Anime seriju kiekis

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ramzas
    Rimtas forumo narys
    • 2007 06 10
    • 114

neteikiu as tiem skaiciams dideles reiksmes, nors galbut tureciau. budamas 9klasej susimasciau apie juos, nes as klases zurnale buvau 13-tas, poto 23-ias, ir nors tai mano vienas megstamiausiu skaiciu, jis yra ne ka maziau mistiskesnis nei 13ka tik ne toks populerus, poto mano gimnazisto skaiciukas buvo 666 o mama mano gimusi gruodzio 13ta bet nezinau, manes demonai nepersekioja ar kitokios nelaimes nors kai buvau mazas tai visi daiktai man gesdavo. o kas liecia anime tai standartai ir tiek.
    sigpic

Comment

• Eisas Kuperis
      Simintis Sun

• 2006 01 25
      • 355

Geriau netikėk. Kol netiki tai ir ramu. Beto kaip kažkas sakė, dabar 21 amžius. Tokie dalykai madingi dabar tik filmuose ir visokiose laidose. Žmonėms tai patinka matyt, bet visiškai netiki. Tik pasakyk kad tu tiki, tuoj pridygs mokslinių skeptikų kuriems ir 10as kartas būna tik atsitiktinumas.

Comment

• ramzas
        Rimtas forumo narys
        • 2007 06 10
        • 114

netikiu as ir sakau kad netikiu :] bet tikiu kad brazauskas yra rusu snipas ir kraft foods lietuva rusiuose yra laboratorija kur kuriamas slaptas virusas lietuvius paversentis zombiais viena diena ir tada rusams bus puiki proga musu saly sulygint su zeme ir ten isteigt savo urbanistiny kaima offtopik.
        sigpic

Comment

• FainaruFantaji
          Cyber Snake

• 2007 04 28
          • 579

Autorius ramzas
          netikiu as ir sakau kad netikiu :] bet tikiu kad brazauskas yra rusu snipas ir kraft foods lietuva rusiuose yra laboratorija kur kuriamas slaptas virusas lietuvius paversentis zombiais viena diena ir tada rusams bus puiki proga musu saly sulygint su zeme ir ten isteigt savo urbanistiny kaima offtopik.

As ir netikiu skaiciais, bet tikiu tuo ka apteigei apie rusus... Taip pat manau, kad nespes but the end of the world, nes susiprogdinsim pasauly su atominem ;D

Working underground.

Comment

• Linxmas
            Anime Watcher
            • 2006 07 08
            • 13

13 anime neturi jokios reikšmės, tiesiog 12-13 serijų sudaro televizinio anime sezoną, kuris atitinką kalendorinį sezoną - 12-13 savaičių. Bet daugiausią yra serialų sudarytų iš 24-26 serijų, kuris dėl gausos irgi laikomas televizinių sezonų. Ir taip kad kaikurie serialai susidedą iš dviejų sezonų, tai ir susidaro tie 52. Bet dėl populiarumo pasitaiko anime kurie einą toliau, tai ir atsirandą tie 100, 200 ir 300 serijų, kurie sustoją, kai jau visiems įgristą arba nesurandą naujų minčių.
            O dėl OVA, tai toks tipas skirtas eksperimentams arba studijoms turinčioms mažai lėšų kurtį pilną serialą. Kai kurios OVA net kuriamos nesitikint parodyt jas per TV, jos, kaip ir visos kitos OVA, iškart yra išleidžiamos DVD ar kokioje kitoje vaizdo laikmenoje. Jei sulaukiamą populiarumo, kuriamas serialas, pvz.: po Ah, My Goddness! OVA's išleidimo sulaikus populiarumo buvo sukurti du TV serialai ir išleistas Filmas.
            OVA serijų skaičius yra neribojamas, priklauso nuo kūrėjų, bet dažniausiai epų skaičius neperšoką 6.

Vnz, jokio satanizmo tame NĖRA.

Mano Blogas

Comment

Working...