Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Jūsų mėgstamiausia japoniška daina (anime OP ar END)
Fullmetal Alchemist Brotherhood- Sid-Rain OP 5
Fullmetal Alchemist Brotherhood-Scandal Shuncal Sentimental End 4
Kai per tv zedavau sita anime ( NES NETO NETUREJAU ) - buvau i diktafona susirasius tas dainas ;D kol LNK del taupumo nenukirto pabaigu tai velesniu ir neturiu XD ;D Jega sitos dainos
Gantz - Super Shot
Spice and Wolf s1 - Tabi no Tochuu
K-On! - Don't Say 'Lazy'
Elfen lied - Lilium
Xamd-Lost memories - Boom boom Satellites - Shut up and Explode
Sitos labiausiai isimine.
Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2010-12-03, 14:05.
Kai per tv zedavau sita anime ( NES NETO NETUREJAU ) - buvau i diktafona susirasius tas dainas ;D kol LNK del taupumo nenukirto pabaigu tai velesniu ir neturiu XD ;D Jega sitos dainos
Fullmetal Alchemist Brotherhood per televizorių nerodė... Man gal pati geriausia ir niekada nenusibostanti daina būtų Jigoku Shoujo pirmo sezono opening'as SNoW - Sakasama no chou Jau gal pora metų praėjo, kai baigiau šį anime, o šią dainą klausau dar ir šiandien
Na, nors į pačius op'us/ed'us nelabai dėmesį kreipiu, bet kiekvieną stengiuos nors po tris kartus perklausyt. Ir vistiek vertinimą įtakoja pats anime, video ir/arba video-audio draugavimas. Bet bent kol kas:
1. Back-on - Hikari (Sasuhou), Murder Princess op
2. Kanon Wakeshima - Still Doll, Vampire Knight ed (bandžiau mokytis pianinu grot, moku žodžius)
3. Tainaka Sachi - Kirameku Namida wa Hoshi ni, Fate/Stay Night op (moku žodžius)
4. Jyukai - Anata ga Ita Mori, Fate/Stay Night ed
5. Kiyoura Natsumi - Tabi no Tochū, Spice and Wolf op
6. Bonnie Pink - It's Gonna Rain!, Samurai X/Rurouni Kenshin ed
7. Rocky Chack - The Wolf Whistling Song, Spice and Wolf ed
8. Tainaka Sachi - Disillusion/This Illusion, Fate/Stay Night op
O dar kažkada nebuvo atsibodę, nors nežinau nei pavadinimo, nei atlikėjo
9. Shaman King Theme (english)
Comment