O ko pasimokėt iš anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • stella
    Shooting Star

• 2008 09 15
    • 146

Nelabai ko ir pamokė. Žinoma, galima sakyti, kad tolerancijos, mylėti žmogų tokį, koks jis yra ir kitokių banalybių, tačiau manęs tai nepaveikia. Žiūriu ir tiek, laisvalaikio praleidimo būdas.
    Mane moko visai kitokie dalykai :rolleyes:
    _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• GranRey
      Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
      • 91

Vienos dainos žodžiai "life is a lesson you learn it when your through". Tai va, mano nuomone mokomės tik iš gyvenimo.

Comment

• Invisible
        geek

• 2007 12 31
        • 15

Mane anime pamokė kad visos merginos yra savanaudės išnaudotojos skriaudžiančios priešingą lytį ir be viso to dar tikisi kad jas gerbtu mylėtų ir tausotų. Tai mane išmokė visi harem tipo anime
        There's nothing right in my left brain,
        there's nothing left in my right brain.

Comment

• devl1
          Naujokas
          • 2008 09 13
          • 23

oh... geras klausimas

drasos istvermes, ziureti tiesiai baimiai y akis, neklausyti patyciu, buti doru, neziureti y praeiti o ziuret y dabarti/ateity, draugyste yra nenugalima betkokiom salygom

kiekvienas anime filmukas nors ir Naruto, bleach, seal eating, pokemon ir t.t. kiekvienas filmukas kaiko pamoko.

P.S o kaip reikia rasyti ? mokytis ar mokintis ? kvailas klausimas bet....

Comment

• Zack
            Shogetten Lover :P

• 2008 10 12
            • 111

Na matai matyt ne visus gyvenimas moko

O seip is anime...pasimokyt galima daug ko...pvz poziuri i gyvenima ir zmones. Na...ziurint kaip tu supranti ta anime, kiekvienas supranta skirtingai ^^
            sigpic

Comment

• Zack

• 2008 10 12
              • 111

Kea> Tu ce kam?...
              sigpic

Comment

• Kea
                Rašytojas

• 2008 10 06
                • 203

Prisiminiau vieną frazę (Skaitymas irgi menas), kurią galima perfrazuoti į (anime žiūrėjimas irgi menas), nes kiekvienas žmogus yra savitas savo pasaulėžiūra, mąstymu, patirtimi...ir tas pats anime gali skirtingai veikti, vienus priverčiant susimastyti apie egzistenciją, o kitus prajuokinant.

Zack> vis dar tau.

MyAnimeList

Comment

• Suiram
                  Narys
                  • 2007 11 24
                  • 85

Realiai? nieko nebent anglu kalbos siek tiek pagilinau
                  Jeigu taip kaip IMDB.com prie kiekvieno filmo kuriamos kokiu absurdisku dalyku ismoke taj...
                  kad ir koks silpnas bebutum visada gausi kazkokia priemone kuri tave sustiprins iki nesuvokiamu aukstumu, japonai daug valgo, visi idijotai yra geros sirdies ir nezmoniskai stiprus, zaizdos uzgyja ir be gydytoju pagalbos tereikia tik tvarsciu ir pan

Comment

• Jogarasu
                    Narys

• 2008 08 14
                    • 90

Skamba gresminga muzika – lauk bedos;
                    Tyla ir tamsa – lauk bedos;
                    Tavo pasnekovui isauga ausys – jis meluoja;
                    Tavo pasnekovas ispucia akis ar parodo dantis – lauk bedos;
                    Mergaite nuraudo - tai baigsis arba labia gerai, arba laabai blogai;
                    Pries akis begioja keisti givuneliai – per daug rukai;
                    Ne vadink vaikinu chibi-tian

O seip, tai kiekvienas anime slepia paslaptis ir tam tikra morale, musu dalykas ja rasti, arba ne. o gal ja susikuriame patys…

Ismokti galima daug ko, ziurink kas tau svarbu ir i ka kreipi demesi.

Sau radau daug geru dalyku.
                    vienas svarbesniu tai, kad neverta pasiduoti, nes kitaip geda vadintis zmogumi (tikrai padejo, kai buvo sumku) tikiuosi sito nepamirsiu per visa gyvenima.
                    Ir, aisku – neatsuk shinobiui nugaros^^

Comment

• Zack

• 2008 10 12
                      • 111

"Skaitymas irgi menas" taip sita fraze man tinka, nes as niekaip neprisiverciu knygos kokios perskaityt, tai vis arba tingiu (nes tinginys esu) arba nera laiko. Nes jau reik susiimt pradet skaityt knygas
                      sigpic

Comment

• Kea
                        Rašytojas

• 2008 10 06
                        • 203

Autorius Zack
                        "Skaitymas irgi menas" taip sita fraze man tinka, nes as niekaip neprisiverciu knygos kokios perskaityt, tai vis arba tingiu (nes tinginys esu) arba nera laiko. Nes jau reik susiimt pradet skaityt knygas
                        Na manau, kad čia kiek kitokia potekstė. Šia fraze norima pasakyti, kad kiekvienas žmogus yra individualus ir tą patį tekstą supranta kitaip.

MyAnimeList

Comment

• Smart
                          Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                          • 118

Autorius martuksss
                          Smart visu pirma naruto neziuriu.... O jei tau anime asocijuojasi su naruto... tai tada neturiu ka daugiau pasakyt....
                          Gosh,Idiot!Cia noreta apibrezt ,kad ir japonai ,ir amerikieciai taiko moralus ir i vyresne auditorija ,ir i mazesne..

Comment

• AhouKarasu
                            Ikimasho~
                            • 2008 10 30
                            • 62

Žinoma, kad japonų k. xD
                            Dar pasimokau, kad viskas yra įmanoma, ką nori pasiekt..
                            Šiuo metu, tai bandau įgyvendinti ir tikrai įgyvendinsiu kol ne sena xDD
                            Shiawase da...

Comment

• mila
                              Yuu

• 2008 12 12
                              • 53

mane tai pakatino labiau mokytis anglų k. ir anime dėka jau daugiau suprantu.
                              Tada susipažinau su japonų kultūra kitokiu gyvenimu.
                              Atsipalaiduoju kai juos gėrėdamasi žiūriu
                              ir turbūt kaip ir daugelis išmokau jau kelis japoniškus žodžius

Comment

• Ru.
                                Narys

• 2008 02 24
                                • 67

seip tj manes dazniausiai nepamoko jokios istorijos... nors anime padejo man suprast kas per zmogas esu ir kaip ka suvokiu...

Comment

Working...