Kaip tankiai mums reikia perziuru anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • NonStop
    CatGirls are cute :p

• 2003 01 16
    • 192

Kaip tankiai mums reikia perziuru anime?

Na neperseniausiai as su kolegomis padareme perziura, buvo atsiliepimu buvo nepatenkintu ir pansiai...

taigi klausimas paprastas kaip tankiai noretusi perziuru, ir ko noretusi jose
    46
    Karta i menesi
    0%
    17
    karta i du menesius
    0%
    5
    karta i tris menesius
    0%
    14
    fig mums ju reikia
    0%
    3
    man patinka she malti
    0%
    4
    man dzin ir man niekas nerupi
    0%
    3
    Life is cheap, but Death cost money...
  • Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

• 2006 04 09
    • 998

Galvoju gal karta i du, arba i tris menesius, nes kas menesi man asmeniskai per daznai... O kas du menesius tai butu visai nieko ir zmonems laiko pasiruost uztektu...

Comment

• Eisas Kuperis
      Simintis Sun

• 2006 01 25
      • 355

Pažiurėkim. Metai turi keturis sezonus (arba du jai apvalinti). Reiškias kiekvienam laikui galima paskirti po peržiura. Gal net kanors rišti su sezonu. Pvz vienu atveju kanors prie žiemos, kitu - ka nors prie vasaros. Tankiau tikrai nerekia. Geriau daugiau prisėsti prie vieno organizavimo, nei prie poros smulkių.
      Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-10-22, 09:11.

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Aš ir pasirinkau 3 mėnesius, nes jei dažniau vyktų tokios peržiūros tai galiausiai tikrai neįdomu būtų ir manau žmonių mažiau ateitų.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Flask

Juokus megstat =DDD
          Anime perziura (viesa, dideleje auditorijoje ir su projektorium), vienoj istaigoj, pvz KTU, VDU, kas metus, nedazniau turetu vykti. Juk jei bus perdaznai, zmones ispuiks, nusibos viskas ir nebeliks jokio idomumo.. Mano nuomone.

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Karta i metus net simtametis pastato.... Bent pora kartu reiktu.

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Autorius Killerbee
              Karta i metus net simtametis pastato.... Bent pora kartu reiktu.
              Nu žinot, Killerbee'jau, ilgai galvojau ką čia parašėt, bet kaip galiausiai supratau šitą nepadorų bajerį, tai jau net nežinau juoktis man čia ar verkti. Nu aišku buvo juokinga, bet labai jau pošla. Oi kaip pošla.

'Man dzin ir man niekas nerūpi', gyvenimas gražus ir niekshas dėl nieko neknisa sau proto. Kaip niekshas išmintingasis pasakytų - "daugiau po**jizmo, daugiau optimizmo" Pabandykit ir jūs taip, pažiūrėsit kaip gerai.

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

siaip siulyciau 2 kartus i menesi bet tokio varianto nebuvo ^^
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• ramzas
                  Rimtas forumo narys
                  • 2007 06 10
                  • 114

karta i pusmety arba 3 menesius kaip jau toks variantas yra. kaip cia sake, puiki sezonine atrakcija. Flaskai blemba nu jei karta i metus tai jau turi but tik kazkas panasaus i ktu anime nights, kai n smarios, dvi naktis ir didele sale o cia kalbama apie perziura juk diena kai rodoma tris anime mzdg :]
                  sigpic

Comment

• Flask

Autorius ramzas
                    karta i pusmety arba 3 menesius kaip jau toks variantas yra. kaip cia sake, puiki sezonine atrakcija. Flaskai blemba nu jei karta i metus tai jau turi but tik kazkas panasaus i ktu anime nights, kai n smarios, dvi naktis ir didele sale o cia kalbama apie perziura juk diena kai rodoma tris anime mzdg :]
                    Tai koks tolkas? As ir namie galiu paziureti tada. O juk kalbant apie rimtas perziuras, taigi KTU ir VDU, jau turim dvi per metus. Dar gal atsiras kokie niekadejai ir trecia padarys. Nebus per mazai.

Ir patiems organizatoriams darbo yra su tom perziurom, netikiu, kad kas nors nores daryti jas kas tris menesius.

Comment

• NonStop
                      CatGirls are cute :p

• 2003 01 16
                      • 192

na realiai sedim mastom apie perziura lapkricio menesi siems metams paskutine. todel ir uzvedem sia tema :/ na cia tik is mano puses su keliu zmoniu kompanija.. o del kitu nzn nemaciau negirdejau beje vdu ne vienos anime neorganizavo normaliai vdu tik patalpas parupe tad nemaisom
                      Life is cheap, but Death cost money...

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

anime nights tai man kazkaip nepatraukliai.. sedet per nakti ir ziuret anime kai akys merkias,nei susikaupt nei pasimegaut animu,nei spesi ten subus perskaiyt ^^
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Eisas Kuperis
                          Simintis Sun

• 2006 01 25
                          • 355

Bet baltoji naktis patiko visiems. (Kalbu ne apie Sankt Peterburga)

Comment

• leja2

kuo daugiau tuo geriau. anime man neikada netsibos nors it utkstanti karta ta patu ziureciau.

Comment

• Izumi
                              ShadowEye
                              • 2007 10 01
                              • 34

Kai vyksta koks renginys karta ar du kartus per metus tai jo kaizkaip ir lauki, o jei perdaznai - praranda visa savo zavesi ir tampa "kasdienybe".

One day is one day less to live

Comment

Working...