Nu man Evos pabaigą labiausiai įstrigus. Kiek animų matęs o tokios įspūdingos pabaigos dar nieks lygį šiol neapspjovė.
Anime su gera pabaiga (neišvengiamai pripildytas spoileriu)
Collapse
X
-
am.. man dar visai atminty liko Oban pabaiga. gal del to kad visai neseniai paziurejau (o mano atmintis trumpa), o gal kad patiko anime visas.
Spoileris:ultimate prizo siekimas padejo patekt labai arti finalo, bet ir be jo Molė rado buda buti laiminga~Juokis, ir su tavimi juoksis visas pasaulis. Verk, ir tu verksi vienas.Comment
-
mmmmmmmm Evos pabaiga..........nzn , freakas , bet geras freakas ..........dar dabar ziuredamas kazkokiu emociju nauju, ar per naujo isgyventu atrandu.........................
Siaip nemanau, kad "bad endingas" butinai reiskia "gera" pabaiga........daznai tai tiesiog priemone paslepti kitus animes trukumus........nes savaiminis dalykas , jog perziurejus anima , nors ir jis nuobodus is dalies prisirisi prie personazo ir jo "mirtis" bet kokiu atveju suzadina tam tikru emociju.......
Asmeniskai labiausiai patinka nei tai happy endingas nei tai sad endingas siaip emocionali bomba.......
Fate/Stay Night tarkim......ar Rurouni Kenshin Reminiscence (love and betrayal ar kaip ten ji da vadina) OVO's pabaiga.............Comment
-
Geriausios pabaigos kiek daba pamenu: NGE, Chrno Crusade.
Na ir dar šviežiai peržiūrėto Scrapped Princess pabaiga nebloga
Spoileris:jau atrodė, kad viskas, mirė pagr. herojė ir taip liūdna pasidarė, bet vis dėl to pasibaigė linksmai ir jautėsi išbaigtumasComment
-
manau cia visiem grazios pabaigos yra skirtingos. man chobits graziai romantiskai pasibaige, hove hina irgi, happy lesson irgi savotiskai graziai. krc man visos pabaigos grazios. vienokios ar kitokios, nes kurejas turejo sava supratima kaip tai turi baigtis ir jis ji pavaizdavo.
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Labiausiai įstrigusi pabaiga yra Death Note
Spoileris:Viską užbaigė Light mirtis, bet jis numirė gražiai tik vienas klausimas liko kas atsitinka žmonėms kurie naudojosi Death Note jei jie nepatenka nei į pragarą nei į dangų>_< 500x130Comment
-
Spoileris:Tai reiskia kad jie niekur ir nepatenka Cia kokiu dar gali kilt klaustuku?Comment
-
Na kaip daugelis sakė, man taip pat turbūt labiausiai įstrigusi pabaiga tai buvo NGE. Visiškai nuplėšė stogą.
O šiaip labiausiai patikusios tai buvo Samurai Champloo, PlanetES pabaigos. Tokios romantiškos ir nostalgiškos . Prie Cowboy bebop taip pat neprikibčiau .
Vat patiko Serial Experiments Lain pabaiga.
P.S. Saikano tai jau pats iš esmės ir be pabaigos i savižudybę stumia, tad pabaiga išvis sunkiai žiurėjosi. Bet efektas yra...O daba pasigailėsi!!!Comment
-
Meine Liebe Wieder, vos asaros neisspaudziau, tokia kilni pabaiga, o dar anime toks geras IR BAIGESI...
Last Order: Final Fantasy VII
Spoileris:Kai ziurejau ta anime dar nebuvau zaidus zaidimo, todel nezinojau kaip viskas baigsis, kai Zack`as mire kelias dienas negalejau atsigaut... KODEL JIS MIRE? KODEEEL?
Xenosaga pabaiga buvo SUPER, net nesuprantama kaip anime kurio visos serijos yra kazkokios stand-alone kovos pabaiga gavosi tokia sukrecianti...
Spoileris:Viena 99 series Realian pasiaukojo del visos komandos, KOS-MOS irgi vos nepasiaukojo ir zodziu verk neverkes, labai grazi ir puiki pabaiga.
...Zinoma MADLAX, visas anime buvo NEREALUS, pabaiga taip pat SUPER...
Spoileris:Patiko kaip Margaret pasiliko Madlax kaip atskira asmeni, pagaliau Laetitia gavo slta vieta prisiglausti nors ji taip pat buvo Margaret dalis, ir seip patiko paskutinis pokalbis su SSS ir Madlax kelione su Limelda, na zodziu ten buvo filosofine prasme kurios tikrai neperteiksiu, sita anime reiktu paziuret bet kam, jis UNREAL.
Working underground.Comment
Comment