yaoi & yuri

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Snabas
    Rimtas forumo narys
    • 2008 11 12
    • 140

As pries. Zinoma, nesmerkiu nieko, kas ziuri, bet manes netraukia.

Comment

• Smart
      Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
      • 118

Autorius Dark-Tarou
      Bernam yuri, panom yaoi xD
      Man kaip tik atvirksciai...

Su vienu draugu nuolatos ziuredavome.
      Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2009-04-28, 16:38.

Comment

• Smart
        Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
        • 118

Autorius Jullara
        balsawau uz yuri..
        tiesiog gejai slykstu lb lb ...o moterys su moterim susideda tikrai del suprantamu priezasciu ,todel jas palaikau nors ir neesu lezbe :P
        Jai nepaslaptis,kokiu suprantamu priezasciu?As visiskai nesutinku,kad teiginys "merginos yra grazesnes" yra suprantama priezastis...

Comment

• aKi
          Ruduo.

• 2007 10 24
          • 289

Nubalsavau už yuri, nors ar yuri ar yaoi, man skirtumas nedidelis - nežiūriu. Tiesiog neteko dar užtikti tokio žanro anime su normaliu siužetu, o siužetas man ir yra svarbiausias dalykas.. O tas požiūris @ jei žiūri tokius dalykus, tai esi homoseksualus - FAIL.

Ps.: dar teko pastebėti, jog yaoi ypač mėgsta paauglės, o kai kurios prisižiūrėjusios švelniai tariant nuo proto nušoksta. Išvadų pats gal geriau nedarysiu..
          Paskutinis pakeitimas nuo aKi; 2009-04-28, 17:27.

Comment

• AKUJI-SAN
            Anime narkomanas ;-)
            • 2008 02 16
            • 190

Nepatinka man nei vienas iš šitų žanrų animuose

Hentai-yuri smagu pažiūrėti,bet kad animuose pederastintusi ir lesbietintusi,tai man
            Suprantu kad yra tikslinė šitokių žanrų anime auditorija,bet man tai nusišvilpti,nepernešu tokio "mėšlo"(Strawberry Panic!-vienintelis anime,kurį ištrenkiau iš savo sarašo po kokių 3 serijų,nes žiauriau užniso vien mergas,nors jos ir buvo dailios,stebėti ),AD(TTG),jokių pederastinių animų neteko pamatyti

Prašom nepranešti ES,kad išpeikiau tokiu "suknistus" žanrus,bei pavadinau tikraisiais vardais pederastus ir lesbietes

Aš esu ištikimas love(natural) ir harem žanrams

All Hail KANOKON!!
            All Hail SEKIREI!
            All Hail SHUFFLE!
            All Hail ZERO NO TSUKAIMA!

AND ALL HAIL SPICE AND WOLF!!!

P.S.Moderatoriai prašomi nekoreguoti ir nejungti spoilerių,kadangi tai "mano vieno asmeninė nuomonė" ir AZ nėra atsakinga už mano išsireiškimus.

Comment

• Hikari_
              Mental

• 2008 02 27
              • 981

Na as pries gejus ir lezbietes nieko blogo neturiu ir nesmerkiu ju, bet stai i tai ziureti tai negaleciau. Kai pamatau, kad Animei bernas su bernu buciuojas iskart norisi isjunkt Nesuprantu to, ir man slykstu atrodo todel prabalsavau pries

Comment

• Tabeko
                Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                • 290

I smell YAOI? O.O [joke]
                Šeip, mėgstu shonen-ai žanrą, bet Yaoi jau man yra per daug.;}
                Taigi, taigi. Aš keliu tik vieną ranką už gėjus ir lesbietes. Visas kitas savo galūnes palieku sau.

EDIT: OKAY, I love yaoi, shonen-ai, hentai, ecchi and all. Don't be mad at me. >< Bet yuri vis vien nepripažįstu.
                Paskutinis pakeitimas nuo Tabeko; 2009-10-03, 16:45.

Comment

• headbang_

brr.. mane beveik visos ( ir anime, ir realios, ir t. t. ) mergos nervina.
                  dauguma beveik visa laika galvoja tik apie meile ir savo grozi. aisku, buna isimciu, bet.. ai.
                  as PRIES yuri, UZ yaoi.
                  ziauriai bloga pasidaro, kai atsimenu, kad gymiau merga. man tai skaudu.

Comment

• Smart
                    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                    • 118

Ok... Pries yuri

Spoileris:

/face palm
                    Visas argumentas...

Comment

• Eglaya
                      Procrastinator

• 2005 07 22
                      • 561

Nebalsuoju, nes negaliu apsispręsti. Šiaip tai, kiek teko netyčia užsiraut ant hardcore yaoi, tai paskui taip negera ant skrandžio buvo, tačiau ir gerų shounen-ai pažiūrėjus... paskui despresija užklumpa. Manęs tai nešokiruoja, tiesiog kartais imi galvot, kad tikras supratimas yra tik tarp vyrų, nes tai "santykiai tarp lygių", ir moteris vis tiek liks tik antroj vietoj, ten kaip gimimės pratęsimo įrankis ir pan. ir t.t. Aišku, kai kuriais atvejais, taip ir yra. Kitais ne. Bet tokiems žmonėms kaip man geriau shounen-ai neperdozuot, kad į depresiją nepulčiau xD

Yuri tai.. nu ką aš žinau. Nieko ten baisaus. Kaip ir yaoi gali būti ir šlykštu, ir normaliai. Ko gero, kol manęs asmeniškai nekaso, manęs niekas iš esmės nevimdo. =D

Comment

• Death note
                        Shinigami - Death god
                        • 2009 05 23
                        • 80

Man asmeniškai tai labai patinka Yaoi labai man graži dviejų vaikinų meilė, bet realybėje to pamatyt nenorėčiau. Nu ir mane užknisa kai draugas mums su drauge Sako ,, tikra meilė tik tarp vyrų" o kai parodai ką nors ir yaoi tai sako ne traumuok, o jai yuri tai tipo labai kieta ir gražu. Tai va matau kaip masto vyriška lytis.

Comment

• zeke
                          trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                          • 392

Na man yuri atrodo dar kaip ir nieko baisaus, bet yaoi jau žiauroka. (Čia tik mano nuomonė kuri su kitų gali ir nesutapti)
                          S_T

Comment

• AnimeFreak
                            Stalker >.>
                            • 2009 04 18
                            • 92

Pries!. Net jeigu ziureciau. :P Man nepatinka nei tas nei tas. Bet aisku jei rinktis tai yaoi.;DD
                            Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-08-10, 18:15.

Comment

• Mao
                              a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                              • 223

prieš abu. Homosexuality is disgusting
                              I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Luna-chan
                                Miau?
                                • 2008 12 01
                                • 70

Hehe, kažkodėl visom panom yaoi geriau, pastebėjau :} Ir man kažkaip yuri fu, yaoi gerai... Yuri kažkaip.... Hentai... xD
                                Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

Working...