ne nepyksta, netgi labai padorios diskusijos
Lietuviški anime forumai ir (RPG) forumai
Collapse
X
-
3.5mln. 2-5% lietuvos gyventoju zino kas yra anime, tai tikrai juokinga.
2) animereactor.ru - nuostabi rusu bendruomene, kurioje forumas atlieka antra, jei ne treicia
vaidmeni. Tai megeju, bei pusiau profesionalu saika, kuri savarankiskai garsina, bei vercia
is eng. ir jp. i rusu kalba, bei subtitrus. Maza to, ji sukasi pakankamai greitai...
3) animesuki isvis ar rusu svetaine? aplamai kokia panasia veikla, be torrent trackerio, jie
uzsiimineja? kuriame deda net ne savo isleidimus. Manau, Kad tokiu svetainiu marios...
Visų pirma, tinklapio idėja buvo suderinti du mano hobius - tinklapių kūrimą ir anime. Ką galiu pasiūlyti naujo? Tikiuosi daugiau aprašyti apie pačią Japonijos kultūrą, aprašymus daryti pagal šabloną, pateikti daugiau nuorodų, aiškiai supažindinti naujokus su tuo,kas yra anime, rašyti svarbesnes užsienio naujienas, bendradarbiauti su panašiais tinklapiais ir atsižvelgti į viską, ką sako lankytojai. Viskas labai pamažu, nes neturiu begalės laiko, tačiau animezonai jau vien šitam domenui atrodo ketvirti metai, o mano tinklapis dar nė mėnesio nestovi, taigi jeigu nepavargsiu, tikiuosi pakeisti tavo požiūrį apie pylimą iš pilno į kiaurą
Beje, tikiuosi moderatoriai nepyksta už offtopic
yra ir jei jautiesi isizeides, tai manau mano zodziai Tave paskatins tik dar labiau.Comment
-
Iš tikrųjų, diskutuojant apie panašios tematikos tinklapį, kitam forume, galima susilaukti ir blogesnių komentarų. Na, galų gale, kaip kam seksis parodys laikas Juk naivu tikėtis, kad atidarius tinklapį su keliais straipsniukais ir 19 aprašymų, sulauksi stebukloPaskutinis pakeitimas nuo Mplius; 2007-09-13, 21:42.Comment
-
Aš jokių lol ru saitų nežiūriu - kalbėjau apie anime-reactor.net forumą animesuki irgi turi labai galingą forumą. Anyway ta tema baigiam.
O kas dėl lt saitų - kuo daugiau rimčiau daromų anime svetainių nuo to tikrai niekam blogiau nebus, jei žmonės googlei surinkę "kas tai yra anime" galės rasti daugiau nei vieną svetainę padėsiančią jiems išsiaiškinti.Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.👍 1Comment
-
kazkas uzsisake www.manga.lt domaina ir jau metai matau ta uzrasa ju taip vainamam "saite"Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
tai pakankamai saunu bet jeigu kas nors sumastytu ka nors rimto susijusio su manga lietuvoje padarytu, tai tinkamiausias domains teoriskai jau velniop nuejesSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Na is principo tu teisus. Tik man forumo ir tereikia. Aisku butu gerai jei atsirastu padorus naujienu redaktorius o tai akis uz pagrindinio puslapio visiskai neuzkliuva.Comment
-
Naujo forumo populiarumas, mano galva, priklauso nuo:
1) informacijos kiekio jame;
2) struktūros/informacijos išdėstymo;
3) dizaino/apipavidalinimo;
4) pačios forumo idėjos;
5) laiko, kurį turi/gali skirti moderuoti/prižiūrėti forumą;
6) lankytojų kiekio, kurie nori šiame forume dalyvauti ir į jį bent kažkiek galėti įnešti savimumo;
7) ir t.t..
Pagrindiniai vis tik, manau yra pirmieji trys punktai, o ypač I-as, t.y. informacijos kiekis, jos patikimumas ir rimtumas. AZ pirmauja (tarp panašių kitų forumų) LT vien tik dėl informacijos kiekio savo forume.
Teoriškai galima sukurti labai gerą forumą anime/manga tema, bet įvertinus esamas lietuviačių galimybes, tai beveik nerealu; arba gausis kažkas panašaus į vienadienius projektėlius arba pusiau "nudususius" forumus, kurie apart jų šeimininkus ir kelis jų draugus, bus niekam neįdomus. Arba reikia, kad tokį forumą kurtų kelių bendraminčių komanda, kaip AZ (kas palengvina darbą). Nes vienas dalykas sukurti forumą, o kitas - jį išlaikyti ir sugebėti pritraukti naujų lankytojų (jau nekalbant apie išlaikymą tų, kurie jau yra).
Šiaip, aišku, yra sveikintinas dalykas, kad vis kuriasi naujos bendruomenės, bet kiek jos bus stiprios ir ilgalaikės - parodys laikas.Comment
-
Prie manga.lt tai aš labai nusivyliau, kad kažkas užsiėmė anime.lt domeną,o taip gražiai būtų buvęComment
-
Tai čia nėra taip svarbu... Na tiesiog žmonės turi lt (ir matyt planuoja ateityje daugiau jų pasidaryti pardavę domeną), tai ir rezervuoja Be to kainos rezervavimo ir pirmumo išsipirkimo yra gan mažos tai...Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
ech, dėl tų visų wanna be svetainių... Na ten.lt viską parodo, pamėginkite surasti kokį nors normalų subdomeną, 3/4 bus užimta ir iš užimtų veiks 1/4. Asmeniškai aš laikau savo saitą jau 5 metai, tačiau nusprendęs, kad lt publika nesidomi Homeworld ar kitais kosminiais žaidimais, nusprendžiau svetainę daryti en kalba, tolimuose planuose, tai bus naujienų svetainė apie space game'us.
Radau mecenatą (turiu 500GB ir neribotą srautą, galiu su kuom nors pasidalinti), svetainė pradeda iš naujo (4 kartą nuo 0) gyvuoti
p.s. http://forumas.fantastika.lt kai kada turi foruminį RPGPaskutinis pakeitimas nuo Neoner; 2007-09-16, 21:02.Comment
-
Tai tu tos homeworld svetainės kūrėjas? Kažkada pamenu užsukdavauComment
Comment