Naruto Movie 4
Collapse
X
-
Comment
-
p.s. kazkuriam chapter'i Pain'as (ar pein'as) minejo kad Sasuke'io () sharinganas yra galingesnis nei Itachi'o.Comment
-
YAY GO SASUKE!
Bijau tolimesniu Naruto nuotykiu, nors nezejau to anime neskaitant pirmu 5 ep`u ir apie Sasuke zinau tik kelis nezymius faktus bijau gaut trauma jei jam kazkas atsistiks... Damn those characters!
Working underground.Comment
-
Velniai jus velniai! Jeigu norit tokios pabaigos, tai kam isvis ziurit, dabar pavyzdziui nustok ziuret ir bus pabaiga ir laukt nereikes kiekvieno iseinancio epizodo ir siusti nereiks... Viskas daug paprasciau, o kam dabar issidirbinet isivaizduojant nesamoningas pabaigasComment
-
na cia zinai, kiekvieno asmeninis reikalas.Comment
-
-
Jo, mano asmenine ideja Naruto ending`ui - Naruto pakeicia plauku stiliu i toki kaip fanartuose visi charai isskyrus Naruto ir Sasuke isdvesta - "Wee World has been saved" or something, o prie pat galo ikisama fillerine serija kur Naruto ir Sasuke dirba super modeliais ir padaro fotosesija su homo elementais.... I should be shutting it by now...
Working underground.Comment
-
Jo, mano asmenine ideja Naruto ending`ui - Naruto pakeicia plauku stiliu i toki kaip fanartuose visi charai isskyrus Naruto ir Sasuke isdvesta - "Wee World has been saved" or something, o prie pat galo ikisama fillerine serija kur Naruto ir Sasuke dirba super modeliais ir padaro fotosesija su homo elementais.... I should be shutting it by now...Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
-
Jo, mano asmenine ideja Naruto ending`ui - Naruto pakeicia plauku stiliu i toki kaip fanartuose visi charai isskyrus Naruto ir Sasuke isdvesta - "Wee World has been saved" or something, o prie pat galo ikisama fillerine serija kur Naruto ir Sasuke dirba super modeliais ir padaro fotosesija su homo elementais.... I should be shutting it by now...
Ne naruto.One big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}Comment
-
-
Comment
Comment