happy endings - unhappy endings

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miyata
    Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
    • 452

Man tai labiau patinka happy ending'ai bet ir unhappy neblogi...
    Spoileris:
    Pvz. Death Note, Yagami Light ( Kira ) man labai patiko, visa anime jis buvo protingas, visus apgudraudavo, o gale isprotejo ir mire Nebegaliu sustot apie tai galvot.. As tai nenorejau kad jis mirtu.. Ir L buvo gaila kai Light ji nuzude.. Sitam anime noreciau geresnes pabaigos.

Arba pvz tenjou tenge, Toks anime geras, fight, comedy, echi ir pns buvo, o pabaigos nera.. Nagi Souichiro turejo kautis su kazkuom ( nepamenu kaip wadinas tas veikejas ) o tuos dalies nera, jau kelerius metus.. Tai lb grauzia " dusia " kai ner pabaigos, nes labai patiko... O be pabaigos, biski uzkliuvo 6~ serijas pasakojimas apie praeiti , bet poto vistiek po fighting'o patiko. Bet pabaigos kaip ir nera ir nebus

Tarkim Naruto vienas is populiariausiu anime, kaip ir serialas nes daug seriju turi..
    Pvz blogieciai tampa gerieciais, ir pasiaukoja del to kad isgelbetu ka nors.. Ir kita serija prasideda nuo kitos dienos ir kas viko praeitoi serijoi dabartinei pamirsta, ne taip griauzia " dusia " bet ir ne happy..

Pataisyta by Futari
    Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-05-26, 22:34.

Comment

• Renata
      Meanie

• 2008 05 25
      • 715

seip man nesvarbu ar happy ar unhappy, jeigu mirsta gerietis, tai man noretusi, kad jis mirtu graziai, o jei mirsta blogiukas, tai jam turetu but skirta agonija , kraujo klanai, riksmai ir pan. ( koks as sadistas )
      bet vistiek mane labiau traukia kruvinos, bet ne liudnos pabaigos. Jeigu buna liudna pabaiga as visada apsizliumbiu
      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• animukeee

unhappy endings tikrai didensi ispudi padara bet buna liudna nu elfien lied tai ta pabaiga sukrete 100% mane paskui tik mintis minti vijio

Comment

• Bagy
          Bagy-san

• 2008 05 24
          • 289

Na ziurint koks anime. Kartais man patinka kai buna unhappy ending. O kartais happy ending. Labai priklauso nuo siuzeto.

Comment

• DancingWind
            AZ rėmėjas

• 2008 04 28
            • 18

Man tai labiausiai nepatinka kad geri anime ish vis turi endinga
            O sheip man labiau patinak Good endingai .. and they lived happily ever after .. is da best.
            Nes paskui po tokiu kaip Saikano ar Chrno crusade tai tris dienas kaip shlapiu skuduru per galva gaves bunu.

Comment

• zeroevil
              Hentaiščikas
              • 2008 02 18
              • 64

Na man labiau patinka happy endings. Neseniai Tengen Toppa-Gurren Lagann paziurejau ir kaskaip gaila pasidare, kad Niai taip baigesi .
              Apie elfen lied is vis nekalbu
              Paskutinis pakeitimas nuo zeroevil; 2008-06-14, 23:20.

Comment

• mariux9998
                Labas.

• 2008 06 20
                • 434

Hmmm.. labai man nepatiko Death Note ending'as....
                Spoileris:
                Mire pagrindinis veikejas Kira, kuri as taip garbinau....

Na seip tai happy ending'ai daug geresni zinoma

Comment

• destiny
                  Rašytojas

• 2008 06 20
                  • 242

nzn kodel bet man labiau patinka isdalies nelaimingos(tragiskos) pabaigos, nu nzn turetu but bent jau kiek nors yterpta skausmo ar nelaimes, nes be tikro skausmo nepatirsi ir tikros laimes...
                  Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  sigpic

Comment

• WolfOfTheMoon

na man prie sirdies kai pabaigoje iviksta kasnors tragisko bet del pasiaukojimo nutinka kasnors gero

Comment

• biganimefan
                      Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                      • 228

Patinka ir tie ir tie. Tai priklauso nuo pacio anime. Pvz man nepatiko kaip baigesi Romeo x Juliet, bet tai buvo tikrai stulbinama pabaiga ir tikrai nesigailiu, nors noretusi, kad butu kitokia, bet yra gera tikrai tokia, kokia buvo XD Happy ar unhappy, visi yra verti demesio!

Comment

• krapija
                        Cadavariffic

• 2008 03 08
                        • 260

man asmeniškai liūdnos pabaigos daug geriau, padeda dar labiau įsigilint į anime, ar nebūtinai anime, šiaip visur. happy tai happy, baigias ir viskas, o liūdnai kai baigias tai dar susimąstai ar tikrai baigės, ar tęsis, ar tikrai taip viskas turėjo baigtis ir pan. happy endingai išviso nelabai prie širdies, ypač tokie kur koks nors skerdynių anime, ir ten nei vienas iš pagrindinių nemirštą.
                        Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• Firo
                          Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                          • 313

Man liūdnos... bet pasikartosiu ir pasakysiu, jog taip pat tas mano noras priklauso nuo Anime... liūdnos taip pat dažniau užbaigtesnės atrodo...

Comment

• tomaz222
                            Dozuoju Anime
                            • 2006 12 27
                            • 122

Man labiau happy endings nu nepatinka man kai einant per animo epus jau isidemi viena is pagrindiniu veikeja pamegi ir viduri animo jo mirtis pvz.
                            Spoileris:
                            Death Note - L ir dar nepatinka man isvis be pabaigos va kaip Spice and Wolf geras animas bet pabaigos nesupratau jie neturejo i siaure keliau kartais ?
                            Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-01, 12:49.

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• Gvauz
                              Naras
                              • 2006 11 18
                              • 271

nelaimingu pabaigu filmai, anime, serijalai duoda didesni idomuma. imama dazniau dometis apie istorija or smth

Comment

• TheDude
                                Naujokas
                                • 2008 05 26
                                • 1

Svarbiausia ne koks ending, o kokias emocijas palieka tavyje...

Comment

Working...