happy endings - unhappy endings

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kyon
    Naujokas
    • 2007 05 29
    • 28

turbut pasikartosiu kaip ir visi:geriausia, kai viskas baigiasi gerai ir aiskiai,nelabai patinka,kai kzkokia pabaiga neaiski,paskui galvoji ar cia gerai ar blogai turi but
    manau kartasi pe daug priprantam prie happy ending'u tai truputis unhappy manau nepenkia..
    o minetieji neaiskios pabaigos tai jau lieka saviem apmastymam,kaip galetu baigtis.kurejai daznai taip pasielgia.
    siaip bendras ysiminimas,bent asmeniskai man,tai nuo bendro animo ydomumo lygio.
    pvz kaip ir paskutinysis ziuretas School days,nu atrodo nieko naglo,haremas mergu,kazkokiu jausmu bisky,bet pati pabaiga giliai ystrigo.

Comment

• kenterol
      Colonel sarcasm
      • 2007 09 22
      • 8

Man labaiusia patiko FMA filmo endas, nes baigesi ir linksmai ir liudnai jis lieka su broliu , bet netenka visu draugu zinoma atsiranda nauju, bet neber alchemijos
      When the finger points to the sky, only the fool looks to the finger.

Comment

• wabaliuz
        Narys
        • 2007 11 18
        • 48

Megstu tokais pabaigas:

1. Abipuses. Zusta visi geri ir blogi herojai (naujas gyvenimas kitiems).
        2. Blogas pabaigas. (blogis uzvaldo pasauli).
        3. Suintriguojancias / nedabaigtas pabaigas (gerieji nugali blogi ir jiems isejus is griuvesiu pakyla blogis.)

Paskutinis tikriausiai del to, kad galima tiketis pratesimo,ko as noriu daugelyje anime....

Comment

• Geohound
          Narys
          • 2007 12 07
          • 31

Na as daugiau uz laimingas pabaigas, nebent tokia pabaiga aiskiai netiktu del zanro ar siuzeto. Negaliu pakes kai anime kuris visa laika buvo kokia romantine sapalione baigiasi tragedijom ir asarom, ar koks siaubekas ar seip tamsesnis anime baigiasi "ir visi gyveno ilgai ir laimingai". jau tokiu atveju geriau daryti kokias neaiskias pabaigas, kaip NOIR ar Witch hunter Robin, ten galejai suprast kaip tau labiau patinka.

Comment

• tamsa
            Kiriya

• 2007 08 13
            • 192

man labiau patinka unhappy endings, nes tada daug didesni ispudi palieka negu happy nebent aime toks idomus kad tau nesvarbu kokia pabaiga
            sigpic

Comment

• Smart
              Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
              • 118

Svarbiausia happy ending ,nes kai yra liudna tau atrodo ,kad truksta pabaigos.Tada tu lauki ,kada reikalai issitaisys.

Comment

• kenterol
                Colonel sarcasm
                • 2007 09 22
                • 8

dar man patinka kaip baigesi toki wo kakeru shoujo nu kai neaisku ar viskas gerai baigsis, nes kai viska iki galo isaiskina tai tik simpanzem amerikonam
                When the finger points to the sky, only the fool looks to the finger.

Comment

• FainaruFantaji
                  Cyber Snake

• 2007 04 28
                  • 579

Blogos pabaigos tik parodo tikra gyvenima- kad ir kaip tau gerai po minutes ar keliu vistiek vel viskas bus blogai... I wanna die...

Working underground.

Comment

• Eisas Kuperis
                    Simintis Sun

• 2006 01 25
                    • 355

Keista, man nėra gyvenime nieko blogo kas neišeitu į gerą. Matyt kitame pasaulyje gyvenu.

Comment

• FainaruFantaji
                      Cyber Snake

• 2007 04 28
                      • 579

Is kito pasaulio ir as, bet sito pasaulio barjeras per stiprus, kad perlipciau... Gal, kai nieko nesitiki niekuo ir nenusivili, bet, kai tavo svajones viena po kitos zlunga... Ai... Vienu zodziu...

Working underground.

Comment

• dattebayo
                        random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                        • 207

tik uz unhappy, nes daugiau dramos. aisku, dramos gali but ir happy endinge, net daug didesni ispudi palieka unhappingai.

Comment

• Zaigetzu
                          Kovinis Tinginys

• 2006 02 21
                          • 44

hm... nei happy endingai nei unhappy man nepatinka... geriausia kai buna misraine
                          nors kita vertus paslaptingi endingai kaip elfen lied irgi patinka
                          _______

Comment

• ast.
                            AZ rėmėjas

• 2007 11 16
                            • 159

Kai pats anime siužetas, įvykių posūkiai yra liūdni, tuomet man norėtusi laimingos, gražios pabaigos.. [dažniausiai, bet ne visuomet..]
                            O kai viskas vyksta sklandžiai, labai gerai ir laimingai, tuomet taip pat norėčiau laimingos pabaigos.. nes kažkaip būtų keista ir visai nelaukta, jei per visą anime įvykiai klostosi puikiai ir bum.. liūdnas atsitikimas, kuris tuo pačiu yra anime pabaiga...
                            hm.. tai taip išeina, kad aš už happy endings ;D

Comment

• Kyon
                              Naujokas
                              • 2007 05 29
                              • 28

cia kiap ir realiam gyvenime-atrodo viskas gerai,gerai,turetu baigtis viskas puikiai,taciau taip ne visada iseina...tokiu suzeto vingiu kurejai ir bando patraukt ziurovu demesy.o kam jau patiks o kam ne...
                              kaip ir visu musu mirtinguju gyvenimas nesibaigia happy endingu-kartais kazka tenka paaukot

Comment

• Smart
                                Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                                • 118

Autorius kenterol
                                dar man patinka kaip baigesi toki wo kakeru shoujo nu kai neaisku ar viskas gerai baigsis, nes kai viska iki galo isaiskina tai tik simpanzem amerikonam
                                Kai kuriem zmonem ,patinka viska pabaikti ka daro.Beto mano sutikti amerikieciai yra protingesni negu laukiniai ''LIETUVIAI''.

Comment

Working...