Ištiesų viskas sueina jei būna įdomu. Bet širdis linksta prie Horror, Action, Fantasy,Romance. Šeip tokio anime kur būtu sukišti visi mano išvardinti žanrai dar nebuvau radus (gal blogai ieškau), bet šeip ir taip užtenka visokių anime pasirinkimų. : ]
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
Well, nėra kažkokių geresnių ar blogesnių žanrų, yra tik geresni ar blogesni to žanro kūriniai Visgi labiausiai patinka mistika, nes čia, jei pasistengia, japonai pasiekia tikrai išskirtinių rezultatų - ghost hound, hundred stories, paranoia agent, perfect blue, higurashi no naku koro ni, mushishi... Kiti žanrai irgi patinka, aišku, bet mistika arčiausiai širdies manPh'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
Well, nėra kažkokių geresnių ar blogesnių žanrų, yra tik geresni ar blogesni to žanro kūriniai Visgi labiausiai patinka mistika, nes čia, jei pasistengia, japonai pasiekia tikrai išskirtinių rezultatų - ghost hound, hundred stories, paranoia agent, perfect blue, higurashi no naku koro ni, mushishi... Kiti žanrai irgi patinka, aišku, bet mistika arčiausiai širdies manComment
-
Comment
-
pasirinkau Action & Adventure, bet dar be sio patinka ir Gyvenimiski :}}Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.Comment
-
Man tai patinka maždaug šitie žanrai, pagal kuriuos ieškau animių: Horror & Mystery, Si-Fi, School & Romance, Ecchi
Bet svarbus kriterijus yra tiesiog, kai pradedi žiūrėt ir matai: arba patinka, arba norisi prasukti.
Jei tie prasukimai kartojasi, tai išvada tik viena - anime neįdomus.viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...
zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti animeComment
Comment