Suprantu, kad gyvenimas nevisada yra vien tik rožinės spalvos, bet man visada norisi, kad viskas baigtusi gerai. Deja dažniausiai taip nebūna, o kai pabaigoje miršta pagrindinis veikėjas tai mane apima depresija. Po to dar kokių pora savaičių apie tai galvoju.
happy endings - unhappy endings
Collapse
X
-
-
Comment
-
As tai uz unhappy endingus...jie palieka didesni ispudi, kartai net privercia susimastyti, ir atspindi tikra gyvenima... o kai kurie happy endingai labai banalus, sugeba net visa anime sugadint...aisku liudna buna ir siaip, jei mirsta koks man patinkantis veikejas (kas dazniausiai ir buna, nes beveik visada susidomiu neigiamais charakteriais...)
Geriausia netiketa pabaiga, apie kuria net nebutum pagalvojes...ir tada net nezinai ar cia verkti ar cia dziaugtis...
O wolf's rain pabaiga buvo ziauriai gera...Comment
-
Na įdomi FMA pabaiga. Tokia gan neįprasta. Filmas aišku ta pabaiga pratęsia, bet galu gale vis tiek gaunasi panašiai- abu broliai lieka už vartų, kitame pasaulyje.
Blogiausia buna, kai pabaigos visai nebuna pvz. koks nors DBZ ar gal but Naruto (nors jo nesu mates ir nenoriu ziuret- lb jau daug seriju). Siaip liudnos pabaigos tokios rimtesnes atrodo... Pvz Cowboy Bebop. Be to dar yra FMA, kurio pabaiga nei gera nei bloga- po OVA abu broliai atsiduria "uz vartu".Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-10, 12:50.Comment
-
Man patinka visokie endai. Kartais tiesiog liudna pabaiga labiau tinka tai istorijai ir sustiprina siuzeto linijos vingius. Itvirtina poziuri i tam tikrus dalykus ir pan.(Air TV; Elfen Lied)
Laimingos pabaigos yra visai nieko jei yra nenuvalkiota o gana graziai sudeliotas kaip pvz Myself; Yourself pabaiga ar Full metal Panic TSR
Bet jeigu anime neturi pabaigos tai net bloga i negera pasidaro. Negi taip sunku uzbaigti graziai serijas?Comment
-
Manyčiau dar priklauso ir nuo to, su kuriais veikėjais žiūrėdamas anime susigyveni. Man labai patiko Kira, tad Death Note pabaiga man visiškai nepatiko. Ji buvo tokia... Unhappy. O dažniausiai, jeigu ta pabaiga yra logiška, tebūnie. Nes netgi jei pabaiga būna gera, kūrėjai jos nepadaro tokios banalios. Visada dar atrandi kažkokią prasmę... [Reikėtų nubusti prieš rašant, that's for sure]Comment
-
Nemegstu laimingu pabaigu, ypac jei anime ziaurus. Jau geriau blogo pabaiga, tai bent atsiminsi anime kaip gera, o ne kazkoki hibrida...Comment
-
Labai priklauso nuo paties anime, bet man visada labiau adrenalinas pakyla jeigu paskutine grazia minute pagrindinis charas netiketai krenta negyvas... ^^' Neissigaskit sitos nuomones Kazkaip pas mane poziuris, kad vienintele galima visko pabaiga yra mirtis, nu o ji ne is dziugiuju endingu...
Nors svarbu tai ka ta pabaiga tavyje palieka, kas uzsikabina, nes net puikiausia pabaiga butu beverte jei nezadintu bent kazkokiu emociju.Comment
Comment