Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lota :D
    Love and Peace~!

• 2010 02 17
    • 239

Mano mėgsmiausi žanrai tie, be kurių mano nuomone geras anime neįmanomas - Action & Adventure ir School & Romance. Koks įdomumas be šitų elementų? O Horror & Mystery - šiaip. Keistas bruožas pas mane, kartais patinka vėlai vakare sėdint prie kompo pačiai prisigąsdinti žiūrint kokį baisų anime Bet čia grynai baisų, o ne tuos visus, kur žiūrėti kraujais ar viduriais besitaškančius žmones tiesiog šlykštu.

Comment

• Marynchan
      Hatsune Miku <3

• 2010 06 13
      • 70

School & Romance bei Drama. As siaip romantike tai ir anime tokie patinka ^^ Net neidomu zet kai nera meiles intrigu xDD
      ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫� � <3 http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404 <3

Comment

• ufenas
        Believe in yourself~
        • 2010 02 04
        • 2

Pagal nuotaiką dažniausiai, bet šiaip pagrinde rinkausi Fantasy & Magic, Action & Adventure ir Martial Arts žanrus. Turbūt to link pastūmėjo visų gerai žinomas Dragon Ball Z

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Trixx
          Naujokas
          • 2010 08 29
          • 7

Labiausiai tai patinka romance anime stilius, nes būna įdomu juos pažiūrėti ir laukti naujų serijų, bet nieko prieš jei dar prie to biški prisideda ecchi ir comedy žanrai.
          Mažėja tų gerų anime...

Comment

• Scarpo
            Badass
            • 2010 06 09
            • 24

labiau linkes prie action/adventure bei martial arts, bet liksmiau buna kai jos pagardintos dar ir comedy žanru
            mokslas yra šviesa, o šviesa kenkia akims

Comment

• dfsafsaf
              Beautiful Lies

• 2010 05 13
              • 261

Labiausiai turbut linkes i action/comedy su supernatural/mistikos elementais, bei romantikos uzuomazguomis. Ecchi irgi patinka, bet tik KOKYBISKAS,GRAZIAI NUPIESTAS ecchi, kurio dabar vis maziau ir maziau (pagal maniskius reikalavimus )

Comment

• Vestjulea<3
                Rolling_Star
                • 2010 05 18
                • 28

School & Romance, Drama bei Supernatural. Jai dar viskas sujungta y viena tai isvis nerelu. O saip patinka nes juokinga, liudna ir glosto sirdy viskas kartu. Joks anime man nebus ydomus be meiles.

Comment

• Kastetas
                  regular everyday guy

• 2009 12 04
                  • 341

Na neturiu 1 megemiausio turiu kelis. Mistery, action, comedy.

Comment

• holms
                    AZ rėmėjas

• 2009 03 03
                    • 157

galetumet jau ir SEINEN pamynet, cia net vapshe visa atshaka =)

Comment

• kvyy__
                      Naujokas
                      • 2010 09 25
                      • 8

Fantasy & Magic... nežinau, japonai moka gerai pafantazuoti, todėl man nebūna nuobodu xD

Comment

• Hagaren
                        Naujokas
                        • 2010 01 27
                        • 7

Militarity truko zanro -_-

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Vienintelis ir nepakartojamas HORROR. Tobulesnio žanro nėra, nors visai patinka ir action, tik be kvailų meilės istorijų. Kuom geras horror? Tiesiog visą gyvenimą buvau horror fanatikė, visada patika pačiai save prigąsdint ir poto vilktis naktį per kokį tamsų kiemą Tas adrenalinas - viskas. Aišku, anime manęs taip nenuteikia, bet visvien įdomu. Visos istorijos turi kažką tokio, kas nėra visose kitose. Horror FTW.

Comment

• GaNja
                            Naujokas
                            • 2010 10 17
                            • 10

Man labiausiai patinka ecchi ir romance. Jeigu sie du zanrai susijungiai, tai sukuria Tsugoi anime . ;P

Comment

• Unusual
                              3------->

• 2010 10 14
                              • 40

Turbut mano megstamiausi Sci-fi ir Dark Fantasy zanrai, nes nemegau realybes

Comment

• mattusha
                                Rimtas forumo narys

• 2012 01 18
                                • 187

Patinka visokie žanrai svarbiausia anime istorija ir turi užkabinti kažkuo .

Comment

Working...