Na seip, tai Meine Liebe buvo drama ir taip patiko, kad per ji emiau dievint drama, ir aplamai megstu jausmingus anime, o ne kokius comedy ^_^
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
-
Sutinku, jau minėjau žemiau kaip mane "School Rumble" paveikė Ir iš tiesų, nebūtinai turi būti drama, "Comedy & Romance" ne ką blogiausigpicComment
-
O išvis, kodėl niekam nepatinka mecha? Visi tik ir skundžiasi koks macha kvailas, bet po to tie patys žmonės aprašymų skilty liaupsina tuos pačius anime, kurie yra mecha ir sako, kad puikus anime NORS ir mecha. Aš nesuprantu jūsų - nusitatę prieš mecha, nors pilna mecha anime kurie yra tikrai geri. Nu gal su mecha kaip ir su kokiu hentai, daugiau šūdų, nei gėrio, bet reikia pripažint kad ir tarp jų kartais pasitaiko šedevrų. Todėl neskubėkit nurašyt anime vien dėl to, kad tarp žanrų radot mecha.Comment
-
Pritariu! Nieko geriau uz romantika nera... Bet Kadangi drama`oj buna daznai daug romantikos as ja ir megstu. Kalband apie Comedy as ju ne viena macius ir man nepatinka ne todel, kad comedy, o todel, kad nemegstu juoktis ziurint anime.
P.S. Pries Mecha as nieko neturiu. Mechoj pasitaiko ir gero ir blogo kaip ir visuose kituose zanruose...
Working underground.Comment
-
nera mano meiles Yaoi! mano megstamiausias zanras yaoi bet jo nera taj nieka nezymiu... One day... Yaoi will rule the world!Comment
-
Labas! (Cia pasisveikinau su Keitaro ) Visu pirma to Izzo: jo yaoi reiskia kaip ir shounenai (ar kazkaip panasiai) boy x boy, as asmeniskai neesu mates tokio stiliaus anime ir viliuos nepamatysiu O jei nenukrypstant nuo temos tai man anime ne nuo zanro priklauso, o nuo aprasymo ir siuzeto... Anksciau anime rinkdavaus pagal zanra, bet dabar tai jau praeitis ai vnz... (pezet pradejau kaip ir visada )Comment
Comment