balsavau už. Man šie stiliai netrukdo, jie net savotiškai "mieli" .
yaoi & yuri
Collapse
X
-
-
tyngiu ash ta yuri zhiuret + bezhiurint yuri jauchiu, kad vyrai visishkai nereikalingi mergoms lovoj, tipo geriau kaip sakant su merga pasiduoti, nei su vyru. O yaoi, tai :sick: Kaip galima ta shlamshta zhiuret ir skaityt. Ow, cmon, suprantu paisho grazhiai ir visa kita, bet atsigrozhet paishyba uzhtenka ir paprashto non-hentai ir t.t. anime. O jeigu dar tuos yaoi vaizdus surealistini, tai ishvis gali "shliauka" deti and grindu. Ash uzh straight oriantation ir uzh sexy girl on girl pics'usKartoškėComment
-
Aš už, nes didelio NE jiems nejaučiu, kaip bebūtų yra ribos...
Pamenu Strawberry Panic... per visą Anime nebuvo nei vieno vyro... (ar bent man rods) pirmą kart pasiilgau vyriškos lyties (LoL!)
Nesu daug matęs, bet ištiesų ir netraukia, norėjau tik išmėginti... kam patinka tegul mėgaujasi XD
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
sorry, but yes for yuri and yaoi ^^.... tik kartais noretusi pamatyti daugiau romantikos, nei hentai kitavertus tam yra shonen-ai..... na bet kai ziuriu - "nekaifuoju iki negalejimo".... gal todel, kad po truputi nuo tos vienalytes meiles atsiriboju (kartais pradeda ne i tas stepes uznesinet... stai jums ir itaka)? nors... ka ten saket apie party ?Comment
Comment