Vienas zodis... SUSINERVAVAU... kiek laiko 3 sav reikejo naujo epo laukt? ir del memories kratinio...begu nauja OP 3 sav imanoma piest... nu vienu zodziu susinervinau...
Naruto Shippuuden
Collapse
X
-
Prasklendžia juodi sparnai,
Nutyla varno žnektos
Nustebę atsimerkia numirėliai
Prasmek!.. Andaja -
Comment
-
o kaip gi galima neziuret tokio awesomo?!
radau nebloga saita kur galima parsisiust visus naruto shippuuden epizodus :
www.narutochaos.com tik reikia uzsiregint.
na ir as imesiu pora shippuudeno picsu...
Paskutinis pakeitimas nuo dattebayo; 2007-11-18, 13:31.Comment
-
Comment
-
Comment
-
don`t fight let`s be friend ........ ^.^ Man tai lb patiko pirmas shippundeno openingas - Hero Come Back ......... Bet antras - U are my friend nu daina visai nk ,o vaizdas be komentaru!!!!!!!!!!!!!
[IMG]http://www.ipix.lt/out.php/i325395_NarutimateAccel2WallpaperbyNArUKAgE.jpg
Comment
-
Ziauriausias openingas You Are My Friend jis zudo ir labai uzstringa po to visa diena sedziu ir dainuoju (Shippuudene gaara pagrazejo ir zinoma Sasuke
Paskutinis pakeitimas nuo pumyte7777; 2007-12-31, 20:38.👍 1Comment
-
Galetu shippuudeno serijos nebut tokios uztestos,labai nervuoja, kai 3 serijas Kakashis Mangekyou Sharingan(tikiuos teisingai parasiau...)bando padaryt....40-41 serijos irgi. Pogalais man reik veiksmo!!!
Dabar apie openingus ir endingus : gaila, kad pakeite Nobodyknows-heroes come back, nors The distance irgi veza , o del endingu tai visi jie geri!
Susumavus shippuudena ziuriu del jo bajeriu, o seip, kadangi perskaiciau manga tai ir ziuret kazkaip keista kai zinai kas turi ivykt, o labiausiai pykstu kai kazko neparodo, kas buna mangoj....
P.S. Kadangi cia daug kas deda foto, tai ir as idesiu Team Hebbi foto kelias
ir dar viena
Paskutinis pakeitimas nuo Uniccorn; 2007-12-31, 20:51.Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
-
Team Hebi jej mmm Sasuke........(mine) Idomu jis tikrai Itachi nudejo....Jo kai tas serijas istesia tai uzknisa tarkim ten pradzioj kai gaara su deidara kovojo ir naruto su sakura turejo skambaliukus atimt is kakashio jau uzauge.....Paskutinis pakeitimas nuo pumyte7777; 2007-12-31, 21:49.Comment
-
Galetu shippuudeno serijos nebut tokios uztestos,labai nervuoja, kai 3 serijas Kakashis Mangekyou Sharingan(tikiuos teisingai parasiau...)bando padaryt....40-41 serijos irgi. Pogalais man reik veiksmo!!!
Dabar apie openingus ir endingus : gaila, kad pakeite Nobodyknows-heroes come back, nors The distance irgi veza , o del endingu tai visi jie geri!
Susumavus shippuudena ziuriu del jo bajeriu, o seip, kadangi perskaiciau manga tai ir ziuret kazkaip keista kai zinai kas turi ivykt, o labiausiai pykstu kai kazko neparodo, kas buna mangoj....
p.s. man la-abai patiko SHippuuden'o seriją (nepamenu kuri) kai naruto susitiko su Shino, ir jo neprisiminė.
Pritariu vėl, man sasuke db tok se-eksas. Tik truputį emo, bet ne-esmė.Paskutinis pakeitimas nuo Tautvi; 2008-01-01, 13:06.One big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}Comment
Comment