Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Integra
    wooooosh.

• 2008 12 31
    • 265

Ištiesų viskas sueina jei būna įdomu. Bet širdis linksta prie Horror, Action, Fantasy,Romance. Šeip tokio anime kur būtu sukišti visi mano išvardinti žanrai dar nebuvau radus (gal blogai ieškau), bet šeip ir taip užtenka visokių anime pasirinkimų. : ]
    Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Shappy
      Naujokas
      • 2009 11 25
      • 2

Nu, man tai Horror & Mystery, gerai istorijos uzkabina , ir norisi vis daugiau ir daugiau.

Comment

• Aliyah
        Stebėsiu

• 2009 10 15
        • 66

visko mišinys ir dramos, comedy, romance, action, horror, fantasy ir tt.
        Kuo daugiau žanrų maišyta, tuo smagiau žiūrėt.
        (:
        life's a bitch and then you die .

Comment

• Evil Mastermind
          Just Evil

• 2009 02 24
          • 154

Well, nėra kažkokių geresnių ar blogesnių žanrų, yra tik geresni ar blogesni to žanro kūriniai Visgi labiausiai patinka mistika, nes čia, jei pasistengia, japonai pasiekia tikrai išskirtinių rezultatų - ghost hound, hundred stories, paranoia agent, perfect blue, higurashi no naku koro ni, mushishi... Kiti žanrai irgi patinka, aišku, bet mistika arčiausiai širdies man
          Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Comment

• slicKrox
            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
            • 2161

Autorius Evil Mastermind
            Well, nėra kažkokių geresnių ar blogesnių žanrų, yra tik geresni ar blogesni to žanro kūriniai Visgi labiausiai patinka mistika, nes čia, jei pasistengia, japonai pasiekia tikrai išskirtinių rezultatų - ghost hound, hundred stories, paranoia agent, perfect blue, higurashi no naku koro ni, mushishi... Kiti žanrai irgi patinka, aišku, bet mistika arčiausiai širdies man
            Perfect Blue ir Paranoia agent - psichologinis trileris. Nėr ten mistikos.

Comment

• Nismo
              Narys
              • 2008 10 24
              • 90

Nu kaip ir ecchi nes pralinksmina ir šiaip sport, bet tik su auto

Comment

• LurkDog
                Naujokas
                • 2009 12 18
                • 16

Daznai priklauso nuo nuotaikos,bet praktiskai visada idomu paziuret mistikos - siaubo ar koki psichologini

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Vovy
                  Blood

• 2008 03 18
                  • 29

Fantasy & Magic ir Action & Adventure prie to pačio geriausi man. Nemėgstu anime kur yra vient tik visokie shotgun'ai kaip pvz Tokyo Magnitude, Kuroshitsuji. Nors koks nors Hellsing prie to stiliaus, bet fantacijos man jam netrūksta.

Comment

• catbuster
                    Narys
                    • 2007 10 16
                    • 53

dbr idomiausia anime apie sporta :P dviraciai, boxas, futbolas ir t.t

Comment

• GODhack

Turi but man mixed: sci-fi+drama+romance -> va is kart idealus anime mano skoniui.

Comment

• Kuroi Tsubasa
                        Department of Inquisition

• 2009 09 09
                        • 391

Man geriausi žanrai yra psychological, drama, action ir adventure, bet jei kiti žanrai įsimaišo, pvz., comedy ar historical , irgi gerai. Svarbu, kad neužgožtų minėtųjų.
                        No one can restrain me with logic

Comment

• Minazuki_
                          Naujokas
                          • 2009 11 23
                          • 14

tokio dalyko kaip ,,labiausiai'' nėra, nes žiūriu visokio žanro kūrinėlius ir man jie patinka... bet pirmenybę vis dėlto skiriu comedy, nes patinka juokeliai

Comment

• iApple
                            Naujokas
                            • 2010 02 06
                            • 6

School & romance. Nu ka zinau tiesiog patinka

Comment

• Boozy
                              Naujokas
                              • 2009 03 09
                              • 12

pasirinkau Action & Adventure, bet dar be sio patinka ir Gyvenimiski :}}
                              Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.

Comment

• zxde
                                CQ maniac

• 2008 06 12
                                • 74

Man tai patinka maždaug šitie žanrai, pagal kuriuos ieškau animių: Horror & Mystery, Si-Fi, School & Romance, Ecchi
                                Bet svarbus kriterijus yra tiesiog, kai pradedi žiūrėt ir matai: arba patinka, arba norisi prasukti.
                                Jei tie prasukimai kartojasi, tai išvada tik viena - anime neįdomus.
                                viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

Working...