neaisku kiek bus tu seriju nes dar manga leidziama o koks bernas? Sai?
Naruto Shippuuden
Collapse
X
-
nu man sita dar buvo ne tiek uztempta kaip kitos,bet zn botaro man rodos kad kitoj serijoj jie prie tos uolos kalbesis kaip tuos seal'us sunaikint ir tik epo gale ieis i ola.. veiksmo bus tiek kad suplesis seal'us ir sakura ta akmeni suskaldys nu man taip atrodo
Radau Opening'a jei kam aktualuPaskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-06-11, 14:31.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
atrodo kad 4 movie narutoSpoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-11, 23:24.Comment
-
hidden soul, Uzumakis negali mirt per filma,kuris neturi jokio rysio su manga ^_^
siaip zinau,maciau traileri kad ten stovejo prie kapo neji's chouji's ir ant antkapio buvo naruto raistis o pries tai dar ten uzumakis griuvo ir pamete ta savo forehead protector ^_^ ir cia ne joks spoilas.. kiekvienas buozgalvis gali pasizet ta traileri^.^Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-06-12, 08:41.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
hidden soul, Uzumakis negali mirt per filma,kuris neturi jokio rysio su manga ^_^
siaip zinau,maciau traileri kad ten stovejo prie kapo neji's chouji's ir ant antkapio buvo naruto raistis o pries tai dar ten uzumakis griuvo ir pamete ta savo forehead protector ^_^ ir cia ne joks spoilas.. kiekvienas buozgalvis gali pasizet ta traileri^.^Comment
-
Comment
-
fileriai prasideda nuo 136 epo ir baigias 220-tuSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Comment
-
o kokia kalba tju ten ta filma pirkai? as labai noreciau paziureti... kas zinot kur per intika gal jau galima paziuret? labai idomu kjaip ten bus sju tuo naruto...
movie nemanau kad tjuri kazkoki rysi sju seijom... nebent cia kuria truputi panasiai , bet kad atsitiktu tjaip tjai tikrai nea...
dar gal kas zinot is kur paraut toliua manga naruto 358 atrodo toliau niekur nerandu... ant idomiausios vietos baigias...Comment
-
Vos autorius baigia piešt ir manga išleidžiama Japonijoj, po 2 dienų su vertimu atsiranda čia:
http://groups.msn.com/NarutoMangaReturnsComment
Comment