Tiesiog gija apie anime studijas. Labai jau parūpo tos studijos ir gal ne man vienam tai idomu. Niekad nerupėjo man kurios studijos anime, nekad nesidomėdavau, tiesiog vertindavau gerą anime. Bet daug žmonių prieš pasirinkdami anime pasidomi ir studija ir kartais tiesiog domisi tos studijos darbais naujais. Taigi konkrečiau jei reikia. Kokios yra garsiausios studijos, kuom ypatingos. Gal kuri tarkim užsima tik istoriais anime. Na ir t.t.
Anime studijos
Collapse
X
-
Žymos: Nieko
-
As isskirciau tris - Ghibli (beveik kiekvienas ju produktas yra jei ne sedevras, tai bent tvirtas vidutiniokas), Gonzo (del atmosferos ju kurtuose animuose (konkreciai Last Exile ir Giniro no Kami no Agito)) ir labiau zaidimais uzsiemusi kompanija Square Enix (be FMA net nezinau koki dar ji butu isleidusi gera anime). -
na man geriausios butu
1.Bandai visual(Man ji geriausia Angel Sanctuary,G.i.t.s,.hack//,Ah my goddess)
2.GONZO (Chrono Crusade,Last Exile,Welcome to the N.H.K)
3.Ghibli(nera ka pasakyti tiesiog H.Miyazaki ir tiek)
4.Madhouse(visa laik kazkas nestandartinio ir idomaus Perfect Blue,Death Note,Tokyo Godfather)Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Ir aš niekada nesidomėdavau studjomis, bet atėjo laikas...
Na nesirenku anime pagal studijas ar panašiai, bet studijos pavadinimas, tai lyg reklama paskatinti žiūrėt kokį anime. Dažniausiai sužinau tik jau pradėjęs anime žiūrėt, kokios studijos sukurtas. Asmeniškai myliu Gainax, bet tik dėl to kad sukūrė evas ir flcl. Dar gėda būtų nepaminėti J.C. STAFF. Jie, mano manymu, yra sukūrę geriausias dramas. Nius studija pierrot man nepatinka. Jų kūriniai dažnai pernelyg vaikiški arba pernelyg popsiniai.Comment
-
Sunrise - yra stipriu anime pas juos ir isvis kiekybe stulbina.
Bones - RahXephon, Wolf Rain ir dar pora geru atrodo kuriu nemaciau (Eureka 7, FMA..)
Gonzo - tiesiog graziai ir kokybishkai jiems gaunasi.
Madhouse - uz Ninja Scroll, Perfect Blue, Trigun, Vampire Hunter D: Bloodlust, Gunslinger Girl, Black Lagoon na ir avansu uz Death Note, DMC ir Claymore.
Atrodo viskas. Kazkuria iskirt sunku. Madhouse gal. Pasirodo ju kurybos man daugiausia papuole o ir 2007 trijule geriausiai atrodo kol kas. Truputi zemiau Bones.
O seip gera tema. Pats apie studijas susimasciau.Comment
-
Gainax uz Evangeliona, FLCL, Abenobashi Mahou Shoutengai
Gonzo, kadangi labai daug visai geru animu pakuria (Gantz, Speed Grapher, Gankutsuou, welcome to NHK ir t.t. - sarasas platus, nors pasitaiko ir pas juos pusetinu darbu)
J.C.Stuff uz Honey & Clover ir Excel Saga - kazkaip perdaug ypatingai geru animu nepagamina jie >.>
Clamp (X, Tsubasa chronicle, xxxHolic)
Madhouse, nes pagamino tokius ispudingus animus kaip Texhnolyze, Gungrave, na ir kur Killerbee paminejo dar...
Studio 4°C uz unikalius darbus su originaliom istorijom ir neiprastu piesimu bei cgComment
-
Comment
-
Pirmus du tikriausiai labai sunku rast bus. Nebuvo jokios grupes relyzinusios, tai ir praejo nepastebetai tikriausiai kaip daznai su trumpais muzikiniais animais buna. Uztenka Studio 4°C prisimint. Ten irgi retai randi muzikinius animus ¬_¬
Kas del Mizu no Kotoba, tai buvo rusai subtitrave, tai ir galima butu rusu puslapiuose ieskot torrentu...
Bet siaip tai vat youtube isdave dar ji, tai paziuret vis delto imanoma
http://www.youtube.com/watch?v=FsiOSgtJhzw
---EDIT---
uuh, pasiziurejau pats - geris animas ^^
cia butu torrentas. kaip ir minejau rusu relyzintas
http://tb.animereactor.ru/details.php?id=2371Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-02-05, 11:52.Comment
Comment