kazkokios nesamones
Naruto: The Abridged Series
Collapse
X
-
Man tai tas naruto abridget series ir nera jau toks sh**** kaip visi cia kritikuoja, nu aisku iki yu-gi-oh ab... series dar toli, bet visgi geriau negu nieko... XDComment
-
-
Jie ten dviese daug balsu isvare, ir gan gerai.
Zabuza- haha now i can take all ov you on(kaskas tokio)
Kakashi- ya, and i paralized tour arms
Zabuza- well, f**kPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
ko čia varot visi tipo lekši bairiai yugioh mano manymu tokio pat lygio kaip naruto. man asmeniškai naruto dar geresnis bent jau nesikartoja tas pat per ta pati kai "kad įrodyčiau savo vyriškuma iškviesiu tave į vaikišką kortų žaidimą" ar kažkaip panašiai ten vusą laiką varė... Naruto abredged totaliai išsityčioja iš visų veikėjų vien dėl to jis daug geresnis.Comment
-
-
Naruta abridged vertinAU teigiamai, kol nepamaciau jugijau (fak, sunki rasyba...) (ir taip, atvirksciai nei visi zmones apie jugijau abr. suzinojau veliau). Buvo, ziuriu jugijau ir neatsikvepdama nei sekundei springstu nuo bajeriu... o narute, toks bajeris pasitaiko 1-2(arba 0) kartus per viena abr. epa. Ir dar narute baisiai mazai improvizuoja. Igarsina beveik visiskai palikdami visa istorija kokia ir originale. Rekomenduoju tiem kam juokingas sasukio emo complex, ir tiem kurie zvengia pamate rasta.Comment
-
jetau. . o man patinka. . seip abridged yra gerai .. negali sakyti kad esi to anime fane jei nemoki ir is jo pasijuoktiImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
Comment