Koks jūsų nuomone turėtų būti "tobulas" anime ? ko jam reiktu? Kokie turėtų būti jo personažai? Siužeto linija? tai turėtų būti paprastas gyvenimiškas anime ar labiau susijas su fantastika, įvairiomis super galiomis ?
Koks turėtų būti "tobulas" anime?
Collapse
X
-
man tobulas anime butu drama+horror+violence ir sad stuff.
kad butu itin liudna, tragi-dramatiska istorija, daug kraujo, weiksmo, minties, isgyvenimu (sielvarto, liudesio, pykcio, neapykantos, WISKO KAS BLOGAI!)
wienas pagrindinis, gyvenimo nuskraisutas charas, tylus ir ramus, kol jo neprowokuoja. saltas ir niekuom ir niekuo nesirpinantis, isprowokuotas perpjauna wisiems gerkles arba kunajais per riesus prismeigia prie kedziu, o slaunis - iesmais, zaizdas ir akis apipilantis benzinu, kad auka neprarastu samones, ir weliau padegantis arba i gabalus katana sukapojantis sawo wargse pries ji ispuoli urganizuojusia auka. ( cia galetu buti wiena is scenu )
man tobulas anime turetu but toks : pilnas sunkiu isgyvenimu, daug krajuo, tragiska istorija, gera mintis, tinkama muzika ir charai pagal charakterius.Grant my enemies a long life. So they can watch my victory. -
Asmeniškai aš nelabai linkęs išskirt kažkokį konkretų žanrą ar jų derinį. Svarbiausia kas anime daugumoje vietų maloniai stebintų, galvotum wtf.. ir pan., būtų pasakoma kažkas nauja, užvedančio an įdomių minčių ir emocijų ir kad tik nebūtų laikomasi kažkokių klišinių standartų. Tokie būtų reikalavimai turiniui. OST'as turėtų idealiai užapgreidint bet kokią svarbią nuotaiką ar atmosferą, kuria nori perteikt autorius, o piešimas maloniai pritraukiantis žvilgsnį, kad net atplėšt akių nenorėtum nei sekundei. Yra tai tik bendrinis suvokimas gero animo, nes jei konkretint, tai anime tas jau netektų to netiketumo faktoriaus ir būtų tik laukiamumo. Bet kaip bebūtų tai lieka tik utopizmasComment
-
tobulame atinime turetu susipinti meile(butinai meiles trikampis ar seip neimanoma meile )smurtas (daug kraujo) fantastika siaubas na dar prideciau amzinos draugystes ir istikimybes prieskoniu zinoma turetu buti idomus siuzetas ir pats svarbiausias dalykas kad pabaiga butu netokia kokios visi tikisi
ir seip tobulas anime turetu palikti ispudi visam gyvenimuiComment
-
tobulame atinime turetu susipinti meile(butinai meiles trikampis ar seip neimanoma meile )smurtas (daug kraujo) fantastika siaubas na dar prideciau amzinos draugystes ir istikimybes prieskoniu zinoma turetu buti idomus siuzetas ir pats svarbiausias dalykas kad pabaiga butu netokia kokios visi tikisi
ir seip tobulas anime turetu palikti ispudi visam gyvenimuiComment
-
Comment
-
-
jo... cia ziuriu visi tik smurto istroske daugumai is jusu speju Elfen Lied ir Gantz yra topiniai.
anyway, man nebereikia ieskot tobulo anime, man Serial Experimenta Lain yra tox :P net nezinojau tokio zanro, grafikos and so on. tik outro muzika pavargusas irgi zinau kas yra turbo lagas...Comment
-
drama+epopeja+romance(tik ne ecchi) pvz. Angel sanctuary(manga) visas sis geris imestas i posapokaliptini pasauli pvz. Naausica of the Valley of the Wind(anime) ar Fallout(game) ir desertui didele doze military ir magic actio'noDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
Comment