na aš labiau už yaoi, bet neturiu nieko prieš yuri. Ir šiaip manęs niekas jau nebetraunuoja ( vieną kartą užtikau Dragon hentai...vat tada man tikrai buvo blogai :sick: >_>' )
yaoi & yuri
Collapse
X
-
Comment
-
Na teoriskai pries abu aka yaoius atrodo kaip koks bobaberniu susirinkimas, tokie nepatinka; pries yuri esu, nebent leistu but treciu, tada tai nors ir yuri^2 tegu buna, bet kadangi joms ten manis nereik ir ten pacios siaucia, tai irgi pries aka jei manis nepriima tai tegu ir pacios nesilinksmina
Zodziu...Comment
-
Yaoi yra love o yuri tai nelabai domiuos..bet seip daug zmoniu yra pries..bet tada kam ziuri jei nepatinkaComment
-
-
Yaoi tai man patinka, tarkim, daugelio jau minėtas ,,Gravitation". Arba kad ir galbūt fake, bet Hikaru ir Kaoru broliška (?) (incest) meilė ,,Ouran Host Club".
Yuri - Strawberry Panic, Revolutionary Girl Utena.. Na, galbūt dėl to, kad esu mergina, man yaoi labiau patinka, tačiau, bet kuriuo atveju, esu už tokio tipo anime. Lietuvių tarpe vis dar daug homofobų, tad tokie anime bent jau padeda kiek liberaliau į viską pažvelgt.Comment
-
Na, man nei yuri nei yaoi per daug netrugdo, gali but - gali ne. Svarbu, kad viskas nebūtų brukama per jėgą. Gravitation viskas labai gražu, jokio dirbtinumo, nesamonių, tik labai nervuoja, kai jau kas antram anime pasitaiko jaunesnioji sesutė labai jau susidomėjusi vyresniosios apvalumais-privalumais, tas žiauriai knisa...Comment
-
Comment
Comment