Ar kada atkreipiate demesi i anime igarsintojus, taip vadinamus voice actor arba japoniskai seiyuu? O gal turite koki megstamiausia? Na pvz. mano atveju, tai as dievinu Paku Romi. Kadangi ji igarsina garsiausius anime, tai ja girdejote visi, t.y. Bleach - T
Japonijos anime, game igarsintojai
Collapse
X
-
Žymos: Nieko
-
Kentarou Ito (Abarai Renji (bleach), Chouji Akimichi (naruto), Akihiro Okamura (blood+) ), nors ka jis be igarsintu, man Renjis vaidenasi...:-P
Dar labai man patinka Ryotaro Okiayu balsas...net siurpuliukai eina per nugara, kai isgirstu :-)
(byakuya (bleach), akuram (haruka naru toki no naka de), Tebaltas (romeo x juliet)...) -
Dievinu viena garsintoja per amzius Takahiro Sakurai
O seip isireze: Aya Hisakawa, Megumi Toyoguchi, Mami Koyama, Marina Inoue..
Game: Shougo Suzuki, Takahiro Sakurai, Ayumi Ito, Gackt [yeah yeah I know, bet jis igarsino FF veikeju ir tikrai nerealiai!!]...
Working underground.Comment
-
anime net apie igarsintojus yra: REC
eto..o sep girdejau, kad stengiamasi jog veikeju balsai nesikartotu, so ieskomi vis nauji igarsintojai...^^'Comment
-
Pasikartosiu, Paku-san ir Aya Hirano ^^ (nepaisant to ziauraus Misos cypimo DN >.>)Comment
-
Beje, pradejau ziureti Koutetsu Sangokushi ir isgirdau pazistama seiyu, netrukus prisiminiau, kad tai Yagami Raito is Death Note igarsintojo balsas, tai manau, kad šis balsas taip pat krito i ausis, tik Yagami Rait'ui jis labiau tiko nei Rikuson Hakugen... Taip pat Mamoru Miyano igarsino ir Wolf's Rain (Kiba); Love Love? (Naoto Ooizumi); Eyeshield 21 (Haruto Sakuraba); Eureka Seven (Moondoggie); Suzuka (Kazuki Tsuda); Ouran High School Host Club (Tamaki Suou); Tokimeki Memorial Only Love (Riku Aoba); ir kt.sigpic
Celebrate for ANIMEComment
Comment