Anksčiau ieškodavau fantasy anime ar sci fi, dabar žiūriu daugmaž visus žanrus, na tik mecha manęs nelabai traukia. Ypač įdomu pamatyti gerą siaubo mistinį anime, nors tokių filmų nelabai mėgstų.
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
-
Tikriausiai busių vienas iš tų nedaugelio mecha gerbėjų. Kodėl? Man patinka technika, vienintelis žanras kuris man duoda tai ko reikia mano mėgstamai muzikai- it's dark, dirty, stick, nasty... Aišku gerų mechu yra nedaug, todėl pasipildau su fantasy, sci-Fi, Cyberpunk retkarčiais horror ir mystery. Kai pavargstu trumpai šoku į ecchi su panašiais elementais ir po to vėl grįžtu.Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-02-23, 19:02.d9 || amvorg || amvazar'17Comment
-
Ecchi ir Action. Labai patinka man tokie žanrai :3Anime kuriuos žiūriu, žiūrėsiu arba niekados nežiūrėsiu. http://myanimelist.net/animelist/SimuciokasComment
-
Fantastic & Magic, Horror & Mystery.
Fantastic & Magic
Nes mėgstu viską, ko tikrovėje nėra, kadangi esu svajotoja..
Horror & Mystery
Na, net nežinau kodėl mėgstu horror... Visi tie siaubiakai mane kažkuo traukia, gal ta visa žiūrėjimo laiką tvyrančia įtampa, net nežinau.../l、
(゚、 。 7
l、゙ ~ヽ
じしf_, )ノ <--- This is a kitty. Put this in your signature to help it achieve world domination.Comment
-
Viskas kas susije su krauju, zarnom, nuogybem, zodziu horror, nors anime formate jis ir yra siek tiek kitoks nei filmuose. O be jo antra vieta duociau sci-fi (tikrai ne si-fi). Turbut kasdienybe daedus iki tokio lygio kad jau pradeda darytis idomu vos ne autopsijas ziuret... Nezinau kodel, bet kotai pasidare smagu ziuret i zmoniu kancias, turbut tai simtu perziuretu siaubo filmu itaka arba siaip ciuozia stogas bet vis geriau nei paaugliai japonai gelbejantys pasauly nuogu papu galia...Comment
-
Kai kurie žanrai , yra neblogi bet man labiau prie širdies yra romance žanras nes ten rodo apie meile ir labai mėgstu romantiškas vietas kur rodo aš balsuoju už romance žanra žinoma.Comment
-
Aišku , kad Hentai . Vis dėl to tai nėra toks stilius kurį galėtum žiūrėti ištisą dieną , balsavau už Hentai ,bet šiaip labai patinka Romance , Comedy stiliai.Comment
-
Sci-fi, bei action and adventures.
Sci-fi todėl, kad dažniausiai istorijos yra rimtesnės, bei vaizdai yra detališkesni, taip pat priverčia susimąstyti.
Action ir adventures patinka dėl to, kad dažniausiai, kaip čia pasakius būna didesnės skalės istorijos, tai yra dažniausiai apima didelę dalį pasaulio, o ne maža ir labiau prisirišu prie pagrindinių veikėjų.Comment
-
Sci-fi, Horror, Mecha, Ecchi. šitie yra mano mėgstamiausi žanrai. Sci-fi bei Mecha- žanrai man patinka nes kai kurios technologijos šių tipų anime gali kažkada būti tikrovėje. Horror- nes kartais smagu kai pro nugarą prabėga šiurpuliukai. Ecchi- nu juk kartais mano akis paganyti .Comment
Comment