Man visai praejo xDDD
Naruto: The Abridged Series
Collapse
X
-
-
-
As tik viena serija Naruto abridged maciau, bet ir ta gera
Kakashi: Sasuke...Hello!
Sasuke:Oh, sorry. My name is Sasuke Uchiha, my favourite group is Linkin Park and I wanna kill me brother. Cause he's an ass
xD
Arba:
Sakura:Sasuke, my love for you
Sasuke:Not intrested
Sakura:But I...
Sasuke:Nope
Sakura:Maybe if...
Sasuke:aa
XDComment
-
youtube uzrasyk abridged series ir pamatysi kiek primes ju yra zero no tsukaima death note beibleid bleach atrodo dar buvo ir dar visokiu bet as taip paklausiau tai siaubingas igarsinimas palyginus su naruto ar ygo tai ten zinokit nuostabus igarsinimai ir apskritai nereik is keliu zmoniu tiketis televizijos verto igarsinimosigpicComment
-
Jie kuria jas, bet labai letai, nes abu uzsieme Dragonball Z Abridged, kur visi abridgeriai susirinke. MasakoX acc uzblokino, cia jo backup : http://www.youtube.com/user/MasakoXtreme .
Jeigu kam idomu, tai va Dragonball Z Abridged acc : http://www.youtube.com/user/TeamFourStarComment
-
siaip nesu, naruto fanatikas, bet ir neturiu nieko pries si anime. Esu perziurejas ir naruto ir kiek dabar yra naruto shippuden seriju
NTAS yra viena geriausiu mano matytu anime parodiju (cia tik mano nuomone, todel prasau nepradekit ten tu nesamoniu irodineti, kad yra geresniu. aciu -.-)
Jis ne tik parodo didele dali uzknisanciu dalyku animeje, bet moka padaryti, kad luztum is juoko tai beziuredamas.
Jeigu ziuri anime, reik moketi ir pasijuokti is jo. NTAS kurejai kaip tik tai ir padare. Jie yra fanai, kuriuos uzknisa filler episodes, no action series, bet patinka pati serialo mintis. Mano manymu tai pagrindine priezastis, kodel si parodija yra tokia pasisekusi.
Kap negalima luzti is tokio pokalbio?
Iruka: "I want you to have this."
Naruto: "Your headband?"
Iruka: "Yep. Cause apparently you becoming a ninja is more important than me going to the hospital to treat my horrible injury."
Naruto: "Yay! Now I'm a real boy-I mean, a ninja! Believe it!"
You Mean Jesus Was a Ninja?
Jiraiya: Naruto, you're first task is to walk on water
Naruto: Like Jesus?
Jiraiya: Yes Naruto, like jesus
Naruto: Wait a minute, does that mean that jesus was a ninja?
Jiraiya: Yes Naruto, Jesus was a ninja
Naruto: Really!?
Jiraiya: No not really!
Naruto: Aww
Vienas minusas: mazdaug 10-12 kartu pasiziurejus ta pacia serija, ji pasidaro nebe tokia juokinga.Skeptiko rezimasComment
Comment