School and romance...labaj patinka school gyvenima ziuret ypac jej ten dar buna tragedy
Mėgstamiausias žanras. Pakomentuokite.
Collapse
X
-
-
Romance+Drama+TragedyDon't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Drama, romance,historical ir dar keletas kitu. Negaliu teigti, kad ziuriu vien tik siu zanru anime, beto dauguma animu turi bent keliu zanru savybesŠirdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Aš išprotėjus dėl Comedy žanro. Man visada reikia anime, kuris nebūtų per daug rimtas ir karts nuo karto sukeltų šypseną. Dar, mėgstu žiūrėti Romance žanro anime, jie tokie mieli. Kartais širdį glosto. Kad ir kaip ten bebūtų, veiksmo žanro anime irgi nepraleidžiu pro akis.
P.S. O ten kur išvis laksto su kokiais dalgiukais ar pan. - My beloved.~Comment
-
Na, tiksliai zanra sunku pasakyt, mat labiausiai patinka tokie animai kur gili mintis yra ir yra apie ka pagalvoti, gal net pasiaiskinti. Pats juos megstu vadint, kur be simto gramu nesuprasi
Na bet jeigu rinktis is duotuju, tai manau comedy, action butu priimtiniausi.Comment
-
-
Mane paskutiniu metu pradėjo žiauriai kabint romance/drama žanro anime, o labiausiai įsiminęs iš šio žanro kol kas liko School DaysŽiūrim į avatarą!Comment
Comment