Mystery,horror ir dar romance
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
As juk zanro nepaminejau, na mano zanras butu tai: Samurai-action-martial arts-comedy-drama (kazin ar tokiu anime buna )Comment
-
Comment
-
Daugiausia žiūriu Horror & Mystery, nors kartais galiu truputi nukrypti ir kokį GTO pažiūrėtWalked inside, said: "This is a robbery"
Didn't need the money, it's just a hobby
FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
I want money, beer, and a pack of zig-zagsComment
-
Patys tamsiausi anime, bet jokiu budu ne popsa. Negaliu pakest kad tiek daug popsovu sudinu anime. Turi buti gilus itraukiantis scenarijus, todel man labai patinka psichologiniai, mistiniai, fantasy anime, kuriuos praziurejus, neuzmirsti ju po keliu savaiciu. Tikrai geras anime = meno kurinys. Sci-fi ir mecha gerai jei nebuna simple ir vaikiski.
hm ce ir hentai ideta ;> senai nemaceu nieko naujo ir idomaus toje srytije.Comment
-
Na ,is tikro vieno favorito neturiu. Anksciau labai ziuredavau action anime (pvz. Naruto, Bleach). Po to perejau prie siek tiek rimtesniu zanru. Mistikos arba psichologijos.(Labai patiko "Death note" ). Dabar domiuosi kuo realesniais Anime. Kuo maziau fantastikos ^^.Comment
-
action [ zodis adventure man kazkaip is karto nupaiso fantastin y filma apie ritery kovojanty su drakonais], violence, cyberpunk, horror, mystery. Ecchi nekenciu, kai rodo papus tada gerai bet siaip tia idiotiskas man zanras [atsiprasau jei izeidziau], mecha, nors dievinu visus robotus taciau kiek teko matyti sio zanro animu jie visi buvo komerciski ir neidomus. drama - spjoviau, asaru ir skausmo uztenka gyvenime sci-fi na kakzaip sis beveik visada risasi tiek su action, tiek su horror tiek su adventure, ciuju japai labai modernus ;]sigpicComment
Comment