anime man buvo didelis postumis domėtis japonijos kūltūra, poto manga, o kad kas pasikeistu gyvenime ar mano elgsenoje, ji nieko kaip ir nepaveikė
Anime daroma įtaka paaugliams ir vaikams
Collapse
X
-
-
Itaka? Yra siokia tokia. Prisimenu, kai buvau 5 - okas isejau mokykloje su draugais i lauka. Ir girdim balsus, kurie saukia Ka-Me-Ha-Me-HA!!!!! Visi tik nubegom pazet, ten, kur buvo minia zmoniu. Aplinkiniai paaiskino, kad tai - pirmokai. Vienu zodziu jie musesi, bet su visokiom ten bangom ir imantriais spyriais. Mokytoja ju laiku atejo - manau vienam is nosies kraujas bego. Na, tai dar ne vienintelis kartas. Kartais as noriu uzmust savo klasiokus, galvoju "jei tureciau death note" ir pan. Na tai tik tiek itakos ispuoliu ir regejauComment
-
Įtaką daro, bet pats žmogus gali tai kontroliuoti. Jei jis neturės saiko, tai tikrai atsilieps jo elgesyje, išvaizdoje, kalboje, mąstyme. Kiekvienas turime patys susilaiktyti, nes negalima visko priimti už gryną pinigą.
Anime gana dažnai sudaro tam tikrus idealus, kurie neegzistuoja tikrame pasaulyje. Jaunesni to dar nesuvokia, bet jei esi vyresnis, tai jau tu suvoki , kas yra blogai, ir kaip nebūna, todėl jau gali save kontroliuoti. Beto, aplink mažuosius visada juk būna kas nors vyresnis ir protingesnis, ir viskas priklausys ar kiti jiems padės atskirti realybe nuo fantazijos ar ne.
Vis dėl to , įtaka yra, net ir vyresniems, tik patys turim apgalvoti, ką darome.
Aš jau prisisėmiau pakankamai, gerai kad dar nesapnuoju tokių dalykų, nes tikrai išsigasčiau ir tikriausiai mesčiau anime, todėl, kad man jau vaidenasi.Comment
-
Itaka? Yra siokia tokia. Prisimenu, kai buvau 5 - okas isejau mokykloje su draugais i lauka. Ir girdim balsus, kurie saukia Ka-Me-Ha-Me-HA!!!!! Visi tik nubegom pazet, ten, kur buvo minia zmoniu. Aplinkiniai paaiskino, kad tai - pirmokai. Vienu zodziu jie musesi, bet su visokiom ten bangom ir imantriais spyriais. Mokytoja ju laiku atejo - manau vienam is nosies kraujas bego. Na, tai dar ne vienintelis kartas. Kartais as noriu uzmust savo klasiokus, galvoju "jei tureciau death note" ir pan. Na tai tik tiek itakos ispuoliu ir regejau
Moralas tas, kad mes kartais net nesusimąstome ką galvojam ir t.t.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
-
Bet pvz ten kur vaikas isoko i sulini (kaip teletabiai) tai tas vaikas tiesiog norejo atkartoti tai ka mate, nesuprasdamas kad tai realybeje nera imanoma. O tie kur laksto ir leidzia kamehames juk jie supranta, kad galiu neturi ir istikruju nepaleis tikros bangos JIE TIK ZAIDZIA. O man anime padare ytaka..ir tada as tapau ,,otaku" .Paskutinis pakeitimas nuo Hikari_; 2008-11-01, 17:10.Comment
-
-
Gerai nepradekit vaidint cia psichologu, nes kiekvienas vis kitaip supranta ta otakizma. O kai pradeda aiskint ir vaidint ten kazka, tai nebezinai ar juoktis ar verkt, kazkokia apsurdo simfonija gaunasi
Itaka? Yra siokia tokia. Prisimenu, kai buvau 5 - okas isejau mokykloje su draugais i lauka. Ir girdim balsus, kurie saukia Ka-Me-Ha-Me-HA!!!!! Visi tik nubegom pazet, ten, kur buvo minia zmoniu. Aplinkiniai paaiskino, kad tai - pirmokai. Vienu zodziu jie musesi, bet su visokiom ten bangom ir imantriais spyriais. Mokytoja ju laiku atejo - manau vienam is nosies kraujas bego. Na, tai dar ne vienintelis kartas. Kartais as noriu uzmust savo klasiokus, galvoju "jei tureciau death note" ir pan. Na tai tik tiek itakos ispuoliu ir regejauPaskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2008-07-05, 13:01.Comment
-
Nemanau ,kad vaikai gali dar labaiu suvaikėti . Aš ir kai buvau septineriu su draugais žaidžiau DBZ kovas (budavau CeLL ) Taip linksma budovo, kad net nepastebėdavome kaip žiaurei susižalodovome vienas kita. Buvo gera buti vaiku , ir tai nekalta ta anime daroma itaka, tosiog kai buvome vaikais svajodovome buti konuors ipatingu ar "Kietu".Comment
-
Aisku kad anime daro ytaka (nebent buni jos mates labai mazai) o tai kokia ta ytaka yra bloga ar gera manau priklauso nuo zmogaus harahkterio ir amziaus.Seip as manau kad anime reiketu pradeti ziuret bentjau nuo kokiu 9 metu nes gali but taip kaip amerikoj wienas mazametis mire smelio dezej bandydamas atkortoti gaara(is Naruto), nu aisku as neturiu omeny tokiu kaip koki simpsonai ar dar kaskas pan.Seip jai zmogus anime paziuri laiswailaikiu tai nera blogai, bet jaigu jis negali atsitraukti nuo anime tai jau nera gerai.O tas susidomejimas piesimu ar dar kokiu awm ar wallpaper siuntimasis wisai normalu.Nu man paciam dideles ytakos nepadare, gal tik pradejau dometis kai kureis dalykais susijusiais su anime ir japonu kultura ir siektiek istorija ir nemanau kad tai yra blogai, nu ir dar gan zenkliai pagerejo anglu kalbos zinios o tai tikrai yra geraiPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
Comment