ha... nekurie ir po 30m žiūri - rado kuom pasigirt : P
Dragon Ball
Collapse
X
-
Užaugau su Dragon Ball, tai buvo pirmasis mano anime (tikriausiai) ir mėgstamiausia animacija. Dabar ir mangas paskaitau, taip nostalgiška prisiminti kaip džiaugiausi Dragon Ball'u vaikystėje. Kartais įsijungiu nline pažiūrėti kokią seriją ir pasakysiu, kūrėjas buvo nuostabios vaizduotės! Tik gaila, kad po to pradėdjo iš gražaus filmuk daryt komerciją.. Anyways, visi jį matėm.careless careless, shoot anonymous anonymous; heartless, mindless, no one care about me. ☁Comment
-
Aš su šiuo anime taip pat užaugau (na dar po to buvo Sailor Moon, bet čia jau kita kalba xDDD)
Tikrai pats geriausias anime pasaulyje! Negaliu nesižavėti nuostabiais veikėjais ir istorija. Dabar kai tik spėju būtinai pasižiūriu per LNK kai rodo arba internete.
Nusipirkau visas 24 mangos dalis <3 (gaila trūksta 10 )
Tikrai nerialus anime. Tikriausiai visų mylimas
Per kartą po 10 gumų su broliu susidėdavom į burną ir kolekcionuodavom lipdukus
Atsimenu kaip paskui į tą gumą net pažiūrėt negalėjau, žandikaulius žiauriai skaudėjo xDDDDDDDDDDDDPaskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-05-21, 16:25.http://makaxd.deviantart.com/
If it's not worth living, then it's not worth dying ether...Comment
-
Tikrai , labai pritariu ,bet tai yra Klasika dar vaikysteje megau ir dabar megstu DB . Ir tikriausei kita karta irgi pamėgs ši anime nes tai yra daugelio antra megstamiause laida po teletabiu 8 balai .Comment
-
Genialus kūrinys, kuris yra virtes į Anime klasiką. Tikriausiai mažai tokių, kurie nežino šito animo. Jis man visada liks geriausiu visų laikų animeComment
-
sis anime primina vaikyste ir yra legenda ir dbr paziuriu kai nera ka veikti ir kai valgau pietus
bet netik sis man buvo mylimas dar ir YU-GI-OHComment
-
Mano nuomone apie Dragon ball:
Tai kaip Haris Poteris. Be jo nebuciau uzaugus [nors nelabai ka ir uzaugau, bet tai ne esme ;D]
Tai vienintelis anime kuris patinka bent jau mano klasiokams, kurie net nezino kas yra anime ;D [smagu ziuret kaip vaidina Songokus ir leidzia kamehames smugius. Nepamirskim ir teleportacijos ;D]Comment
Comment