Labiau padejo pasimokyti nei pasimokiau - nemokant tvardyti nepykantos, pykcio, isdidumo ar garbes, zmones gali pagadinti ar net sugadinti kitiems ir sau gyvenimus.
O ko pasimokėt iš anime?
Collapse
X
-
-
Pastebėjau, kad beveik visi išmoko kažko naudingo.
Deja, aš tuo pasigirti labai negaliu.
Na, Higurashi no Naku Koro ni išmokė naudotis alkonu.
xDD
Kartu, kaip ir kiti, geriau moku anglų kalbą.
Tačiau kažko ypatingesnio nesužinojau.
Japonų kalbos labiau iš J-dramų, o ne anime pramokau.
O šiaip, kad kaip nors kardinaliai pakeitė mano mąstyseną, elgseną ar ką, tai nepasakyčiau.
Bet vistiek neįsivaizduočiau koks dabar būtų mano gyvenimas jei nežinočiau apie anime egzistavimą.
^o^Comment
-
Paziurejas anime supratau viena dalyka..niekada nebuti "zaideju" (kalbant apie merginas ) Nes gali stipriai nudegti Ir seip visi anime kazko pamoko,paskatina pvz paziurejas pora "romance" anime supratau ,kad slepti jausmus ir vaidinti koki "salta" zmogu yra totali nesamone ir net neverta to darytiComment
-
Hm, net ir mane sio to ismoke Hachimitsu to clover. Jauciuosi kaip is panciu kokiu issilaisvinus, kai man primine, kad galima ne tik del meiles gyventi ; D, nes buvo mane sitas pasaulis uzliuliaves, kad visa kurybine savirealizacija yra menkesne uz ten jau kazkokia dvasine savirealizacija ieskant antros puses. Ne visi jas turi, apparently.Comment
-
Daug ko neišmokau, bet supratau, kad nereikia priimti tiesiogiai to ką pamatei (Tokimeki memorial nepamenu kuri serija, bet ten su valentino diena)
Keleta japonišku fraziu: Gomen (arba kiti sako Gomenasai). Yatta
Taip pat supratau, kad man visiškai nelinksma kai baigiasi anime (jo daugiau nepamatysiu. nebent tik per naujo žiūrint) daugiau nlb ir ką.
Ir paneigsiu tuos kurie sako, kad pagrindiniai veikėjai visada prisikelia... Pažiūrėkit School DaysPaskutinis pakeitimas nuo kazuki; 2008-04-05, 18:50.Comment
-
O as labai nustebau pamaciusi Ova Valentine Days (Ji isleista veliau nei TV series) ar kazkas panasaus... Todel tavo pavyzdys mano manymu netinka, nes toje Ovoje jis kaip ir prisikele...sigpic
Celebrate for ANIMEComment
-
Anime mane išmokė gerti, mušti žmones, bendrauti su paprastai anti-socialiais žmonėmis. Taip ji mane išmokė garbinti japonijos muzikos pop-industriją ir manyti ją esant pranašesne už kitas, pvz. Europos, ar Vakarų. Taip pat dabar galiu kelti aukščiau kelti galvą už visus kitus - nes aš žiūriu anime, o jie ne, nes jiems trūksta smegenų suprasti, kad anime yra "nirialus dlykas". Taip pat išmokau anglų kalbos, kurios niekada nemokėjau. Tiesa, ji man niekada nepadės, nes anglų kalbos egzamine visai kas kita, o dar mano anglų kalba yra prisotinta kito japoniško slengo, pvz. pridėti sakinio gale "nya~". Taip pat dabar skiriu ninzes nuo samurajų, kas manau yra gerai. Dar sužinojau, kad gražių merginų pasaulyje nėra, tad geriau važiuosiu į Japoniją ir ten patenkinsiu savo seksualinius troškimus, nes kaipo bręstančiam jaunuoliui, man tai tiesiog būtina. Ten susirasiu žmoną, nes japonės yra labai gražios xP Ir dar dirbsiu kokioje anime studijoje, arba kursiu žaidimus ^^v Iš anime pasimokiau, kad anime yra labai gerai.👍 2Comment
-
Anime mane išmokė gerti, mušti žmones, bendrauti su paprastai anti-socialiais žmonėmis. Taip ji mane išmokė garbinti japonijos muzikos pop-industriją ir manyti ją esant pranašesne už kitas, pvz. Europos, ar Vakarų. Taip pat dabar galiu kelti aukščiau kelti galvą už visus kitus - nes aš žiūriu anime, o jie ne, nes jiems trūksta smegenų suprasti, kad anime yra "nirialus dlykas". Taip pat išmokau anglų kalbos, kurios niekada nemokėjau. Tiesa, ji man niekada nepadės, nes anglų kalbos egzamine visai kas kita, o dar mano anglų kalba yra prisotinta kito japoniško slengo, pvz. pridėti sakinio gale "nya~". Taip pat dabar skiriu ninzes nuo samurajų, kas manau yra gerai. Dar sužinojau, kad gražių merginų pasaulyje nėra, tad geriau važiuosiu į Japoniją ir ten patenkinsiu savo seksualinius troškimus, nes kaipo bręstančiam jaunuoliui, man tai tiesiog būtina. Ten susirasiu žmoną, nes japonės yra labai gražios xP Ir dar dirbsiu kokioje anime studijoje, arba kursiu žaidimus ^^v Iš anime pasimokiau, kad anime yra labai gerai.
Jei nebutu sarkazmas manyciau, kad skaitai mano mintis.
I`m pitiful, but I like it.
Isskirsiu tik gerima ir mustynes. Niekada negeriau, negeriu ir negersiu, o zmones musiau, musu, bet bandysiu mesti.
Ir Anglu kalba mokejau jau pries tai.Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-04-07, 16:01.
Working underground.Comment
Comment