As pries. Zinoma, nesmerkiu nieko, kas ziuri, bet manes netraukia.
yaoi & yuri
Collapse
X
-
Jai nepaslaptis,kokiu suprantamu priezasciu?As visiskai nesutinku,kad teiginys "merginos yra grazesnes" yra suprantama priezastis...Comment
-
Nubalsavau už yuri, nors ar yuri ar yaoi, man skirtumas nedidelis - nežiūriu. Tiesiog neteko dar užtikti tokio žanro anime su normaliu siužetu, o siužetas man ir yra svarbiausias dalykas.. O tas požiūris @ jei žiūri tokius dalykus, tai esi homoseksualus - FAIL.
Ps.: dar teko pastebėti, jog yaoi ypač mėgsta paauglės, o kai kurios prisižiūrėjusios švelniai tariant nuo proto nušoksta. Išvadų pats gal geriau nedarysiu..Paskutinis pakeitimas nuo aKi; 2009-04-28, 17:27.Comment
-
Nepatinka man nei vienas iš šitų žanrų animuose
Hentai-yuri smagu pažiūrėti,bet kad animuose pederastintusi ir lesbietintusi,tai man
Suprantu kad yra tikslinė šitokių žanrų anime auditorija,bet man tai nusišvilpti,nepernešu tokio "mėšlo"(Strawberry Panic!-vienintelis anime,kurį ištrenkiau iš savo sarašo po kokių 3 serijų,nes žiauriau užniso vien mergas,nors jos ir buvo dailios,stebėti ),AD(TTG),jokių pederastinių animų neteko pamatyti
Prašom nepranešti ES,kad išpeikiau tokiu "suknistus" žanrus,bei pavadinau tikraisiais vardais pederastus ir lesbietes
Aš esu ištikimas love(natural) ir harem žanrams
All Hail KANOKON!!
All Hail SEKIREI!
All Hail SHUFFLE!
All Hail ZERO NO TSUKAIMA!
AND ALL HAIL SPICE AND WOLF!!!
P.S.Moderatoriai prašomi nekoreguoti ir nejungti spoilerių,kadangi tai "mano vieno asmeninė nuomonė" ir AZ nėra atsakinga už mano išsireiškimus.Comment
-
I smell YAOI? O.O [joke]
Šeip, mėgstu shonen-ai žanrą, bet Yaoi jau man yra per daug.;}
Taigi, taigi. Aš keliu tik vieną ranką už gėjus ir lesbietes. Visas kitas savo galūnes palieku sau.
EDIT: OKAY, I love yaoi, shonen-ai, hentai, ecchi and all. Don't be mad at me. >< Bet yuri vis vien nepripažįstu.Paskutinis pakeitimas nuo Tabeko; 2009-10-03, 16:45.Comment
-
Nebalsuoju, nes negaliu apsispręsti. Šiaip tai, kiek teko netyčia užsiraut ant hardcore yaoi, tai paskui taip negera ant skrandžio buvo, tačiau ir gerų shounen-ai pažiūrėjus... paskui despresija užklumpa. Manęs tai nešokiruoja, tiesiog kartais imi galvot, kad tikras supratimas yra tik tarp vyrų, nes tai "santykiai tarp lygių", ir moteris vis tiek liks tik antroj vietoj, ten kaip gimimės pratęsimo įrankis ir pan. ir t.t. Aišku, kai kuriais atvejais, taip ir yra. Kitais ne. Bet tokiems žmonėms kaip man geriau shounen-ai neperdozuot, kad į depresiją nepulčiau xD
Yuri tai.. nu ką aš žinau. Nieko ten baisaus. Kaip ir yaoi gali būti ir šlykštu, ir normaliai. Ko gero, kol manęs asmeniškai nekaso, manęs niekas iš esmės nevimdo. =DComment
-
Man asmeniškai tai labai patinka Yaoi labai man graži dviejų vaikinų meilė, bet realybėje to pamatyt nenorėčiau. Nu ir mane užknisa kai draugas mums su drauge Sako ,, tikra meilė tik tarp vyrų" o kai parodai ką nors ir yaoi tai sako ne traumuok, o jai yuri tai tipo labai kieta ir gražu. Tai va matau kaip masto vyriška lytis.
Comment
-
Pries!. Net jeigu ziureciau. :P Man nepatinka nei tas nei tas. Bet aisku jei rinktis tai yaoi.;DDPaskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-08-10, 18:15.Comment
-
Hehe, kažkodėl visom panom yaoi geriau, pastebėjau :} Ir man kažkaip yuri fu, yaoi gerai... Yuri kažkaip.... Hentai... xDComment
Comment