Straipsnis apie anime delfyje

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד

• 2004 01 09
    • 1656

ai na ko jus imat i galva?
    mano draugas ishsireishke gana paprastai apie delfi - id*otu prieglauda
    ir tiek..

Comment

• HajiHaji
      月の詩

• 2006 11 27
      • 113

apskritai, lietuvos media & television ( nors cia ir straipsnis internete, nesvarbu ) - brainwashing machines [ ;

Comment

• FainaruFantaji
        Cyber Snake

• 2007 04 28
        • 579

Autorius K_BoX
        Che che, idomus straipsneliai ;D Su teletabiais apie ta nelaime esu girdejas. Ban teletubies!! Del Anime...Lietuviai, bei lietuviams, ypac vyresnio amziaus zmonem, CCCP itakos aukoms(musu tevai ;D taip pat musu tevu tevai) anime bus zalias laukas, nepriims jie to, laikys vaiku produkcija ir t.t. Nepripazysta dauguma lietuviu ir japonu. Kitajciais ir ciukciais vadina juos... ech... maza ka pakeisi... Musu nauja karta viska pakeis!
        Tevui mano anime ziauriai patinka, laiko jis, tai ypatingai graziu menu, o ne paskrebeliojimu frame by frame su vaikisku siuzetu, sitie abu straipsniai nepasake nei per dideles tiesos, nei per didelio melo, tiem kas nesidomi pakaks ir to, tiem kas domisi ir taip aisku, kad anime nera tik kawaii durnystes mazameciam vaikam...

Apie teletabius, tai koks skirtumas, tiems zurnalistams, kad kazkas isoko i sulini? Ne visi sokineja, ir tuo labiau animacijos neuzdrausi, smurtas animacijoj atspindi realybe geriau, nei kas kitas, mazius gali nuo mazens suprasti, kad pasaulis nera grazus ir tobulas, o kupinas slykstyniu, siaubo, baimes ir kraujo. O, tai ir atsiranda visokie su "Komunistinem svajonem ateiciai"...

Wake up people, visa media, geimai, anime, manga ir kitas crap ir yra tam, kad mus atplestu nuo kasdienes rutinos.

Working underground.

Comment

• Izzo
          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
          • 1530

OMG! kiek ten daug tiesos! labai patiko straipsnis,kad toki isspausdinus kokiam Lietuvos Ryte tada gal zmones pakeistu poziuri i anime ^^
          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Cry^^

pppffffffff... man pasirode priesingai, toks ispudis, jog paskaite pora straipsniu intike, dar nuo kornors biski pakopijavo ir issireiske...... jau geriau jo nebutu

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

koks skirtumas kad pokopijavo,svarbiausia bent kazka kalba apie anime
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• dattebayo
                random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                • 207

skystokas tas straipsnis. skirtas nebent tiem, kuriem pensija neper toliausiai, nes anime lygint su

Comment

• Evil_of_Darknesz
                  Suicide is painless...

• 2006 04 09
                  • 998

Vienas pastebejimas, sitam straipsniui jau 2 menesiai... Tai gal eikit i delfi ir ten kritikuokit... O dabar cia tie beprasmiai postai kuriuose visi kartojasi tai grynu gryniausias floodas

Comment

• hanaretsu
                    Beealzebub
                    • 2006 08 19
                    • 135

vienas normalesnių straipsnių....dievaži, kur pasaulis ritasi?
                    čia dar nieko, aš mamos žurnale radau šalia straipsnio apie disnėjų tokių perliukų. ir kaip tik žiojausi piktintis jog nėra apie anime parašyta. vos spėjau išlupt lapą kol mama neperskaitė.
                    katastrofa. prirašyta apie hentai ir neįtikėtinai svarbias sekso scenas. tiesa, nevalai pamiršt aštuonkojį sulindusių visom galūnėm kur nereikia. gerai kad nieks neperskaitė, o tai visai galvotų kad vaikas iškrypęs.....

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

Autorius hanaretsu
                      vienas normalesnių straipsnių....dievaži, kur pasaulis ritasi?
                      čia dar nieko, aš mamos žurnale radau šalia straipsnio apie disnėjų tokių perliukų. ir kaip tik žiojausi piktintis jog nėra apie anime parašyta. vos spėjau išlupt lapą kol mama neperskaitė.
                      katastrofa. prirašyta apie hentai ir neįtikėtinai svarbias sekso scenas. tiesa, nevalai pamiršt aštuonkojį sulindusių visom galūnėm kur nereikia. gerai kad nieks neperskaitė, o tai visai galvotų kad vaikas iškrypęs.....
                      Kokiam cia zurnale?

Comment

• hanaretsu
                        Beealzebub
                        • 2006 08 19
                        • 135

tiksliai nežinau, kažkuriam iš savaitinių, berod 'ji' ar dar kokioj velniavoj
                        Paskutinis pakeitimas nuo hanaretsu; 2007-12-04, 18:36. Priežastis: rašyt nemoku

Comment

• Ekgp97sl
                          Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                          • 63

Galbūt kas nors jau ir buvo įdėjęs čia kur nuorodą, bet nemačiau taigi: netyčiom aptikau "Verslo Klasėje" straipsnį "Pokemonai įveikė peliuką Mikį".Gal bus kam įdomu.
                          Rašliava gan informatyvi.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2008-01-25, 21:01.

Comment

• Stigas
                            Narys

• 2008 01 21
                            • 54

Tas kas rase ta straipsni turbut nieko nezino apie anime.jeigu jai tai tik DBZ tai atsiprasau bet JIS yra tikras esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Evil_of_Darknesz
                              Suicide is painless...

• 2006 04 09
                              • 998

Velnias per ta Verslo Klase uzsinorejau pazais pokemonus ant game-boy

Comment

• Allkadz
                                Naujokas
                                • 2007 07 18
                                • 26

na Grybus ten raso tai "gerus" anime su teletabiais lygina kad ir kaip butu juokinga taciau toks neismanymas zmoniu gazdina jai nieko apie ta anime nezinai bent wikipedijoj pasiziurek raso grybus paskui "zurnalista"

Comment

Working...