Jeigu...

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kita
    spacier than an astronaut

    • 2005 10 13
    • 77

    #16
    Laiką stabdyti - ne. tada labai daug kas man prasmę prarastų.
    Teleportacija - galbūt. kartais norėčiau va taip 'akies mirksniu' bet kur atsidurt, bet ir vaikščiojimas savom kojom daug malonumo teikia. : )
    žinot viską - neįmanoma. 'viskas' keičiasi. (o ir nuobodu, kai vėlgi, tik užsimanai ką žinoti ir viskas kaip ant delno. plius, su tuo norint nenorint ego išaugtų tiek, kad su jokiu gyvu padaru bendros kalbos nerasčiau. ilgainiui labai vieniša pasidarytų)
    Nemirtingumas - ne. pavargčiau.

    O norėčiau turėti taip išlavintas balso stygas, kad galėčiau pamėgdžioti bet kokį paukštį ar gyvūną. Ir mokėti sukelti haliucinacijas. Nepiktybiškas tokias, pavyzdžiui šviesos žaismą, ar vandens raibuliavimą. Ir levituoti ore, bet taip aukštai. ')

    Comment

    • Sasumi
      AquariusKiss

      • 2006 08 06
      • 190

      #17
      noreciau bet jej tas galias galetu tureti visi,taj butu chaosas.jej zmogus turi kokiu galiu,taj yra dievo dovana,o jej tas galias turetu kiekvienas be isimciu,taj cia jau kaip mada...cia kaj Hariu Poteriu ir raganaiciu Sabrinu shutve butu
      o pati noreciau skraidyti,vajkscioti vandeniu,judeti sviesos greiciu arba garso greiciu,nuzudyti zmogu vienu ramiu zvilgsniu be sazines grauzaties,valdyti zaiba,vandeni ir ugni.
      thats all i want ^^

      Comment

      • seijuri
        Nya!
        • 2006 02 16
        • 59

        #18
        na manau tik bukas arba bailys galetu atsisakyti kokios nors galios.....
        na, noreciau telepatijos, valdyti 4 elementus, neribotos jegos, moket skraidyt, nuzudyt arba suzeist zmogu minties galia.....na, o daugiau tai nesugalvoju.....oi, prisiminiau....sparnu noreciau

        (blyn, kaip apžora kokia prirasiau )
        never get a girl mad.....
        especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

        Comment

        • piccosan
          Daft Punk

          • 2005 11 28
          • 250

          #19
          Autorius seijuri
          na manau tik bukas arba bailys galetu atsisakyti kokios nors galios.....
          na, noreciau telepatijos, valdyti 4 elementus, neribotos jegos, moket skraidyt, nuzudyt arba suzeist zmogu minties galia.....na, o daugiau tai nesugalvoju.....oi, prisiminiau....sparnu noreciau

          (blyn, kaip apžora kokia prirasiau )
          arba tik labai protingas... atsisakyt..
          zudymas.. gali buti per daug problematiska.. isvis.. tos jegos.. mano nuomone net ir geriausia zmogu jos paverstu blogiuku.. smalsumas.. padidejas ego galbut.. per daug supermeno prisiziurim... o jei dar tokiam amziuj.... nu gerai tarkim 17metu.. things can get messy. tai va..

          Comment

          • ^sancta^

            #20
            Man nereiketu jokiu galiu ... Geriua man butu pasirinkti , hmm valdyti visa savo kuna 100% ir sugebeti isnaudoti visas zmogaus kuno galimybes , tada net nezinia ar bereikia kokiu super galiu ? O seip mano super power butu , Na pakankamai didelis greitis ir reakcija , skraidymas , bei element spells ? O ka su jom daryciau ? Nz kol buciau sveiko proto , nieko , stengciaus neatskleist savo galiu , kurciau geresny pasauly bit by bit , isikisant tik ten kur mano manymu tj butina ... Na bet jaj isproteciau , pradeciau masyvias skerdynes ...

            Comment

            • Eisas Kuperis
              Simintis Sun


              • 2006 01 25
              • 355

              #21
              Galios. Na daug negalvojęs tiesiog mestelėsiu ištrauką iš to kažkada kurto savo sharo, visitik pagal kažkius savo susigalvojimus jį ir rašiau dar nuo "mušis svetainėje laikų"

              Kilmė: Ulneios planetos gyventojas. Statusas planetoje: Sit Saiti dangaus Ami.
              Galių pajėgumas 270%
              Galių skaidrumas 100%
              Galių panaudojimas pagal paskirti 20%
              Galių panaudojimas be klaidų be simboliu 60%
              Galių panaudojimas be klaidų su simboliais 90%
              Leidimas laisvai keliauti po visas viduriniosios ir auštesniosios klasės planetas. Išskirtinė galimybė į patekti keleta aukštujų planetu.

              Vardas: Simintis Sun. Beveik visur taip jį galima vadinti.


              Išvaizda:
              Pagrindinė išvaizda: poilgiai, maždaug 15cm, tamsiai mėlyni plaukai, mėlynos akys, veidas truputi tamsus, pailgas, smulkus smakras, ūgis apie 180cm, šiektiek liesokas. Balsas, šiektiek neiprastas, vis dėlto kitos planetos gyventojas, bet visgi malonus. Kartais būna su šviesiai melsvais sparnais. Sparnai keičiasi nuo jų nebuvimo iki skaidrumo, iki baltumo ir galiausiai iki melsvumo. Tiesiog juos gali pradanginti ar padaryti permatomus, arba baltus, arba melsvus. Vieno sparno ilgis 2.4m. Apsirengęs keistu, šviesiai mėlinu, laisvu apdaru. Ties juosmeniu, ploti juosta, su į šonus nukaruosiai ilgais juostos galais. Tamsiai mėlyni sandalai.
              Antra išvaizda, kuria naudoja būdamas aplinkoje kur daug paprastu žmoniu: Tamsūs, 20cm ilgio plaukai, šviesus veidas, kūno forma tapati, balti marškiniai, baltos kelnės, balti vasariški sandalai.
              Kiti pavidalai, išvaizdos - skaityti ginklus

              Išsilavinimas: Baigęs dendrus savo planetos pažinimo kursus. Baigęs raštų ir ženklų, erdvinių simbolių kursus. Baigęs galių paskirties ir panaudojimo galimybiu kursus. Baigęs galiu panaudojimo su ženklais kursas. Atskirai pagal konkrečias įgimtas asmens galias: Ginybos kursas, kurimo kursas, atstatimo kursas, pramoginis (kitaip dar vadinamas laisvuoju.) kursas. Nebaigtas galių panaudojimo be pagalbinių simbolių kursas. Nebaigtas papildomas gimtosios planetos Saiti Ami statuso kursas, norit gauti šio statuso oficialų patvirtinima. Nebaigtas paskutinės galių tarpusavije derinimo studijos.


              Ginklai: Igimtos galios. Galia kurti visai nesudėtingus daigtus tiksliai atsimenat kaip jie atrodo. Ginklų kurti nesimokinęs. Galia atstatyti. Sugeba atkurti sugadintus daigtus. Gali atstayti tik labai riboto sudėtingumo ir dydžio daigtus, objektus. Prie to pačio priskiriamas ir sugebėjimas gyditi, tačiau tik nemirtinas ligas ir žaizdas. Galia apsaugoti. Apsaugos skydu kurimas. Ribotas gamtos jėgų panaudojimas. Šalčio, karščio, oro, vandens ir kitų, tik kituose pasauliuose egzistuoajančiu, gamots jėgų panaudojimas nedideliais mastais. Gebėjimas derinti šias jėgas tarpusavije. Tarkim be oro, negali paleisti žaido, ugnies. Vanduo + oras + šaltis = ledas ir t.t. Skraidymas (sparnai tam visai nereikalingi) ir gebėjimas keisti išvaizda kartu su apranga. Naujo pavidalo kurimas jam per sudėtingas dalykas, tad tesugebama tik kopijuoti kitų asmenų išvaizda ir ją šiektiek keisti pagal norus. Trukumas. Kiti pavidalai neretai būna ganėtinai nepatogūs, tad beveik visa laiką naudoja vieną iš pagrindniu išvaizdų. Pramoginės galios. Sugeba kurti hologramas, vaizdinius, kartu su garsu, arba tik garso simuliacijas. Visų šiu galiu panaudojimo efektivumui padidinti ir klaidų išvengimui, ore piešiami erdvinai sutiprinamieji simboliai. Visos šios galios yra gana ribotos, t.y. veikia tik tam tikru atstumu, ribotu sudėtingumu, nesuveikia dėl ivairių kliučiu, iš kuriu pagrindinė yra išvengimas didelės neataisomos žalos padarimo kokiai nors givybei, ar turi dar kitokių trukumu
              Na ką jau čia padarysi, toks jau esu, kažko vienintelio niekad niekaip negaliu išsirinkti. (tad parduotuviu man geriau vengti). Čia tų sugebėjimų esmė tokia, jų ganėtinai daug, bet panaudojimas sudėtingas, ribotas mastas, ir visokie kitokie trukumai, be kurių tos galios ir greitai ikirėtu, ir būčiau pernelyg galingas, daugiau nei man reikia ir šiaip daugiau tokios veiklos pačiam lieka.
              Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-12-20, 21:58.

              Comment

              • Got Milk?

                #22
                As taip kukliai noreciau - but ivaldzius kovos menus,dauzyt snukelius visokiem padugnem kaip is Kite,turet geros patirties su ginklais ^^^ o snekant pievas tai rinkciaus milziniska minties galia,na zinot judint daiktus,skaityt mintis,..

                Comment

                • Sable
                  The Hitchhiker





                  • 2005 03 11
                  • 1530

                  #23
                  Autorius kita
                  Teleportacija - galbūt. kartais norėčiau va taip 'akies mirksniu' bet kur atsidurt, bet ir vaikščiojimas savom kojom daug malonumo teikia. : )
                  butent, bet kaip bebutu gaila - desimties tusktanciu kilu pedinimas reikalautu per daug laiko ir pinigu islaidu. turint panasia galia galima bent jau sutrumpint ta laika iki tokio lygmens, kad galetum varyt prie kokiu kalnu, senuju civilizaciju griuvesiu ir pan. kokia diena-dvi-tris - tiek kiek reiktu susipazint su zmonem, kultura ir veliau pasidziaugt pasiekes savo keliones tiksla grozedamasis vaizdu nuo keliu kilu aukscio kalno
                  Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2006-12-20, 23:03.

                  Comment

                  • maiindeg

                    #24
                    ale jus zmones dugumas zudikai taptumet iszudytumet puse zmonu ir taip toliau tai jusu delto negrastu sazine as netikiu kad yra geris ir blogis mes buvom visi sukurti normalus musu aplinka ir itaka mus padaro blogais tai vat as manau kad tie kurie rase apie zudimus tai visiki tironai buu o zemei nebutu jokios taikos ir man atrodo isvis jus isprotetumet tiek zmoniu iszude tiek kraujo prisiziureje jusu smegenys pradetu laikyti iprasta dalyka zudyti tai vat ir tie sakant jus nebutumet niekuo geresni uz tuos kurie sedi kaleimuose kodel jie nusipelne mirties jie buvo itakoti aplinkos kad tokie pasidare jai norim kad nebutu nusikaltimu tai reikia keistis...jums... ir mokyti nuo mazens visus geru dalyku kiek manoma... tai vat jai as tureciau betkokiu galiu as jas naudociau ne zudimui o pasaulio gerovei o kad zmoniu populecija pamazetu reikia maziau gimdyt vaiku tada su laiku nebus musu nei perdauk nei pertmazai nu tai mano nuomone.
                    P.S. jai jums suteike proga tureti gales tai kodel ju nepanaudojus jiems skirtams tikslam ir dar kazkas sake kad visur butu harei poterei ir sabrinos bet tai butu normali ir niekuo neiskirtine gyvenimo dalis arne tai vat... tai juos butu galima naudoti kaip dabar moksla ir technologijas
                    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-20, 23:36.

                    Comment

                    • Kira

                      #25
                      Telekinezė, nes praktiška - galima draskyt žmonių galūnęs neapsitaškant krauju. Beveik kaip Syler iš "Heroes" serialo
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-21, 12:18.

                      Comment

                      • Mao
                        a.k.a. Lzq

                        • 2006 07 25
                        • 223

                        #26
                        Autorius maiindeg
                        ale jus zmones dugumas zudikai taptumet iszudytumet puse zmonu ir taip toliau tai jusu delto negrastu sazine as netikiu kad yra geris ir blogis mes buvom visi sukurti normalus musu aplinka ir itaka mus padaro blogais tai vat as manau kad tie kurie rase apie zudimus tai visiki tironai buu o zemei nebutu jokios taikos ir man atrodo isvis jus isprotetumet tiek zmoniu iszude tiek kraujo prisiziureje jusu smegenys pradetu laikyti iprasta dalyka zudyti tai vat ir tie sakant jus nebutumet niekuo geresni uz tuos kurie sedi kaleimuose kodel jie nusipelne mirties jie buvo itakoti aplinkos kad tokie pasidare jai norim kad nebutu nusikaltimu tai reikia keistis...jums... ir mokyti nuo mazens visus geru dalyku kiek manoma... tai vat jai as tureciau betkokiu galiu as jas naudociau ne zudimui o pasaulio gerovei o kad zmoniu populecija pamazetu reikia maziau gimdyt vaiku tada su laiku nebus musu nei perdauk nei pertmazai nu tai mano nuomone.
                        P.S. jai jums suteike proga tureti gales tai kodel ju nepanaudojus jiems skirtams tikslam ir dar kazkas sake kad visur butu harei poterei ir sabrinos bet tai butu normali ir niekuo neiskirtine gyvenimo dalis arne tai vat... tai juos butu galima naudoti kaip dabar moksla ir technologijas
                        o tai ka, virusu zudymas nesiskaitytu kaip geri dalykai? nes as ant tiek vemt noriu nuo dabartines zmonijos, kad puse ju isvalyt butu rojus.
                        I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

                        Comment

                        • maiindeg

                          #27
                          Autorius EdwardElric
                          o tai ka, virusu zudymas nesiskaitytu kaip geri dalykai? nes as ant tiek vemt noriu nuo dabartines zmonijos, kad puse ju isvalyt butu rojus.
                          o tai kodel tada nepasiaukoji kuo tu geresnis nei jie tie zmones kuriuos nori iszudyti ??? virusu zudimas tu turejai o meni zmonija gal bet tu pats reiskiaas virusas esi nes tu irgi zmogus tai jau sukurta kad zmones kovoja uz islikima kaip ir tie patys mazaiusi virusai arba gyvunai taip jau sukurta kad palaikyti tvarka o jai tu iszudytum puse zmonijos zmonijos nebeliktu po keleriu metu nes butu musu permazai ir mes visi isnyktume tai cia tolygu savizudybei kai virusas uzmusa virusa kekvienas gyvunas ar virusas turi teise i egzistensija mes buvom tokie sukurti evoliucijos tai reiskias kad mums reikia tokeis buti...gal ir musu perdauk atrodo bet mes turime dauk daugiau priesu nei tau atrodo musu mirsta kas 3 sekundes tai pagalvok kas butu jai musu butu tik puse mes ismirtume mes turime palaikyti normalu zmoniu ir kitu gyvunu skaiciu kad musu ir visko kito nebutu nei perdauk nei permazai ir beto mes nesam tokie jau ir blogi mes padedam sau ir kitiem gyviem padaram tu tik matai visus blogus dalykus kuriuos mes darom o negerus delto tau taip ir atrodo dabar vadinamas blogu ir geru zmoniu skaicius yra 50% ant 50% jai mes norim padidinti geruma zmonijoje tada reikia pradeti tik nuo saves ir kazka keisti ne zudant... mes ir taip vienas kita zudom ir dar turim dauk priesu ne zmoniu...
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-21, 13:28.

                          Comment

                          • niekšas
                            forumo idiotas

                            • 2006 08 23
                            • 544

                            #28
                            Autorius maiindeg
                            ale jus zmones dugumas zudikai taptumet iszudytumet puse zmonu ir taip toliau tai jusu delto negrastu sazine as netikiu kad yra geris ir blogis mes buvom visi sukurti normalus musu aplinka ir itaka mus padaro blogais tai vat as manau kad tie kurie rase apie zudimus tai visiki tironai buu o zemei nebutu jokios taikos ir man atrodo isvis jus isprotetumet tiek zmoniu iszude tiek kraujo prisiziureje jusu smegenys pradetu laikyti iprasta dalyka zudyti tai vat ir tie sakant jus nebutumet niekuo geresni uz tuos kurie sedi kaleimuose kodel jie nusipelne mirties jie buvo itakoti aplinkos kad tokie pasidare jai norim kad nebutu nusikaltimu tai reikia keistis...jums... ir mokyti nuo mazens visus geru dalyku kiek manoma... tai vat jai as tureciau betkokiu galiu as jas naudociau ne zudimui o pasaulio gerovei o kad zmoniu populecija pamazetu reikia maziau gimdyt vaiku tada su laiku nebus musu nei perdauk nei pertmazai nu tai mano nuomone.
                            P.S. jai jums suteike proga tureti gales tai kodel ju nepanaudojus jiems skirtams tikslam ir dar kazkas sake kad visur butu harei poterei ir sabrinos bet tai butu normali ir niekuo neiskirtine gyvenimo dalis arne tai vat... tai juos butu galima naudoti kaip dabar moksla ir technologijas
                            Nu manes, net ir visa žmoniu civilizacija sunaikinus, sažine negraužtų. Aš irgi panaudočiau galias pasaulio gerovei, bet pasaulis, tai ne vien žmonės. Sunku išsivaizduoti kokiu budu žmonis priverst mažiau vaikų gimdyt jie veisiasi, ir apie nieka negalvoja. Kai kuriem tik pasiveist ir terupi .Taigi kol žmonės dar nera pakankamai išsivyste, ir paisto tokias nesamones kaip:"norėčiau triju vaikų","kuo ju daugiau,tuo geriau" tol aš juos draskyčiau gabalais, su pasimėgavimu. Taip, su pasimėgavimu. Ką, ar aš kur nors rašiau, kad esu geras žmogus ? Aš niekshas, man patinka žudyt, megstu žudyt žmonis .Megstu kaip jie tykšta ant sienų,mėgstu kai jiem kapojamos galunės su katanom ir panašiais iešmais,mėgstu kai jie šaudomi, sprogdinami, mušami, draskomi gabalais . Tai netgi viena iš priežasčiu del kurių žiūriu anime .

                            Comment

                            • maiindeg

                              #29
                              Tai reskias kad tu nesi geresnis uz juos ir beto tu pats esi zmogus...taip jau yra kad sis pasaulis visapusiskai nera geras nes visi zudo arba is pavydo arba is kersto tavo atveju is kersto tu nori atkersiti zmonems kad jie padare kazka ko tu nemegsti...tai yprastas zmogus vis mes zudomes del isgyvenimo net gyvunai ir tie bet mes neturetume zudytis o galvoti kaip sukurti toki gyvenimo buda kuris nepriligtu niekam ka mes dabar dareme tie zmones kurie nesisaugo arba nori dauk vaiku jie tikrai blogai daro bet mes galim keisti musu gyvenima mes ne nuo niekeno nepriklausomi kodel mes vistiek tai darome o apie tai kad tau patinka kraujas ir zmoniu galunes nurautos nuo ju tai leme kad tu esi paveiktas aplinkos...kur visi amones ir gyvunai zudosi vienas su kitu nes nori isgyventi mes turim ismokti normalei gyventi mus planetoje kad jai ir sau nekenktume...stai ir atsakimas su laiku viskas keiciasi ir mes pradesim galvoti kitaip... ir beto nevisi gi zmones ne galvoja apie ateitiir kas bus zmonems ir siam pasauliui neveltui jau keiciasi visu nuomones viskas tvarkosi su laiku ir be jokiu zudimu tik su protu. viska galima istaisyti as tuo tikiu jai visi zmones supras kad mes turime keistis tai nebebus jokiu problemu
                              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-21, 13:59.

                              Comment

                              • Likimo_Kalvis
                                YOSH!!!

                                • 2006 08 26
                                • 378

                                #30
                                va paziejau visa "Trinity blood" ir noreciau tokiu galiu kaip Cain's, buda gal ir ne bet galias butu puikias
                                Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

                                Comment

                                Working...