMV'u, kartu su yaoi doujinkemis, pastoviai kalbedama iterpineju japoniskas frazes, noriu pradet valgyt tik ryzius ir tik su lazdelem in short, jokios man blogos itakos dar nepradejo daryt

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Autorius TeraX

Aš sapnavau, kad mane tasai kur į Antaną panašus iš Berserk'o vaikos (anime jo nebuvo)
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• silveris
                Burma-Shave

• 2008 04 20
                • 20

pradejau neseniai anime ziuret. itakos liktais nepadare, bet man bun kartais, kai praziuriu visa anime iki galo, kuris paliecia shirdi (liktais taip reik sakyt ) arba sheip idomus labai bun, tai dar lieku visa diena susimastes arba uzsisvajojes ;D . bet dideles itakos nedaro, nei ash ten pradejau dometis tu japonu kultura, nei mano charakteris pasikeite.
                and when they pulled her from the wreck you know she
                still had on her shades
                they say that dreams are growing wild just this side of
                burma shave

Comment

• tamagochi
                  Suši valgytojas

• 2005 10 19
                  • 138

einam i gija "o ko pasimoket is anime" ir suzinosime labai gyvais pavyzdziais kokia itaka daro LT jaunimui

Comment

• SeiSoraYu
                    That's my pie.

• 2007 03 09
                    • 212

Manu, kad tikrai viskas daro ytaką...Tik vieni dalykai daugiau paveikia,kiti mažiau...Na tarkim po kokio anime ,,maratono" sapnuoji tokius...sapnus...,bet tai nėra blogai...^^ Arba vartoji jp išsireiškimus etc.Šiais laikais,manau,neįmanoma vaikui išsivystyt nepaveiktam TV ar pc,bendraamžių etc....Na nebent laukinėse salygose ar izoliuotam...nors žinoma tokiomis salygomis augintam vaikui stogas nuvažiuotų,bet tai jau kita tema ;DD

My DeviantArt

Comment

• Darkmagican girl

Anime uzwalde man gywenima.. Mano kompas prigrustas paweiksliuku,dainu is anime,seriju. Netgi geimu turiu. Kolkas tik ish Yu-Gi-Oh. Bet man tjp idomu,wos atplest galima. Dasigywenau iki to, kad net sapnuoju anime motywais

Comment

• Dancia
                        Loading - Please wait...

• 2008 03 23
                        • 50

Animacija vaikams ir paaugliams daro didelę įtaką. Anime atsispindi įvairios kultūros. Nepamirškime, kad 80 procentų visos informacijos mes gauname regos pagalba. Svarbiausia yra suvokti ribas ir žiūrėti į anime, nes manau ji tikrai formuoja žmonių charakteriu kaip ir kiti veiksniai - žaidimai, bendravimas ir t.t.
                        Tikriausiai ne vienas yra girdėjęs
                        apie įvykį, kai žiūrėdamas animacinį filmą,kur personažai talžė vienas kitą nejausdami jokio
                        skausmo, vaikas paėmė tėvo svarstį ir vožė juo jaunesniajam broliukui per galvą. Ir kaip vaikas išsigando, kai brolis rėkė iš skausmo,
                        o iš žaizdos ėmė plūsti kraujas.
                        Juk filmuke nieko panašaus nebuvo. Psichologų tai nestebina. Vaikai nesuvokia ribų, ką galima daryti ir ko ne, kokie veiksmai kitam žmogui sukelia skausmą. Juk filmuoseiržaidimuosejokiųribų niekas nenustato. Ten personažams
                        galima viskas. Taigi formuojamas neadekvatus vaikų požiūris į pasaulį.
                        Tas pats galį atsitikti ir su anime fanatikai, tik jie būdami paaugliai net nesusimastys, aišku dar ir kitokios apraiškos. Taigi į anime reikia žiūrėti rimtai ir pvz į smurtas negali būti lydimas juoko. Manau lašelis mokomosios medžiagos ir normalaus humoro yra geriausi anime normaliam žmogaus charakteriui. Neatsiriboti nuo pasaulio yra irgi labai svarbu. Smagaus anime žiūrėjimo!

O dėl amerikiečių kvailumo:
                        Dabar Amerika, kaip stipriausia ekonomiškai šalis, gali diktuoti savo sąlygas visam pasauliui. Kai JAV valdžia bombardavo buvusią Jugoslaviją, Amerikos gatvėse nuomonės apie tai klausiami praeiviai paprastai atsakydavo: "Man šie įvykiai vyksta lyg kompiuteriniame žaidime. Juk aš net nežinau, kur yra ta Jugoslavija..." Kokia kultūra, toks ir mentalitetas. Amerikiečiai prarado realybės jausmą.
                        Dar vieną atradimą padariau. Anime jei jau užvožia tai bent jau ranka kokia nuskrenda arba miršta, o pvz Amierikiečių filmukuose mušk kiek nori - niekas nemirs.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Dancia; 2008-05-11, 23:33.

I would love to change the world, but they won't give me the source code.

Comment

• Ame
                          Narys

• 2007 12 03
                          • 98

who cares?
                          sigpicWelcome to the Master plan

Comment

• Huy-san
                            657

• 2008 01 31
                            • 160

negaliu teigti, kad anime stipriai itakoja mano mastysena ar gyvenimo buda, vel gi turbut tai priklauso nuo zmogaus charakterio. kazkam stipriai "galvon duoda" kazkam ne taip

Comment

• tomaz222
                              Dozuoju Anime
                              • 2006 12 27
                              • 122

Na o man paciam itaka daro ir nemaza norisi valgyt tik ryzius ir ramena bet nemanau kad tai yra blogai :rolleyes: tj tiek is manes

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• mindzze
                                Forumo vilkas

• 2007 05 18
                                • 375

Maži vaikai yra patiklus ir klauso labiau ne tuvu o televizijos. Aš tas eilinis vaikas kuri užaugino televizorius.
                                Bet nei karto netsimenu kad televizija itakotu mane neigemai, skyciua atvirkšiai , ji mane priverte kurti ir lavinti savo vaizduote.O dėl anime nezinau ,negedejau kad itakotu blogai.

Comment

Working...