Supernatural,mindf*ck ir dar keli.Kadangi nebuvo galim neivieno is siu pasirinkt,rinkausi Hentai
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
Rinkausi Horror & Mystery. Seip labai patinka Anti-hero , Mindfu*ck ir normalus hentai be visokiu tentaclesss.
P.s galejote pasistengt ir daugiau zanru imest.Comment
-
As pasirinkau Action & Adventure , nes kartais nenoriu ziuredamas anime galvoti ,o noriu tesiog megautis vaizdu .Comment
-
mane pradejo visai neseniai uzkabinti slice of life zanras, kurio cia niekas nepaminejo. o dar, kai kruopelytes comedy ir romance yra (Toradora) ar drama (NANA), tai tiesiog idealuComment
-
-
Mano megstamiausi zanrai: action ir drama ( bet cia keistai lygint zanrus, nes gali buti action zanras magic aplinkoj ir pan).
Pakomentuoju: Action man patinka nes buna taip uzsivedu ir rekiu JEGA! O kartais visai faina 'pasiliudint' save paziurint kokius sad drama.チーズバーガ! Kas nors zaidziat ヴァイスシュヴァルツ (Weiß Schwarz) ? http://ws-tcg.comComment
-
Horror & Mystery No more for me... i hate Drama and can't stand Ecchi (but i love Hentai ,dont tell any one! ^^ )Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Tai bus : Fantasy & Magic ir School & Romance. Seip patinka kai yra daug veiksmo- ne vienas ten nenuobodziauja, tada ir man nenuobodu.xD Ir su siek tiek ecchi.Comment
-
-
Neturiu mėgstamiausio žanro, tik yra keletas, kurių negaliu žiūrėti: yaoi, shonen, bishojo. Visus likusieji- mano mėgstamiausi. Kodėl man visi kiti mėgstamiausi? Nes daugeli anime žiūriu pagal nuotaiką, tai visada būna dienų, kai norisi pažiūrėti koki action, echii ar horror ar dar kažkokį. Norisi paįvairinti žiūrimų anime'iu ratą kas kart ir turbūt negaliu atskirti žanro, kuris man būtų mėgstamiausias, būna laikotarpių, kai norisi žiūrėti vien tik action, o kartais tik kokį echii ar romance... Bet, kad kažkoks būtu tikrai mėgstamiausias ar pagrindinis komponentas anime'je- ne. Va tokia mano nuomonėPaskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2009-12-16, 21:47.Comment
-
Mano megstamiausi zanrai yra romance (nes tai vieni is geriausiu anime kokie yra), comedy (reikia ko nors, kad gyvenimas linksmesnis butu, geriausiai jei comedy buna su romance ir ecchi), mecha (mecha pradejo patikti neseniai, kazkaip ant Eureka 7 uzkibau ir labai patiko, tiesiog ydomu).Comment
-
Turbut mano megstamiausias zanras yra 'School life', bet paaiskinti taip, kad nebutu nuobodu skaityti, ir kad viska suprastumet, turbut nepajegsiu.
Anyway, School life.. Trumpai tariant sakyciau taip: ziuriu, nes nuo tos dienos kai pradejau ziureti anime, (O pirmasis anime buvo The Melancholy of Haruhi Suzumiya) man buvo labai idomu: ''Idomu, Japonijos mokyklos tikrai tokios? Jei taip, tai woooow..... As irgi noreciau lankyti tokia mokykla, gal sutikciau tokiu linksmu ir idomiu zmoniu... *sigh*''
Ir kaskaip pats to nepastebedamas, (o gal ir nenoredamas to pastebeti) siusdavaus vis to pacio zanro- School life animus, galvodamas: ''Blem kadanors ir as aplankysiu ta sali, ir jos mokyklas!''
Taip kad nelabai ir domiuosi visokiais 'Fantasy', 'Mecha', 'Sci-fi' zanro anime, nebent kaskuo, galbut piesimu, pritraukia mano demesi. (Arba jei tame anime buna kaskiek School-life xD)
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----👍 1Comment
Comment