Pries... Per daug jau to iskripimo...
yaoi & yuri
Collapse
X
-
Comment
-
Per 3 epizodu vien lesbian atak against normal girl, 3 ep. dar 1 lesbė atsiranda...
O vyrų neresta, Touma - ir tas tik epizodiškai 1 kartą bepasirodė, nu **** nekeikiant...
Yuri ir yaoi anime pamirškit - it's a shit. Meilė...
Yra normalios meilės istorijų, jas ir žiūrėkit, jūs sick fangirls
O aš esu homofobas, rasistas ir t.t. Ai, dar KKK narys ir pan...👍 1Comment
-
Pati nežiūriu, nesidomiu ir apskritai ignoruoju tokio tipo anime ar manga, tačiau man nerūpi ar kitiems tai patinka ir už tai jų nesmerkiu, svarbu, kad man to nekištų ir nesiųlytų žiurėti/skaityti ^^.Paskutinis pakeitimas nuo midtress; 2011-04-09, 21:59.Don't be reckless with other people's hearts. Don't put up with people who are reckless with yours.Comment
-
Comment
-
Už, nes griežtai pasisakau prieš bet kokią cenzūrą o asmeniškai tai labai labai retai kokį yuri pažiūriu, nes čia žanrai, kuriuose siužetas tikrai retokai būna pirmam plane, o anime aš visada pirmiausiai ieškau gero siužeto, kad ir koks anime bebūtųPh'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
YAOI nerealuu!!! Nezinau, man tiesiog ziauriai miela (be hentai), pradejau zavetis paziurejus loveless <3 seip nieko neturiu ir pries yuri, nors pati neziuriu.Comment
-
Skonio reikalas, manau. Neturiu nieko pries, bet ir uz nesu. Teko kelis yaoi ir yuri zanro anime paziuret, kad slykstu buvo tikrai nepasakyciau, bet nieko ten ypatingo ar jaudinancio taip pat nemaciau. Manau kad visada maloniau matyti vyro ir moters meile.Comment
Comment