Japonijos anime, game igarsintojai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • one-off_fan
    Anime Otaku

• 2006 06 07
    • 51

Japonijos anime, game igarsintojai

Ar kada atkreipiate demesi i anime igarsintojus, taip vadinamus voice actor arba japoniskai seiyuu? O gal turite koki megstamiausia? Na pvz. mano atveju, tai as dievinu Paku Romi. Kadangi ji igarsina garsiausius anime, tai ja girdejote visi, t.y. Bleach - T
    sigpic
    Celebrate for ANIME
  • Egura
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
    • 684

Kentarou Ito (Abarai Renji (bleach), Chouji Akimichi (naruto), Akihiro Okamura (blood+) ), nors ka jis be igarsintu, man Renjis vaidenasi...:-P
    Dar labai man patinka Ryotaro Okiayu balsas...net siurpuliukai eina per nugara, kai isgirstu :-)
    (byakuya (bleach), akuram (haruka naru toki no naka de), Tebaltas (romeo x juliet)...)

Comment

• FainaruFantaji
      Cyber Snake

• 2007 04 28
      • 579

Dievinu viena garsintoja per amzius Takahiro Sakurai
      O seip isireze: Aya Hisakawa, Megumi Toyoguchi, Mami Koyama, Marina Inoue..
      Game: Shougo Suzuki, Takahiro Sakurai, Ayumi Ito, Gackt [yeah yeah I know, bet jis igarsino FF veikeju ir tikrai nerealiai!!]...

Working underground.

Comment

• Kuronii
        Boom, like that

• 2007 04 01
        • 144

anime net apie igarsintojus yra: REC
        eto..o sep girdejau, kad stengiamasi jog veikeju balsai nesikartotu, so ieskomi vis nauji igarsintojai...^^'
        http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

Comment

• Mao
          a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
          • 223

nlb zinau XD tik Paku Romi ir Nana Mizuki man neblogos pasirode XD

P.R. - Ed Elric (FMA), Temari (Naruto), Teresa (Claymore)
          N.M. - Wrath (FMA), Hinata Hyuga (Naruto), Riful (Claymore), Tamao (Shaman King)
          I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Intrigante

Maaya Sakamoto! me loves her + nereali dainininke ^^

Comment

• Lust
              a.k.a Yurla

• 2006 12 17
              • 274

Pasikartosiu, Paku-san ir Aya Hirano ^^ (nepaisant to ziauraus Misos cypimo DN >.>)
              Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Airiz
                מיד

• 2004 01 09
                • 1656

Nelabai kreipiu demesi i tai, svarbu kad igarsinta butu gerai, o kurt seiyu klubus kaip tai daroma Japonijoje...well japanese are crazy, jiems galima, man asmenishkai didelio susidomejimo nekelia

Comment

• one-off_fan
                  Anime Otaku

• 2006 06 07
                  • 51

Beje, pradejau ziureti Koutetsu Sangokushi ir isgirdau pazistama seiyu, netrukus prisiminiau, kad tai Yagami Raito is Death Note igarsintojo balsas, tai manau, kad šis balsas taip pat krito i ausis, tik Yagami Rait'ui jis labiau tiko nei Rikuson Hakugen... Taip pat Mamoru Miyano igarsino ir Wolf's Rain (Kiba); Love Love? (Naoto Ooizumi); Eyeshield 21 (Haruto Sakuraba); Eureka Seven (Moondoggie); Suzuka (Kazuki Tsuda); Ouran High School Host Club (Tamaki Suou); Tokimeki Memorial Only Love (Riku Aoba); ir kt.
                  sigpic
                  Celebrate for ANIME

Comment

Working...