Mano mėgsmiausi žanrai tie, be kurių mano nuomone geras anime neįmanomas - Action & Adventure ir School & Romance. Koks įdomumas be šitų elementų? O Horror & Mystery - šiaip. Keistas bruožas pas mane, kartais patinka vėlai vakare sėdint prie kompo pačiai prisigąsdinti žiūrint kokį baisų anime Bet čia grynai baisų, o ne tuos visus, kur žiūrėti kraujais ar viduriais besitaškančius žmones tiesiog šlykštu.
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
School & Romance bei Drama. As siaip romantike tai ir anime tokie patinka ^^ Net neidomu zet kai nera meiles intrigu xDDComment
-
School & Romance, Drama bei Supernatural. Jai dar viskas sujungta y viena tai isvis nerelu. O saip patinka nes juokinga, liudna ir glosto sirdy viskas kartu. Joks anime man nebus ydomus be meiles.Comment
-
Vienintelis ir nepakartojamas HORROR. Tobulesnio žanro nėra, nors visai patinka ir action, tik be kvailų meilės istorijų. Kuom geras horror? Tiesiog visą gyvenimą buvau horror fanatikė, visada patika pačiai save prigąsdint ir poto vilktis naktį per kokį tamsų kiemą Tas adrenalinas - viskas. Aišku, anime manęs taip nenuteikia, bet visvien įdomu. Visos istorijos turi kažką tokio, kas nėra visose kitose. Horror FTW.Comment
Comment