na ar pamoke tai nezinau, bet kad ikvepe tai tikrai ^^ pavyzdziui hajime no ippo paskatino rimciau ziureti i sporta, death note i mokslus ir siaip ismoke tokiu rimtesniu but.. haha.. keista...
O ko pasimokėt iš anime?
Collapse
X
-
Pasimokyti iš anime tikrai galima daug ko, nes dažnai anime buna labai gyvenimiški. Ir buna ten visokiu filosofijų, paslėptų minčių ir pan. Bet aš asmeniškai nieko nepasimokiau, kadangi praktiškai animuose nieko naujo nepamačiau. Gal nuskambės kiek naivokai, bet dėdė niekshas ir be anime daug ko gyvenime matęs. Ir visas tas anime filosofijas žinojau jau iki tol kol juos pradėjau žiūrėt. Ir tos tradicinės filosofijos animuose dažniausiai būna neteisingos,arba teisingos tik iš dalies, tačiau kai žiūriu anime mane domina ne pati filosofija, o tai kaip ji pateikiama. O šiaip tai nebuvo ko mokytis, nes jau iki tol žinojau viska, kas buvo norėta parodyti kokiam nors mano matytam anime.Be to turiu savo filosofija, kurios anime neįtakoja.
Šiaip anime gal ne tiek pamoko, kiek parodo tikrą gyvenimą (aišku ne visi, bet yra ir tokių). Ir šiaip žmonės, nemate anime, pirma kart tai pažiūrėje dažnai lieka šokiruoti. Vistik rimtuose anime viskas rodoma tiesei šviesei. Ir štai kartais duodu kokį anime pažiūrėt kam nors, tai žmonėms dažnai nepatinka, mat jiems tai pasirodo per žiauru arba "per keista". Kaip vienas mano pažystamas sakė - "Tokių bajrių jokiam filme nesu matęs".Bet kai aš žiūrėjau savo pirmus anime, tai tikrai man nepasirodė "per žiauru" ar "per keista", kaip tik tai mane ir patraukė, kad pagaliau rodo kažką tiesiai šviesiai, kaip gyvenime, be jokių holivudinių pagražinimu, cenzūrų ar išsi**sinėjimų.Comment
-
chmm.... ko gero beziuredama anime kazkiek pagilinau anglu kalbos zinias, ziuredama filmukus supratau kajp man reiktu piesti anime... na, bet ce tik igudziai...
manau kazkiek ir mano charakteri pakeite... ir mastyt kitaip pradejau....ypac pakeite mane Serial Experiments: Lain... ten yra api ka pamastyt...Comment
-
Pramokau anglu kalba dar geriau, japonisku paprastesniu fraziu, ir seip idomiu dalyku. Ziurint kokius anime zmogus ziurejo - jei visa laika tik bukus ( bet man labai patinkancius^^) school life echii anime, tai nieko ir neismoksi...bet jei anime pasakoja apie senaja japonija ir panasius dalykus ( na kad ir xxxHOLiC ) tai ismoksti ivairiu smulkmenu kurios yra tikrai smagios^^Comment
-
As panasiai. Na anglu kalbos nepramokau daugiau nei zinau, bet japonisku zodziu ir fraziu ismokau. Poziuris i gyvenima taip pat labai pasikeite.. O piest man visada patiko XDThe Path of Excess leads to the Tower of WisdomComment
-
Na kaip ir dauguma pagilinau anglu kalbos zinias ir siek tiek japonu pagrindiniu fraziu ismokau. Taip pat siek tiek suzinojau apie Japonija( kultura,paprociai,istorija) beto padare mano imagination run wildPaskutinis pakeitimas nuo Blood_Wolf; 2007-05-03, 20:42.Comment
-
Comment
-
O man paziurejus anime, kas karta norisi paciai tapt kokiu nors heroju . Patinka ten vystoma filosofija- kad zmogus vienas nieko negali padaryti jam reikia drauguComment
Comment