nu man sita dar buvo ne tiek uztempta kaip kitos,bet zn botaro man rodos kad kitoj serijoj jie prie tos uolos kalbesis kaip tuos seal'us sunaikint ir tik epo gale ieis i ola.. veiksmo bus tiek kad suplesis seal'us ir sakura ta akmeni suskaldys nu man taip atrodo
Radau Opening'a jei kam aktualu
Naruto Shippuuden
Collapse
X
-
ar jus mates 17 serija!! Ar jus matet!!? Aishku matet
Kazkoks vejas,o ne serija.Wel uztempe laika.
Na bet kita serija tures buti jega,nebeturi kur kurejai jau trauktis su sawo gumos tempimu ^^VRašyti komentarą:
-
neaisku kiek bus tu seriju nes dar manga leidziama o koks bernas? Sai?Rašyti komentarą:
-
Guest repliednesuprantu kas cia per naujas bernas? gal ka nors praziopsojau ziuredama anime ? panasus truputi i sasuke... bet man biski nedaeina... "D dabar kazin kjaip bus su gaara. gal kas zinot kiek is viso yra tu shippuuden seriju? tjaip as per intika visas maciau naruto paprastas ir laukiu labai 4 movie.Rašyti komentarą:
-
Seip po fileriu atrode , kad Naruto nebegalesiu ziuret niekada
Bet shippuunden pirmosio serijos minutes kazkuo vel uzkabino
O seip toliau Naruto ziuriu ir net nesigailiu , kad vel prie jo prikibauRašyti komentarą:
-
jo botaro 15 ir 16 serijos man ir jau pradejo patikt.. jei nesudirbs kovos su deidara ir sasoriu tj naruto shippuuden dar gali islipt is duobes ^^Rašyti komentarą:
-
A jus matet 16 serija,ar jus matet!!!!! aishku matet.
Bene pirma Naruto serija kuri man patiko ir kurioje nebuwo veiksmo O.o mat idomaus info wisgi pateike.Ish kitos serijos tikiuosi daug.Rašyti komentarą:
-
Guest repliedhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhh man lbj nepatynka kad sasukes iswis nerodo...per manga bent jau jis yra nors ir ne su jais bet su kazkokia karin ir dar ten welnias zino kuo...bet bent jau yraRašyti komentarą:
-
Guest repliedAtsisiunciu 5~6 serijas, paziuriu ir patikusias serijas insirasau. Manga taipogi skaitau ir savaime aisku, kad ji geresne negu isleidziamos serijos. Bet mangoje viskas "sustinge", nera judesio Todel tam tikras serijas ir verta isirasyt. Sakyciau, kad Kakashio silpnybe tapo man neisvengiama, kai jau pradejau manga skayt Ir serijos jau nebeidomios... Nebent, jei koks geras fileris pasirodytu.Rašyti komentarą:
-
viskas nuo pradziu
cia siunciuosi skaitymui kai isiena naujas ch
cia siunciuos perfect kokybes bet cia tik patys paskutiniai ch.. gal yra ir kiti.. neieskojau
enjoyRašyti komentarą:
-
nu ir isitrauke jus i ta naruto pasauli. as tai ji ziuriu tik del veixmo ir nerupi kox ten klanas seneusias ir kaip kuris susikure ir ka dare. dbr idomu paziuret ko kuris veikejas naujo ismoko po paprastu naruto seriju. ir ka moka nauji veikejai.Rašyti komentarą:
-
Guest repliedAutorius Blood_WolfO kas sake kad jis uchiha ikurejas?
gal ne ikurejas, bet manau kad pirmasis is uchihuPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-05-06, 12:53.Rašyti komentarą:
-
prisimenat kai naruto kovesi su sasuke ant tu dvei statulu prie krioklio... tai tipo veina is ju buvo madaros.. nustebino mane sitas dalykas... tai va
ka geriausiai radau apie uchiha klana ir madara.
The Dark History of Uchiha: The Bloodline of Tengu
i sveikataRašyti komentarą:
-
Not much is known about this Uchiha member. He seems to be well known by the Nine-Tailed Demon Fox, who said that Madara's chakra was even more sinister than its own at the time and that Sasuke now holds the same chakra. "Madara" means "mottles" or "speckles". cia is wiikipedios. Tai abejoju ar jis buvo gerietisRašyti komentarą:
-
Guest repliedAutorius Blood_WolfNu juk gali buti madara arba madaros vaikas. Sprendziant is kyubi pokalbio su sasuke madara tikrai nebuvo gerietis o sasuke jo net nepazista (madara gali buti seimos geda ir panasiai) o itachis tai tikrai nepats susigalvojo kaip gauti mangekyou sharingana.Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: