Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Che che, idomus straipsneliai ;D Su teletabiais apie ta nelaime esu girdejas. Ban teletubies!! Del Anime...Lietuviai, bei lietuviams, ypac vyresnio amziaus zmonem, CCCP itakos aukoms(musu tevai ;D taip pat musu tevu tevai) anime bus zalias laukas, nepriims jie to, laikys vaiku produkcija ir t.t. Nepripazysta dauguma lietuviu ir japonu. Kitajciais ir ciukciais vadina juos... ech... maza ka pakeisi... Musu nauja karta viska pakeis!
Tevui mano anime ziauriai patinka, laiko jis, tai ypatingai graziu menu, o ne paskrebeliojimu frame by frame su vaikisku siuzetu, sitie abu straipsniai nepasake nei per dideles tiesos, nei per didelio melo, tiem kas nesidomi pakaks ir to, tiem kas domisi ir taip aisku, kad anime nera tik kawaii durnystes mazameciam vaikam...
Apie teletabius, tai koks skirtumas, tiems zurnalistams, kad kazkas isoko i sulini? Ne visi sokineja, ir tuo labiau animacijos neuzdrausi, smurtas animacijoj atspindi realybe geriau, nei kas kitas, mazius gali nuo mazens suprasti, kad pasaulis nera grazus ir tobulas, o kupinas slykstyniu, siaubo, baimes ir kraujo. O, tai ir atsiranda visokie su "Komunistinem svajonem ateiciai"...
Wake up people, visa media, geimai, anime, manga ir kitas crap ir yra tam, kad mus atplestu nuo kasdienes rutinos.
pppffffffff... man pasirode priesingai, toks ispudis, jog paskaite pora straipsniu intike, dar nuo kornors biski pakopijavo ir issireiske...... jau geriau jo nebutu
Vienas pastebejimas, sitam straipsniui jau 2 menesiai... Tai gal eikit i delfi ir ten kritikuokit... O dabar cia tie beprasmiai postai kuriuose visi kartojasi tai grynu gryniausias floodas
vienas normalesnių straipsnių....dievaži, kur pasaulis ritasi?
čia dar nieko, aš mamos žurnale radau šalia straipsnio apie disnėjų tokių perliukų. ir kaip tik žiojausi piktintis jog nėra apie anime parašyta. vos spėjau išlupt lapą kol mama neperskaitė.
katastrofa. prirašyta apie hentai ir neįtikėtinai svarbias sekso scenas. tiesa, nevalai pamiršt aštuonkojį sulindusių visom galūnėm kur nereikia. gerai kad nieks neperskaitė, o tai visai galvotų kad vaikas iškrypęs.....
vienas normalesnių straipsnių....dievaži, kur pasaulis ritasi?
čia dar nieko, aš mamos žurnale radau šalia straipsnio apie disnėjų tokių perliukų. ir kaip tik žiojausi piktintis jog nėra apie anime parašyta. vos spėjau išlupt lapą kol mama neperskaitė.
katastrofa. prirašyta apie hentai ir neįtikėtinai svarbias sekso scenas. tiesa, nevalai pamiršt aštuonkojį sulindusių visom galūnėm kur nereikia. gerai kad nieks neperskaitė, o tai visai galvotų kad vaikas iškrypęs.....
Galbūt kas nors jau ir buvo įdėjęs čia kur nuorodą, bet nemačiau taigi: netyčiom aptikau "Verslo Klasėje" straipsnį "Pokemonai įveikė peliuką Mikį".Gal bus kam įdomu.
Rašliava gan informatyvi.
Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2008-01-25, 21:01.
Tas kas rase ta straipsni turbut nieko nezino apie anime.jeigu jai tai tik DBZ tai atsiprasau bet JIS yra tikras esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na Grybus ten raso tai "gerus" anime su teletabiais lygina kad ir kaip butu juokinga taciau toks neismanymas zmoniu gazdina jai nieko apie ta anime nezinai bent wikipedijoj pasiziurek raso grybus paskui "zurnalista"
Comment