Anime lietuviskai(dar karta)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Snikerzz
    Garbinu anime.
    • 2007 07 13
    • 10

Anime lietuviskai(dar karta)

tai va kazkada buvo jau tokia tema ir klausiau kur galeciau gauti lietuviskai anime man tada pasiule AnimeParty Studios bet ten jau letokai vercia (gaila) viska jau baigiu perziuret ir nebus ka paziureti tai gal zinot dar kokiu lietuviu kurie vercia i lietuviu kalba anime

Kadangi anglu gerai dar nemoku(pradesiu mokintis kad isiglinti zinias o dabar reik ieskot kolkas lietuvisku versiju anime)
    Garbink anime, kol dar neperv
  • lolester

heh, animeparty studijos jauciu vieninteliai nors as daugiau nznau.. nu gal dar kas nors isvercia koky anime, bet ten jau tokie vienkartiniai vertejai..
    O siaip jug dba vasara yra.. visi atostogauja.. tai ju darbas irgi uzsistovejes..

Comment

• Krad
      It's time to spy

• 2007 03 24
      • 585

na dėl lėto serijų leidimo taigi pakentėkit... gi vasara, atostogos ... lauke/kambaryje visą dieną 30 laipsnių būną (jei ne daugiau), tai tokiu oru (ir dar dėgna, damn it) net nieko daryti nesinori tokio . Jei vakare ir atvėsta tai su draugais pabūt tada kaip tik norisi, alučio pagurkšnori, kokį kašį ar fule pažiūrėti... Taigis - kas laukia sulauks naujų epų, kai grįšim visi iš atostogų ir pradėsim kažką rimčiau daryti, nei nuo to karščio dabar merdėti >_<
      Dėl kitų lt titrus darančių grupių nežinau nieko... Nors kiek pamenu animezona irgi kažką kažkada (4 fan matyt ) darė ;]
      Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Yra vienas kitas vertėjautojas kuris subina LT. Bet tai vienadieniai žmonės ir praktiškai retai gausit tokių anime. Žinoma va animeparty jie groupsas, tai ir daro, o daugiau tokių nėra Lietuvoje.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Snikerzz
          Garbinu anime.
          • 2007 07 13
          • 10

Krad as tave suprantu tik zinai vis norisi nauju anime taip tai vieni is geriausiu jus kuriuos tik zinau ir labai gerai isverciat beje Krad tu esi vertejas ar kas ?

Comment

• Krad
            It's time to spy

• 2007 03 24
            • 585

kas aš esu... na atrodo dar žmogelis esu, o šiaip tai AP atlieku Her Driller pareigas Anyway: typesetting, encodint, karaoke making - čia mano pagrindiniai darbai dabar

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Dabartinis jaunimas moka yngliš, tak što niekam dabar ir nereikia tavo anime pa litovski. A jiesli esi ne jaunimas tai žiūrėk anime pa ruski, nes dabartinis nejaunimas moka rūski jazik. But if you nemoki nei vieno nei kito tai esi pasmerktas žiūrėti tai ką rodo lietuvos televizijos (t.y. cartūns for stjupid čildrens). Tak što vot, išeitys iš šios padeties tokios: You must learn english or rusian or japanyz (last varijantas iz best if you learn this šid dėl anime)

paverkim dar paverkim

Nors kaip žiūrėdavau lietuviškai dbz ir samurai x ir hellsing tai visai ir lietuviškai patiko žiūrėt, atmenu...

Comment

• Snikerzz
                Garbinu anime.
                • 2007 07 13
                • 10

anglu moku bet netiek kad viska suprasciau buna kad ir nesuprantu todel reik tobuleti

Comment

• Sasumi
                  AquariusKiss

• 2006 08 06
                  • 190

Autorius Snikerzz
                  anglu moku bet netiek kad viska suprasciau buna kad ir nesuprantu todel reik tobuleti
                  kuo daugiau ziuresi ir skaitysi viska angliskai,tuo labiau tobulesi,antai as vaikystej,turejom kabeline,ziuredavau cartoonetwork(kalbama tik angliskai) as dar tada nejau i jokia mokykla ar darzeli,bet si bei ta supradavau,o dabar man anglu kaaaaaaaaaaip is pypkes einas ^_^Y

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

Autorius niekshas
                    Dabartinis jaunimas moka yngliš, tak što niekam dabar ir nereikia tavo anime pa litovski. A jiesli esi ne jaunimas tai žiūrėk anime pa ruski, nes dabartinis nejaunimas moka rūski jazik. But if you nemoki nei vieno nei kito tai esi pasmerktas žiūrėti tai ką rodo lietuvos televizijos (t.y. cartūns for stjupid čildrens). Tak što vot, išeitys iš šios padeties tokios: You must learn english or rusian or japanyz (last varijantas iz best if you learn this šid dėl anime)

paverkim dar paverkim

Nors kaip žiūrėdavau lietuviškai dbz ir samurai x ir hellsing tai visai ir lietuviškai patiko žiūrėt, atmenu...
                    aisku ish nevilties galima ziuret tai ka rodo lietuvishkai
                    Asm. eng ir russian lng. only neveza mane LT garsinimai ishskyrus LNK Rycio igarsinimus >

Comment

• Krad
                      It's time to spy

• 2007 03 24
                      • 585

na, kadangi dauguma per lt tv rodomų anime yra anglų dubai tai iškart atkrenta jų žiūrėjimas (feee). dar tas labai mane nervina, kad (nors žinau, jog neturtinga šalis esam) garsina vienas žmogus visus veikėjus (>_<). Thats all...

Comment

Working...