Mecha

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yakiro

Autorius slicKrox
    Na mano nuomone apie si zanra labai pasikeite, kai praziurejau dauk kartu jusu mineta "Neon Genesis Evangelion" ir dar labiau suzavejo "Eureka 7 (Psalms of Planets)" Tai dalis mokslines fantastikos, kuria ispradziu nelabai norejau pripazinti, bet pasirodo as labai klidau... Moksline fantastika tai ateities vizija, dalis musu gyvenimo, kurios pagalba mes kuriam savo ateiti. Nereikia bijoti dideliu ir transformuojanciu robotu, kurie atlieka tik dali vaidmens, reikia gilintis i pacia istorija ir kuom ji paremta. Tuose anime, kuriuos paminejau viraujaua nepakartojama istorija, drama ir meile, kuri patiks ir bus suprantama bet kokio amziaus ir lyties atstovui... Aisq "Transformers" vienas kaip is pradininku, bet daba pameginus ji paliginti su dabartiniais tokio tipo anime, jis atrodo per dauk apgailetinai...
    Matau tema biski uzmirsta tai nusprendziau ir as komentara idet. O tai ka cia slickrox parase tai super, geriau jau neimano apibudint geras mechas

Comment

• shidzu

Nepatinka visada anime su robotais man būna labai nobodžios.Bent kiek aš žiurėjau mecha anime ne viena is ju nepatiko

Comment

• Yakiro

O kokias ziuriejai? Gal tesiog pataikei i nesamones

Comment

• Blood_Wolf
          ...whatever...
          • 2006 10 28
          • 112

Man per daug mecha nepatinka bet eureka7 buvo vienas is geriausiu mano matytu anime.

Comment

• Yakiro

Eureka 7 dominoja drama, o mecha kad nebutu nuobodu

Comment

• Ferentarius

Man mecha ziurisi. Pritariu pilnai slicKrox nuomonei. Galbut ir del to patinka, kad nesiloviau svajojes ir megstu fantastika. Bet mechafreak saves negaleciau pavadint

Comment

• Evil_of_Darknesz
                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                • 998

Siaip paziurejas Solty Rei, galvoju: "Mecha?!- nieko ypatinga(nors solty rei tiek tos mechos ir tebuvo...), bet paziurejus Eureka 7 nuomone pasikeite, labai pradejo mane traukti prie mechu... Dabar artimiausiu metu ziuresiu vien mecha's berods 4 serijalai iseiles bus...

Comment

• Keitaro
                  としのり
                  • 2007 06 29
                  • 62

Autorius shidzu
                  Nepatinka visada anime su robotais man būna labai nobodžios.Bent kiek aš žiurėjau mecha anime ne viena is ju nepatiko
                  Noriu paneigt na kai iš tiesų vieni robotai laksto ir kokie keli nepaprasti žmogeliai su jais bendrauja, man atrodo gana keistai Nors gal... Viską galima suprasti.
                  Bijau pameluoti, bet rodos "Sakura Wars" tai mecha... Pagrinde, ten gražios merginos dėvi robotų kostiumus, bet tai tik kostiumai o pagrindinės herojės, tai jos...
                  sigpic

Comment

• Džiro sesė
                    X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                    • 604

O "The candidates for goddess" irgi skaitosi kaipo
                    anime-mecha?

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Keitaro
                      としのり
                      • 2007 06 29
                      • 62

Autorius Dziro sese
                      O "The candidates for goddess" irgi skaitosi kaipo
                      anime-mecha?
                      Manau joa plius kosmoso, kažkas tokio
                      sigpic

Comment

• shemica

Aš šiaip niekada neturėjau nieko prieš mecha, nors ir buvau prisiskaičius kokia tai nesąmonė ir kaip daugelis jos nemėgsta. Aš esu iš tokių, kurie nepasitiki kito nuomone, kol pats to neišbandai.
                        Esu mačius kolkas tik du anime, kurie yra mecha (nors Furi Kuri prie žanrų irgi buvo mecha, bet nemanau kad ten tikra mecha) - Code Geass ir Neon Genesis Evangelion. Ir abu man siaubingai patiko, ypač pastarasis. Todėl kolkas aš negaliu nieko blogo pasakyt apie mecha.

Comment

• Master

Mecha mekstu labai idomi

Comment

• Intrigante

uz NGE dar pa koldas nieko geresnio neradau

Comment

Working...