Straipsnis apie anime delfyje

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Smart
    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
    • 118

Koks jum reikalas ka ten raso?Juk del to straipsnio animacija nepasikeis.

Comment

• SeiSoraYu
      That's my pie.

• 2007 03 09
      • 212

Na netoks jau blogas straipsnis kaip maniau kad bus---Su kai kuriom mintim nesutinku.Pvz kas jei nesi japonas -negali suprasti anime...
      Jei nori parašyti gerą straipsnį reikia būti nešališkam---Juk jei nepatinka anime ir negali parašyti teisingo straipsnio.O jei anime dievini tai prirašysi visokių kitiem nesuprantamų dalykų^^
      Gal paskaitę žmonės supras jog anime skirta ne vaikams 7_7

Autorius Smart
      Koks jum reikalas ka ten raso?Juk del to straipsnio animacija nepasikeis.
      Bet supranti kitų požiūris gali pasikeisti---Nes daugelis kas nežiūri anime mano jog tai filmukai vaikams---
      Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-01-26, 13:12.

My DeviantArt

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

1. Nemanau jog vienas ar kitas, ne pats įdealiausias straipsniukas apie anime pridarytu kokios nors didelės žalos.
        2. Kam neidomu anime, prievarta neiaiškinsi kokis čia didis geris ir panašiai.

Comment

• Hellsing_lover
          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
          • 1318

O man tai taip labai įdomiai susiskaitė... Ir apskritai - svarbu, kad bent ką apie anime rašo ir kad galutinai nemindo jos su žemėm

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Hellsing_lover
            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
            • 1318

Va kokį gražų straipsnį radau bernardinuose apie anime (nors straipsnis pasakoja apie 'Haulo burtus'), tačiau vis tiek manau labai geras straipsnis
            [URL="http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/38297"]Justinas Žilinskas. Nuostabusis Hayao Miyazaki anime pasaulis: filmą

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Autorius Stigas
              Tas kas rase ta straipsni turbut nieko nezino apie anime.jeigu jai tai tik DBZ tai atsiprasau bet JIS yra tikras esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nereikia taip rekt, jau jums kai kuriose salyse net zenytis leidzia, visi jau jus toleruoja, ko jus dar rekiat? ko dar norit?

Comment

• Fliuxus

Autorius mandarinas
                Bet biški man smugi į paširdžius dave: http://gatve.delfi.lt/archive/article.php?id=13973589 <<< Perskaitykit vieta apie anime ir teletabius
                Populiariausi – japoniški anime filmukai: ten herojai su milžiniškomis akimis, kampuotomis šukuosenomis bei žodžių neartikuliuojančiomis lūpomis.
                Va cia tai tikrai zudantis straipsnis.

Comment

• Adieu

Apie straipsni: Na istikro malonu, kad kazkas patyrinejo Anime, dziugu kad netycia uztikau si foruma internete, o skelbimas pats savaime rodo zmoniu susidomejima sia tema (Anime) liux!

Comment

• NonStop
                    CatGirls are cute :p

• 2003 01 16
                    • 192

ka cia bepridursi :/ jei tiketi tuom ka raso tas "super pasigilines autorius" tuose straipsniuose, tai gaunasi, kad as gyvenime anime dar nemaciau :/ ir net nezinau, kas tai do daigtas visa laika skaiciau ir nezinojau ar verkti ar juoktis is to kas parasyta... eilini karta matome, kaip ant delno jog zurnalistai ar, kaip ten tie biesai vadinasi, tiesiog tam, kad butu kazkas is ju pateikta redaktoriui, viska daro atzagaria ranka, kaip sakoma tep lep ir gana net nesidomejus :/ apie ka rasoma, bile padrabstyti.
                    Life is cheap, but Death cost money...

Comment

• Adieu

Na manau tai visiskai naturalu, bet siaip ar taip, man asmeniskai malonu kad susidometa sia tema placiaja prasme

Comment

• Egura
                        Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                        • 684

Dar vienas straipsnelis, teisingiau video reportažas delfyje:
                        http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=16522954

Comment

• Kleopso
                          Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
                          • 208

Autorius Egura
                          Dar vienas straipsnelis, teisingiau video reportažas delfyje:
                          http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=16522954
                          Kažkodėl tokiuose straipsniuose kalbant apie anime dažniausiai apsiribojama dviem žodžiais: dragonball ir pokemonai. Kitąkart teletabių nepamirškit, ką?

Comment

• Huy-san
                            657

• 2008 01 31
                            • 160

apisribojama tuo, kas yra populiariausia. that's life

Comment

• Hikari_
                              Mental

• 2008 02 27
                              • 981

,,negimei japonu-anime tau suprasti nelemta" kas cia dabar per issireiskimas, visai zmogus sukliedejo...

Comment

• Futari
                                AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                                • 1094

Autorius hanaretsu
                                vienas normalesnių straipsnių....dievaži, kur pasaulis ritasi?
                                čia dar nieko, aš mamos žurnale radau šalia straipsnio apie disnėjų tokių perliukų. ir kaip tik žiojausi piktintis jog nėra apie anime parašyta. vos spėjau išlupt lapą kol mama neperskaitė.
                                katastrofa. prirašyta apie hentai ir neįtikėtinai svarbias sekso scenas. tiesa, nevalai pamiršt aštuonkojį sulindusių visom galūnėm kur nereikia. gerai kad nieks neperskaitė, o tai visai galvotų kad vaikas iškrypęs.....
                                Taip, as ta "Ji" numeri sugriebiau kaip niekad azartiskai, atsiverciau ta puslapi, galvoju, neduokdie nebus anime... Aha... Buvo... Tik nelabai kaip... Dabar mamele zyzena ka tu tenai ziuri... Atsuku as jai scena, kur Lucy i gabalus supleso moterele su kimono, va ka, sakau. Matai, ne hentajus! Na, nusiplesiau ta puslapio kampeli kaip nevykusio anime pristatymo pavyzdeli, tebeturiu piesiniu aplanke. Jei kas norit, galiu nuskenuoti, bet apie hentai zanra tikriausiai viska jau zinom...

Comment

Working...