Koks turėtų būti "tobulas" anime?
Collapse
X
-
gits pirmas filmas yra tobulas anime. ir ideju prideta, ir graziai detaliai papiesta, ir kaip kad sake - kas kart ziurint vis ka nors naujo pamatai. na gal tas nebegalioja po simtinio karto paziurejus.. bet poto gali simta kartu neziuret, ir primirsi. tada vel gali ziuret m?Juokis, ir su tavimi juoksis visas pasaulis. Verk, ir tu verksi vienas.Comment
-
Man tobulo anime pagrindinis veikėjas turėtų būti žmogus su tragiška praeitim, pageidautina gražus stiprus vaikinukas . Istorija turėtų būt tamsi ir įdomi, užvedanti ir niekada nestovinti vietoj.
Žanras fantasy/action su mystery elementais.
Ir būtinai turi būti įpinta meilės istorija.Comment
-
Man tobulo anime pagrindinis veikėjas turėtų būti žmogus su tragiška praeitim, pageidautina gražus stiprus vaikinukas . Istorija turėtų būt tamsi ir įdomi, užvedanti ir niekada nestovinti vietoj.
Žanras fantasy/action su mystery elementais.
Ir būtinai turi būti įpinta meilės istorija.
Tobula galima issirinkti nebent kiekvienam atskirai, nebent vertinti pagal tam tikras kategorijas, nes 1 isskirti sunku, o ypac kaip tobulaComment
-
Asmeniškai aš nelabai linkęs išskirt kažkokį konkretų žanrą ar jų derinį. Svarbiausia kas anime daugumoje vietų maloniai stebintų, galvotum wtf.. ir pan., būtų pasakoma kažkas nauja, užvedančio an įdomių minčių ir emocijų ir kad tik nebūtų laikomasi kažkokių klišinių standartų. Tokie būtų reikalavimai turiniui. OST'as turėtų idealiai užapgreidint bet kokią svarbią nuotaiką ar atmosferą, kuria nori perteikt autorius, o piešimas maloniai pritraukiantis žvilgsnį, kad net atplėšt akių nenorėtum nei sekundei. Yra tai tik bendrinis suvokimas gero animo, nes jei konkretint, tai anime tas jau netektų to netiketumo faktoriaus ir būtų tik laukiamumo. Bet kaip bebūtų tai lieka tik utopizmasComment
-
Kažkada girdėjau tokį pasakymą: "Nesijaudinkit, tobūlybės jums nepasiekt"... Taigi, aš pritariu šiam posakiui, jį galima bet kur panaudoti, daleiskim asmenybė, tu gali būti ant tiek geras, bet visada gali atsirasti kas nors geresnis...
Tas pats liečia anime mano atžvilgiu. Jaigu anime labai gerai pieštas, labai įdomus siužetas nenuobodus ir turi dar begalę privalumų, visada gali atsirasti dar kažkos, kuris tiesiog pranoks viskuo...
Aš tegaliu pasakyti koks turi būti mano nuomone geras anime - puikus siužetas atspindintis savo žanrą, gerai pieštas ir gatrsintas, taipogi ir soundtrackai turi būti geri (:sigpicComment
-
Man toblas anime turi buti toks kaip Madlax arba toks kaip Meine Liebe... Kodel? Nekomentuosiu
Working underground.Comment
-
Comment
Comment